0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sert frenlerde arabanın önden hemen kayma eğilimi göstermesifasılalı sileceklerinin olmaması ( 6 kademeye kadar ayarlı olanlar var.)sürücü tarafından tüm pencereleri kilitlediğim zaman benim tarafımdan kontrol edememem.Benim tarafımın açık olması gerekir.[/quote]araban kaç modelki?
- Yol sesi- Yüksek hızlarda motor sesi- Bagajın kas gücüyle kapanması- Bagajın anahtarla açılması- Otomatik iklim koşullandırıcının cinslikleri- Koltuk ayarlarının elle yapılması- Göstergelerde hangi viteste olduğunun gözükmemesi- Arabayı kilitleyince camların kapanmaması- Farları açık unutup aküyü bitirme- Cep azlığı- Ön park sensörü olmaması- Motor sesi arttığında teyp sesinin artmaması- Alarmsız olarak kilitlenememesi- Yüksek hızlarda (170-180) korkutması- MP3 Çalar olmaması, ya da MP3 Çalar bağlanamaması- Otomatik vitesin benzerleri gibi hızlı ve akıllı olmaması ve sürücüyü tatmin etmemesi.- 90 derecelik dönüşlerde A sütununun görüşü kapatması- Cam düğmelerinin yolcuların yanlışlıkla elinin çarpacağı şekilde tasarlanmış olması- Karartmasız camlar güneşin doğrudan içerdekileri kızartmasına yol açıyor- Arkada yolcu veya yük olduğunda ufak bir tümsekte altının çarpması- Buna karşın yol tutuşunun mükemmel olmamasıŞimdilik bu kadar[/quote]Bende 2002 Corolla Sol var. Yukarıdaki belirttiklerinin çoğuna bende katılyorum. Özellikle arkada yolcu varken küçük bir tümsekte bile arkanın yere değmesi amortisörler gitti diye beni korkutmuştu. Çapraz geçtiğinde bile arka sürtüyor.. Acaba herkes de böylemi. Yoksa bizim amortisörler gerçekten mi gitti. Birde kontağı kapatınca şu camların açık kalmasına çok sinir oluyorum.