0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yol sesi ve motor izolasyon yetersizliği ...[/quote]Abi benim nedense yol sesi çok alıyorlara inanasım gelmiyor .. passattan sonra.. oda alıyor avensiste alıyor..avensisin motoru daha sessiz 2.0 olduğu için oda neyse şimdi.Sen karşılaştırma olarak neyi aldın yolsesi ve motor sesinde örneğin?
motor tam ısınmamışsa stop etmesi, karb'ların bu olayına müthiş sinir oluyorum...[/quote]Otomatik jiklende sorun vardır Alper..Aracın ısınmadan devrin 2000 civarında seyretmesi lazım.Ön konsolu yaparken,kullandıkları madde daha kaliteli olabilirmiş.Bütün çatlak oluyor zamanla koruyamazsan.
Otomatik jiklende sorun vardır Alper..Aracın ısınmadan devrin 2000 civarında seyretmesi lazım.Ön konsolu yaparken,kullandıkları madde daha kaliteli olabilirmiş.Bütün çatlak oluyor zamanla koruyamazsan.[/quote]sende çok şey istiyosun o model mersolarda da var çatlaklar
motor tam ısınmamışsa stop etmesi, karb'ların bu olayına müthiş sinir oluyorum...ses izolasyonu ise mükemmel, ki bütün cam/kapı fitilleri eskimesine rağmenha bir de çok yumuşak yay ve dolayısıyla kötü yol tutuşu var ama onun çağresine bakılır elbet[/quote]Bu neden oluyor diye hep merak etmisimdir AE92'de. Olur olmaz yerde duruyor sogukken. Ozellikle "frene sert basmissam rolantinin altina iniyor motor devri ve zink diye kaliyor". Bir turlu baktiramadim. Kisin ozellikle onemli sorun.
Bu neden oluyor diye hep merak etmisimdir AE92'de. Olur olmaz yerde duruyor sogukken. Ozellikle "frene sert basmissam rolantinin altina iniyor motor devri ve zink diye kaliyor". Bir turlu baktiramadim. Kisin ozellikle onemli sorun.[/quote]ya ben bir ara gaza geldim baktırmayı aklıma koydum, ama usta yanaşmadı olaya, soğukken normaldir deyip geçiştirdi...
ya ben bir ara gaza geldim baktırmayı aklıma koydum, ama usta yanaşmadı olaya, soğukken normaldir deyip geçiştirdi...[/quote]Servisi inandırmak için o akşamdan serviste kalması gerekiyor ki sabah soğukken denesinler. ben üşendim serviste bırakmaya hep. Ben de hanıma önce 2'yle git bir süre diyorum sonra D'ye at ısınınca. O zaman sorun çıkmıyor pek. Otomatikte zınk diye durmak pek sevimli olmuyor.