0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi benim nedense yol sesi çok alıyorlara inanasım gelmiyor .. passattan sonra.. oda alıyor avensiste alıyor..avensisin motoru daha sessiz 2.0 olduğu için oda neyse şimdi.Sen karşılaştırma olarak neyi aldın yolsesi ve motor sesinde örneğin?[/quote]Cem senin araba kaç model yaa
Corolla'da gündüz farları yaktın mı gösterge panelinin ışığının azalması . Bu nedir ya ? Bir ayar düğmesi bulamadım, yok mudur çözümü ?[/quote]Farlar yanıkken kilometre sıfırlama tuşunu arka arkaya bas.Panel ışık ayar menüsü gelecek.Orda basılı tutarak ayarlayabilirsin.
Farlar yanıkken kilometre sıfırlama tuşunu arka arkaya bas.Panel ışık ayar menüsü gelecek.Orda basılı tutarak ayarlayabilirsin.[/quote]gösterge paneli tamam da diğer ışıkların ayarı yok sanırım. örneğin havalandırma ışıklarını gündüz farları açtığım için göremiyorum. Hatta göremediğim için eğer klimayı ayarlayacaksam önce farları kapatıyorum sonra ayarlıyorum. keşke buna da bir çare olsa.
Sizdekileri anlamadım bende far açık uyarı sistemi var açık kalınca ötüyor. Benim beğenmediğim tek yanı şu emniyet kemeri işi bazen 300-400 mt bi yere gidecekken bile takıyorum mecburen çok gıcık bi ses çıkarıyor ya[/quote]TOYOTA Terram var 1999 model. Toyota servisleri bile bu arabalar tutulmuyor diyor.OZAMAN KARDEŞİM NİYE ÜRETTİNİZ BU Yuvarlak farları
Farlar yanıkken kilometre sıfırlama tuşunu arka arkaya bas.Panel ışık ayar menüsü gelecek.Orda basılı tutarak ayarlayabilirsin.[/quote]Sağol, koçum benim.