Gönderen Konu: Arabanızın sevmediğiniz yönleri..  (Okunma sayısı 48481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabanızın sevmediğiniz yönleri..
« Yanıtla #280 : Mayıs 14, 2009, 00:48:27 »
Allah muhafaza, emniyet kemersiz hava yastiklarinin acilmasi, arabaya bir sey olmasa bile surucuye ve yolcuya zarar verebilir. En iyisi emniyet kemerine alismak, Mustafa kardes.

Kemer rahatsiz ediyorsa kemer kiliflari var, onlardan almayi dusunebilirsiniz.

Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Mayıs 14, 2009, 00:48:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #281 : Mayıs 14, 2009, 01:17:04 »
koltuk kalitesi düşük
arka camın araba içi kısmında lastik yok
virajda çok iyi değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Mayıs 14, 2009, 09:52:44 »

kızda çok anlamsız bir şirinlik var..söylemeden duramadım..şirinmiş :) ama böyle yorgun bir şirinlik, bıraksan çok şirin olcak da hayat onu yormuş gibi, bir derdi var gibi zorla gülümsemiş falan, gözlerinde de hüzün var
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #283 : Mayıs 14, 2009, 10:02:04 »
:) :D
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #284 : Mayıs 14, 2009, 10:44:15 »
:) :) Türkay bir de benim resmimi incelesen, bakalım ben de neler varmış bir deyiversen... :) :)
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #285 : Mayıs 14, 2009, 13:06:51 »

kesinlikle çok yorgun birisi bu, gözleri ya aşırı yorgun ve yüzüne hırpani bir görüntü yerleştirmiş, ayrıca resmi çekiliyor diye utanmış, ellerini bacaklarının altına koymuş, belki de utandığı için böyle yorgun çıkmış..ya niye analiz yapıyorum ben şimdi :)

:) :) Türkay bir de benim resmimi incelesen, bakalım ben de neler varmış bir deyiversen... :) :)
tabi abi lafı mı olur :) incelerim :) :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #286 : Mayıs 14, 2009, 13:58:29 »
kemer ikazından kurtulmak için (sadece şehir içinde , sık sık inip bindiğim için) şu tokadan iki tane sipariş ettim :

http://www.hepsiburada.com/emniyet-kemer-ikaz-susturucuairbag-aktivasyonu-aparat-211118/productDetails.aspx?categoryid=264991&productid=otm211118

ve gıcık olduğum bir konu böylece düzelecek.. ama kafama takıldı, acaba kemer takılı değil iken, hız düşük de olsa, mesala 40 ile giderken, bir kaza olsa ve airbag açılsa, bana zarar verir mi? airbag i kapatma düğmesi vardı sanırım, ama o sadece ön yolcu kısmını mı iptal ediyordu ?

Mustafa Bey,

Evet, sadece yolcu airbag'ini iptal edebiliyorsunuz, sağ kapıyı açtığınızda gördüğünüz yuvaya anahtarı sokup çevirerek.

Bir de "Arabanızın sevmediğiniz yönleri" başlığında sürücü ve yanındaki yolcunun can güvenliği için konulmuş bir güvenlik önleminden şikayet etmenizi hayretle karşıladım. Yani Corolla'nızdaki mevcut bir güvenlik önlemi sizin için arabanızın sevmediğiniz bir yönü, öyle mi? Oysa NCAP vs. gibi otoriteler bu tür önlemlere artı puan veriyor. Hepsinden de önemlisi bu sizin iyiliğiniz için...
2005 Corolla Sedan Terra A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #287 : Mayıs 14, 2009, 18:30:52 »
buralar çok sıcak... arabaya şehir içinde in bin , in bin, sürekli kemeri tak çıkar... insan kafayı yer... koltuklar da zaten koyu, daha da yakıyor insanı... klima diyeceksiniz çözüm olarak da, sürekli inip binince , yani çarşıda ufak tefek işin olunca, klimanın soğutmasını bekleyemiyorsun... camları açıp püfür püfür gidiyorsun daha iyi oluyor...

neyse, şikayet değil de benimkisi bir rahatsızlık, yani 30-40 ile giderken , sürekli kırmızı ışıklardan geçerken bana pek de faydası yok kemerin... o sesin durmasını beklemek ise kafa yapıyor bende, gideceğim yere varıyorum hala susmuyor... allah aşkına 2 dakikalık bir yol için bu eziyeti çekmelimiyim? onun için aldım bu tokaları, kargo parası alınmıyor zaten, ucuz diye aldım, beğenmezsem kullanmam, buralarda piyasada bulamadım, bulursam ileride iyilerinden alırım...

ha ama uzun yolda, arabaya binince hiç üşenmem kemerimi takarım...o ayrı konu...

selamlar, uyarılar için teşekkürler...
sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #288 : Mayıs 14, 2009, 18:52:56 »
Hic gulecegim yoktu, guldurdun beni Turkay. Cok sagol  :lol:

Herhalde manken falan olmadigi icin acemilik yuzunden oyle bir yuz ifadesi takinmis :P

Hic bir sakincasi yok analiz edelim, isin aslina varalim :P Psikoloji yararlidir...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #289 : Mayıs 14, 2009, 19:02:00 »
Hic gulecegim yoktu, guldurdun beni Turkay. Cok sagol  :lol:

Herhalde manken falan olmadigi icin acemilik yuzunden oyle bir yuz ifadesi takinmis :P

Hic bir sakincasi yok analiz edelim, isin aslina varalim :P Psikoloji yararlidir...
acemiliktendir muhtemelen, belki de sadece bir araç sahibi, ve firmada dur resmini çekelim diye emri vaki yapmışlar kızcağıza ondan böyle utanmış :) sitenin galerisine baktım sadece crossfire içinde var bu kızın resmi, 3 tane :) başka yok, manken olarak kullansa birçok arabada kullanırdı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #290 : Mayıs 15, 2009, 21:20:45 »
yalnız arabanın koltuklarıyla takım olmuş kemer kılıfı.

benim araba da biraz alçak geliyor inip binerken kafamı vuruyorum.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #291 : Mayıs 30, 2009, 22:30:34 »
Bagajı içerden açtığımda tam açılmıyor :(
Bagaj içine ufak bir yay konulabilirdi sanırım.Belkide tam açılmaması gerektiği içindir bilmiyorum??? ;)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
« Yanıtla #292 : Mayıs 31, 2009, 00:13:44 »
- Yol sesi
- Yüksek hızlarda motor sesi
- Bagajın kas gücüyle kapanması
- Bagajın anahtarla açılması
- Otomatik iklim koşullandırıcının cinslikleri
- Koltuk ayarlarının elle yapılması
- Göstergelerde hangi viteste olduğunun gözükmemesi
- Arabayı kilitleyince camların kapanmaması
- Farları açık unutup aküyü bitirme
- Cep azlığı
- Ön park sensörü olmaması
- Motor sesi arttığında teyp sesinin artmaması
- Alarmsız olarak kilitlenememesi
- Yüksek hızlarda (170-180) korkutması
- MP3 Çalar olmaması, ya da MP3 Çalar bağlanamaması
- Otomatik vitesin benzerleri gibi hızlı ve akıllı olmaması ve sürücüyü tatmin etmemesi.
- 90 derecelik dönüşlerde A sütununun görüşü kapatması
- Cam düğmelerinin yolcuların yanlışlıkla elinin çarpacağı şekilde tasarlanmış olması
- Karartmasız camlar güneşin doğrudan içerdekileri kızartmasına yol açıyor
- Arkada yolcu veya yük olduğunda ufak bir tümsekte altının çarpması
- Buna karşın yol tutuşunun mükemmel olmaması

Şimdilik bu kadar

Arabanız nedir sorabilirmiyim ?
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #293 : Kasım 06, 2009, 16:45:58 »
Yahu C sınıfı araç yapıyorsun. XLİ diye bi model yapmışsın. Şahin'de ne özellik varsa bunda da var. Bunu Şahin ve o ayardaki arabaları küçümsemek için söylemiyorum. Genelde akla o gelir de ondan. Zira önceki arabam 89 model Doğan'dı.
Tamponlar siyah, tüm camlar manuel. Malzemeden çalmak için tipsiz, iğrenç bi direksiyon simidi yapmışsın.  -_-
Hadi geçtim bunu AE101'leri hiçbir modelinde gövde rengi ayna, kapı kolu ya da çıta olmaz mı yahu? GLİ'lere koysaydın bari. C sınıfı araba yapıyorsun arkadaşım.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #294 : Kasım 06, 2009, 16:52:51 »
ben 1.3 motor olamsına ve çok sorunu olmasını sevmyiroum
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #295 : Kasım 06, 2009, 17:44:06 »
Yahu C sınıfı araç yapıyorsun. XLİ diye bi model yapmışsın. Şahin'de ne özellik varsa bunda da var. Bunu Şahin ve o ayardaki arabaları küçümsemek için söylemiyorum. Genelde akla o gelir de ondan. Zira önceki arabam 89 model Doğan'dı.
Tamponlar siyah, tüm camlar manuel. Malzemeden çalmak için tipsiz, iğrenç bi direksiyon simidi yapmışsın.  -_-
Hadi geçtim bunu AE101'leri hiçbir modelinde gövde rengi ayna, kapı kolu ya da çıta olmaz mı yahu? GLİ'lere koysaydın bari. C sınıfı araba yapıyorsun arkadaşım.
:alkis: biz neden xli'ye biniyoruz o zaman :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #296 : Kasım 06, 2009, 21:47:20 »
:alkis: biz neden xli'ye biniyoruz o zaman :) :)

Satıp GLİ alalım anasını satıyım  :ıslık:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #297 : Kasım 06, 2009, 22:15:32 »
Satıp GLİ alalım anasını satıyım  :ıslık:
erhan ama biz bunu sıfır aldık :) her çizgisinin nasıl olduğunu bilirim, her tozun nerden kaldığını bilirim, koltuktaki lekeyi kimin yaptığı belli, motorun nasıl zorlandığı belli, ne yapıldığı ne olduğu belli :) ben buna nasıl kıyarım ya :) bunu gli yaparım daha iyi :) cidden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Kasım 06, 2009, 23:28:57 »
Çıkma klimalara bakıyo muyuz o zaman yazın :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #299 : Kasım 06, 2009, 23:31:32 »
Çıkma klimalara bakıyo muyuz o zaman yazın :D
:rofl: o işi yaz gelmeden halletmek lazım erhan ya, yazın adamlar fiyatları uçuruyor :) bi durup nefes alsam modifiyesiz masrafsız birkaç ay geçirsem biraz para biriktirsem o klima işini ayarlıcaz da, para biriktirmek namına hamlem yok ya :)