0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay bir de benim resmimi incelesen, bakalım ben de neler varmış bir deyiversen...
kemer ikazından kurtulmak için (sadece şehir içinde , sık sık inip bindiğim için) şu tokadan iki tane sipariş ettim :http://www.hepsiburada.com/emniyet-kemer-ikaz-susturucuairbag-aktivasyonu-aparat-211118/productDetails.aspx?categoryid=264991&productid=otm211118ve gıcık olduğum bir konu böylece düzelecek.. ama kafama takıldı, acaba kemer takılı değil iken, hız düşük de olsa, mesala 40 ile giderken, bir kaza olsa ve airbag açılsa, bana zarar verir mi? airbag i kapatma düğmesi vardı sanırım, ama o sadece ön yolcu kısmını mı iptal ediyordu ?
Hic gulecegim yoktu, guldurdun beni Turkay. Cok sagol Herhalde manken falan olmadigi icin acemilik yuzunden oyle bir yuz ifadesi takinmis Hic bir sakincasi yok analiz edelim, isin aslina varalim Psikoloji yararlidir...
- Yol sesi- Yüksek hızlarda motor sesi- Bagajın kas gücüyle kapanması- Bagajın anahtarla açılması- Otomatik iklim koşullandırıcının cinslikleri- Koltuk ayarlarının elle yapılması- Göstergelerde hangi viteste olduğunun gözükmemesi- Arabayı kilitleyince camların kapanmaması- Farları açık unutup aküyü bitirme- Cep azlığı- Ön park sensörü olmaması- Motor sesi arttığında teyp sesinin artmaması- Alarmsız olarak kilitlenememesi- Yüksek hızlarda (170-180) korkutması- MP3 Çalar olmaması, ya da MP3 Çalar bağlanamaması- Otomatik vitesin benzerleri gibi hızlı ve akıllı olmaması ve sürücüyü tatmin etmemesi.- 90 derecelik dönüşlerde A sütununun görüşü kapatması- Cam düğmelerinin yolcuların yanlışlıkla elinin çarpacağı şekilde tasarlanmış olması- Karartmasız camlar güneşin doğrudan içerdekileri kızartmasına yol açıyor- Arkada yolcu veya yük olduğunda ufak bir tümsekte altının çarpması- Buna karşın yol tutuşunun mükemmel olmamasıŞimdilik bu kadar
Yahu C sınıfı araç yapıyorsun. XLİ diye bi model yapmışsın. Şahin'de ne özellik varsa bunda da var. Bunu Şahin ve o ayardaki arabaları küçümsemek için söylemiyorum. Genelde akla o gelir de ondan. Zira önceki arabam 89 model Doğan'dı.Tamponlar siyah, tüm camlar manuel. Malzemeden çalmak için tipsiz, iğrenç bi direksiyon simidi yapmışsın. Hadi geçtim bunu AE101'leri hiçbir modelinde gövde rengi ayna, kapı kolu ya da çıta olmaz mı yahu? GLİ'lere koysaydın bari. C sınıfı araba yapıyorsun arkadaşım.
biz neden xli'ye biniyoruz o zaman
Satıp GLİ alalım anasını satıyım
Çıkma klimalara bakıyo muyuz o zaman yazın