0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erhan ama biz bunu sıfır aldık her çizgisinin nasıl olduğunu bilirim, her tozun nerden kaldığını bilirim, koltuktaki lekeyi kimin yaptığı belli, motorun nasıl zorlandığı belli, ne yapıldığı ne olduğu belli ben buna nasıl kıyarım ya bunu gli yaparım daha iyi cidden
Boşver türkay , eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı
Bu arabanın sevmediğim bir tarafı da tanıdık olsun olmasın arabayla ilgili fazlaca soru sorulması ve cevap vermenin bazen arkası gelmeyen yeni sorulara dönüşmesi...
yol sesi için arkadaşlar öncelikle bi civicle yolculuk yapmanızı öneririm.motor sesi astra yanında dizel gibi ses yapıyor.
dün lastiğim patladı değiştirirken 3-4 kişi modelini, ederini vs sordu yahu insan geçmiş olsun der
onun dışında benim birde problemim bagaj kapağını açıp kaparken gıcırtı olması acaba neden?
Aracıma tutku ile bağlıyım ama kendisinden iki segment aşağıdaki bir önceki aracımdan (Seat Cordoba styilance 100 bg.) yol tutuş ve donanım olarak daha aşağıda olması beni şaşırttı açıkçası.
Donanım olarak düşük olmasına sebep şunları söyliyebilirim.Toyota nın yeniliklerinin de takipçisi olarak AR-Ge çalışmalarının sonucunda çıkabilecek daha sonra doğabilecek sorunları en aza indirgemek için her yeni çıkan bir donanımı araçlara yüklemiyor.Örneğin bir megane ı bazı insanlar toyota nın hiç bir modeline değişmezler (tipi,özellikleri vs olsun) ama sorun çıkartmaya başlayınca illallah etmekten yakalarını eskitirler arabaları eskitmezler. Örnekteki gibi sorun çıkmaması için adım atmadan önce bir çok kez düşünüp uygulayıp deneyip testlerin sonucunda yeniliklerini uygun ise sunar.
Donanım olarak düşük olmasına sebep şunları söyliyebilirim.Toyota nın yeniliklerinin de takipçisi olarak AR-Ge çalışmalarının sonucunda çıkabilecek daha sonra doğabilecek sorunları en aza indirgemek için her yeni çıkan bir donanımı araçlara yüklemiyor.Örneğin bir megane ı bazı insanlar toyota nın hiç bir modeline değişmezler (tipi,özellikleri vs olsun) ama sorun çıkartmaya başlayınca illallah etmekten yakalarını eskitirler arabaları eskitmezler. Örnekteki gibi sorun çıkmaması için adım atmadan önce bir çok kez düşünüp uygulayıp deneyip testlerin sonucunda yeniliklerini uygun ise sunar. Emre Bey,"Ne kadar az oyuncak var ise o kadar az sorun vardır" yaklaşımınıza bende katılıyorum. Ama Avensis elegance'da her türlü fantazi var iken aynı kasanın Linea serisinden pek çok şeyin esirgenmesini nasıl açıklamak lazım. Bence bu durum yani dış görünümlerini değiştirmeyip içinde keskin farklar yaratmaları her bütçeye hitap etmeye yönelik başarılı bir satış stratejisinden başka bir şey değil.