0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu ana kadar hiç rastlamadığım hatta duymadığım bir olay bu, ama 14 binde olduğuna göre kesin üretim hatası vardır, servise gittiğinde zaten sebep falan araştırmıyorlar hemen garanti kapsamında değiştiriyorlar, bence bir an önce değiştirttir, sıkıcı bir durum olmalı[/quote]servis bunun üretim hatası olmadığını söyledi ve garanti kapsamına girmediğinide belirtti. resimlerini çekip toyota müşteri hizmetlerine göndereceğim bakalım ne cevap gelecek.
yol sesi alması;süspansiyon olarak da konfor vermiyor..özellikle arka taraf için;yokuşlarda el frensiz kalkma ihtimali yok!! ;ön yan camlara buğu önlemek için bi hava kanalı yok;koltuklarda yan destek yok, viraja girince tutunmak çok zor..emniyet kemeri olmasa uçcan gitcen biggrin.giffarların h7 olmasını isterdim;h4te uzunları yakınca kısalar kesiliyor..geceleri bilmediğiniz karanlık yollarda zorluk çıkarıyo bu..CEM YÜCEL arkadasımızdan alıntı yaptım hepsını saymıs katılıyorum tek kelıme eklemeye gerek yok bende bıek benmı rampada kalkamıyorum dıyodum [/quote] ya arkadasım süspansiyon ae101 ler icinse süspansiyon mukemmel el frensiz kalkamıyorum demissin onu seniin söförlügüne baglıyorum kusura bakma bence ae 1o1 ler toyotnın en güzel tutulan ve en cok begenilen aracları secilmistir 1994 outo shov dergisinin bu ayki sayısını alırsanız orada daha detaylı bilgiler edineceginize eminim
km sıfırlama dugmesine 3-4 defa bastıgınızda gosterge lambalarını ayarlamaya yarayan menu geliyor, ordayken dugmeye basılı tutarak ışığı ayarlayabilirsiniz.[/quote]yanlız dikkat et bu ışık seviyesini ayarlama olayı farlar açıkken o düğmeye bastığında geliyor, farlar kapalıyken ayarlama fonksonu belirmiyor, yani ışık seviyesini yükseltme ayarı yapacağın zaman önce farları aç
Ae 101 corollam;1-Arka camların buğulanma sorununu çözemedim2-Yol sesi çok alıyor.3-Yere çok yaklaşıyor (dolu iken)4-Aküyü nisbeten erken bitiriyor.(Benzin göstergesi kontak kapalıyken de çalışıyor)
Selamlar arka cam buğu çözücünüzün hatasız çalıştığına eminmisiniz çalışsa bile bazı parçalardaki kopukluk buğu sorununuzun nedeni olabilir. Akü konusunda size katılmıyorum aracımın ilk orjinal aküsü tam 8 yıl sorunsuz çalıştı ve çalışmaya da devam ediyordu. Zayıflama yaptığı için değiştirmiştim. Şu an ikinci aküsü takılı ve oda 3. cü yılında sanırım. Birde sadece bir benzin göstergesi aküden ne kadar elektrik alabilir ki:)
yol sesi alması;süspansiyon olarak da konfor vermiyor..özellikle arka taraf için;yokuşlarda el frensiz kalkma ihtimali yok!! ;ön yan camlara buğu önlemek için bi hava kanalı yok;koltuklarda yan destek yok, viraja girince tutunmak çok zor..emniyet kemeri olmasa uçcan gitcen farların h7 olmasını isterdim;h4te uzunları yakınca kısalar kesiliyor..geceleri bilmediğiniz karanlık yollarda zorluk çıkarıyo bu..şimdilik bunlar aklıma geldi:)