0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
helal olsun yakıtın sesını duyuyosanız araba bnce 10 numara bazı ufak tefek seyler cok fazla aksesuar yoq ama sınıfına gore cok ıı gıden bı araba bnde 2008 corolla var sedan tokatlamadıgım araba yoq cok gusel bı araba bnce modıfıyede yakısıoo arabayla 250 gordum tık yoq bu bnım fıkrım
2008 corollam var.En sevmediğim tarafı sağ iki kapıdaki çizikler Aracı alalı 3 ay oldu en ufak bir problem yaşamadım.Araç üzerinde 4 adet Alman üretimi michelinle geldi.performans ve motor harika.daha önce focus kullandım.100 beygir araç sollamaya çıktığınızda sizi mahçup ederdi.üstelik servisleri türkiye genelinde bir faciaydı.kronik direksiyon kutusu arızası,z rotlar,alt tabla sıkıntıları,vs vs vs sorunlarla uğraşmaktan yoruldum ve sattım.onunla kıyaslarsak bariz bir fark var.Bazı arkadaşlar basit şeylerden yakınmışlar.Hepsi kendince haklıdır belki ama 34-35 milyar verdiğiniz arabadan bu konfor ve donanım bence gayet iyi arkadaşlar.yol sesini almasın,döşemeler süper olsun vs vs vs diyorsanız kıyacaksınız paracıklara alacaksınız bmw,passat,mercedes audi o zaman bütün şikayetleriniz bitecek.bence bu fiyatlara bu donanım ve motor kalitesi üstelik toyota güvencesiyle gayet makul
benim 93 corollada çok sessizdi rolantide çalışırken 2 . kez marşa basan arkadaşım oldu taaki motor kulağı yansanayi takılana kadar şimdi traktor gibi titriyo
pardon ama hangi arabayla 250 gordun 2008 1.6 124hp corollayla mı? 250 ile giderken de tık yok oyle mi? cok enteresan..
Arka bagaj kapağının anahtar ile açılması.Adamlar bi düğme koymamış ya içerden açacaksın yada anahtardan.Frenlerin performansına göre basit kalması.Müzik sisteminde Tweeterlerin yeteri kadar tıslamamaması.