0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimde akünün kutubu gevşekmiş şimdi arabanın rolanti problemi çıktı o günden sonra 15 gündür kaç kere ECU yu sıfırladım ama sonuç aynı hala rolantisi 400-900 arası inip çıkıyor :/
Bugun Bosh Servisine gittim yilbasi tatiline girmisler ellerinde istidigimiz aku yok benim eski akuyu sarj ettiler guzelce simdi canavar gibi calisiyor. Tatilden sonrasina gun verdiler yeni aku gelince gidip alacaz. Cok sukur suan arac sorunsuz calisiyor.
Geçmiş olsun abi
sagol ilke, yilbasindan sonra goturecem araci bosh servise hem 50bin bakimini yapsinlar hemde yeni bir aku taksinlar, buarada bosh akulere baktim korede uretiliyormus.
abi orda 12v 60amp ortalama kaç tl
thai markalar 1.siniflar 100lira civari 2.siniflar 70-80lira japon ithaller 150-160civari bosh 110liradan basliyor
aküsü zayıflamaya başlayanlar her göze birer büyükler için olan aspirin atın 1-2 gün sonra farkı olumlu olarak %60 göreceksiniz ...
Ben de bunu hep duyarım ama hiç uygulamadım. Şimdiki İnci akümüm kapağı açılabiliyor olsa ama hemen uygulardım, 1 senelik akü olmasına rağmen kötü durumda
yarin deniyecem bu isi
Artık akülerin %90ı tam bakımsız. O yüzden gözleri açamıyoruz malesef
Kadir Bey sanırım yurt dışındasınız içindeki maddesi asetilsalisilik asit olan aspirin kullanın sanmıyorum ama yine de belki orada farklı olabilir
2-3gun once bir arakdasim geldi Turkiyeden ona aspirin siparisi verdim sagolsun getirdi. ilk dort bolmeye birer tane attim, son iki bolmeye ikiser tane attim. ( elektirikci bu son iki bolmede sorun var demisti onun icin ikiser tane attim.) Bakalim ise yariyacakmi? Buarada aspirinler suyun ustunde tortu birakti bu normal mi?
eriyor asipinler 1 gün sonra falan normal o dediğiniz faydasını gördünüzmü ?