bayrampaşa da ama siz yine de bir fiyat alın isterseniz
bayrampaşa da ama siz yine de bir fiyat alın isterseniz
Bayrampaşa yi iyi bilirim. Önce bakalım fiyatlara evet. Teşekkür ediyorum.
rica ederim bu elektrik idaresi vardı köşede onun çarprazında spor kompleksi elektrik idaresinin karşısına denk geliyor adı gimo otomotiv . burda önemli olan ucuza satan kazansın mevzu 3ünde 5 inde değil tabiki
Arkadaşlar 2008 , 2007 çıkışlı 6 yıllık corollamın aküsünün amper i düşmüş, ve sabahlarıda ısıtmadan aracı çalıştırırsam biraz zorlanmaya başlıcağı sinyalini veriyor. Varta bludiynamic 74 Amper de kampanya var, 170 Tl . Benim aracda orjinal 70 A akü varmış, 74 Amper taksam aracın elektrik aksamına zarar verir mi? 2008 corolla D4D için.
Arkadaşlar 2008 , 2007 çıkışlı 6 yıllık corollamın aküsünün amper i düşmüş, ve sabahlarıda ısıtmadan aracı çalıştırırsam biraz zorlanmaya başlıcağı sinyalini veriyor. Varta bludiynamic 74 Amper de kampanya var, 170 Tl . Benim aracda orjinal 70 A akü varmış, 74 Amper taksam aracın elektrik aksamına zarar verir mi? 2008 corolla D4D için.
Fiyat vb hakkinda bilgim olmadigi icin birsey yazamam abi. Eger orjinalinde dediginiz gibi 70A aku varsa 74A sorun cikarmaz sadece cok azcik daha gec sarj olur
Varta E11 blumotion 170 Tl . O zaman sürekli jarj dinemosu çalışırmı?
Varta E11 blumotion 170 Tl . O zaman sürekli jarj dinemosu çalışırmı?
Sürekli değilde eskisine oranla çok az fazla çalışır
babam 2007 yılında man a.ş den emekli oldu. satınalma bölümünde çalışıyordu dolayısıyla araçlara alınan bütün mallar babamın elinden geçiyordu. o zamaan yaptığımız ölçümlere göre en iyisi yiğit akü demişti. ama şu an mutlu ve inci revaçta gibi duruyor
Merhaba;
Profilimdeki 2001 1.4 Terra için akü almam gerekiyor. Şu an üzerinde ACDelco marka 45 amperlik akü var. Mutlu, Varta veya yine ACDelco 60 Amper almayı düşünüyorum. Amper olarak yükseldiği için sanırım ebatlar da değişiyor. Kullanma kılavuzuna baktım ama göremedim; yer sorunu yaşamamam için almam gereken, olması gereken ebatlar nedir?
Merhaba;
Profilimdeki 2001 1.4 Terra için akü almam gerekiyor. Şu an üzerinde ACDelco marka 45 amperlik akü var. Mutlu, Varta veya yine ACDelco 60 Amper almayı düşünüyorum. Amper olarak yükseldiği için sanırım ebatlar da değişiyor. Kullanma kılavuzuna baktım ama göremedim; yer sorunu yaşamamam için almam gereken, olması gereken ebatlar nedir?
45 amperlik akünün ebatları bellidir ancak belki etrafında 60 amperlik akü sığacak kadar alan olabilir. Birde 60 amperde dar tip olanlar var belki onlar uyabilir, belki normal tip bile uyabilir. Dediğim gibi bulunduğu yerdeki boşluğun ölçülerini bilmeden yorum yapmak zor.
45 amperlik akünün ebatları bellidir ancak belki etrafında 60 amperlik akü sığacak kadar alan olabilir. Birde 60 amperde dar tip olanlar var belki onlar uyabilir, belki normal tip bile uyabilir. Dediğim gibi bulunduğu yerdeki boşluğun ölçülerini bilmeden yorum yapmak zor.
Bizde de 45lik mutlu aku var aku tablasi buyuk kaliyor sigar gibime geliyor 60lik
Bizde de 45lik mutlu aku var aku tablasi buyuk kaliyor sigar gibime geliyor 60lik
Tabladan sıkıntı olmazda üst kısımda yeterli açıklık var mı orası meçhul. Ölçülere bakıp konuşmak lazım. Ancak ne olursa olsun yol akücüden geçiyor, gidip 60 amperi deneyip olmazsa 45 lik alıp çıkmak en mantıklısı.
Arkadaşlar herhalde aracımın (2011 model Avensis Elegant Extra) aküsü bitti

Gittim test ettim ölçtüm neredeyse hiç Voltaj yok, herhalde diyorum çünkü eskiden 2-3 hafta hiç çalışmadan bekleyen araç bu sefer 5 gün çalışmadan durduktan sonra bu hale geldi. İnşallah başka bir yerinde sıkıntısı yoktur da sadece aküsü bitmiştir.

Şimdi geleyim başlıktaki soruya akü ölçüleri 242x175x190 12V 60Ah lik bir akü. Üzerinde Toyota yazan VARTA marka akü var. Araştırdığıma göre VARTA markada
http://www.varta-automotive.com/tr-tr/search-batteries?ids=5564000483122,5604080543132,5634000613162&application=pc&year=2011&manufacturerNo=111&modellineNo=8008&modeltype=30880Bu modeller uygun. Sağlıklı bir fiyat bulamadım internette, Mutlu ya baktım, İnciye baktım 120-250 TL arasında değişen fiyatlar var. vede türlü türlü modelleri var bu akülerin.
Hangi Akü markasını vede modelini tavsiye edersiniz? vede yakın zamanda bu özelliklerde akü aldıysanız fiyatları ne civardadır. Ayrıca AKÜ değişimi yapmadan önce araçta şunu kapa şunu aç diyeceğiniz bir ön hazırlık ve uyarı varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Abi kesinlikle mutlu akü al.Bildiğim kadarıyla mutlu akü yeni sıfır kurşun kullanıyor.Diğer firmaların çoğu hurda kurşun kullanır.kalsiyum serisi yenidir.Gri renkli.Malesef fiyat hakkında bilgim yok
1. Tercih. Mutlu, 2. tercih Mutlu 3. tercih Mutlu........
Benim ve kardeşim aracında fabrikasyon orijinal akü DELPHİ akü var çok şükğr bir sıkıntım olmadı.Babamın ford connect aracın Varta var 7 yıllık akü önümüzdeki kış değişir ama hala marş basıyor sıkıntı yok .Dayımlar lpg li araçlarında 4 yıl bosh kullandılar gayet memnunlar .Benim naçizhane yorum hiç yapmadan alacağım 3 marka ( Varta - Bosh - Delphi ) gerisi hikaye benim karnım tok öyle atıp tutmalara
Allah razı olsun tavsiyeleriniz için,
12 Volt 60 Amper Akü fiyatları
Varta Blue Dynamic - 125 TL (Kampanya Varmış)
Mutlu Akü - 145 TL
Bosch Marka - 187 TL
Mutlu Can'dır ancak VARTA'nın fiyatı çok makulmüş yazılanlara göre, Varta da sonuçta bataryada dünya devlerinden. Ben olsam şu şartlarda Vartayı kaçırmazdım...
Kesinlikle süper fiyat kaçırmayın derim
Arkadaşlar bu ÇElik aküye de iyi diyorlar Mutlu ile eş değer diyorlar ne kadar doğru bilmem. İnci'yi de çok kötüleyenler var.
Geçen efsane marş vurmadı baktım ki akü gitmiş elaman zorla Çelik akü yaktı araca 60 amperlik hem de 150 lira para verdim eskisini vermeme rağmen inşallah pişman olmam.
Bide araçta önlerde disk ve balatalar değişti orjinalleriyle toplamda 210 verdim normal midir ! 96 otomatik Gli Corolla ?