0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bayrampaşa da ama siz yine de bir fiyat alın isterseniz
Arkadaşlar 2008 , 2007 çıkışlı 6 yıllık corollamın aküsünün amper i düşmüş, ve sabahlarıda ısıtmadan aracı çalıştırırsam biraz zorlanmaya başlıcağı sinyalini veriyor. Varta bludiynamic 74 Amper de kampanya var, 170 Tl . Benim aracda orjinal 70 A akü varmış, 74 Amper taksam aracın elektrik aksamına zarar verir mi? 2008 corolla D4D için.
Varta E11 blumotion 170 Tl . O zaman sürekli jarj dinemosu çalışırmı?
Merhaba;Profilimdeki 2001 1.4 Terra için akü almam gerekiyor. Şu an üzerinde ACDelco marka 45 amperlik akü var. Mutlu, Varta veya yine ACDelco 60 Amper almayı düşünüyorum. Amper olarak yükseldiği için sanırım ebatlar da değişiyor. Kullanma kılavuzuna baktım ama göremedim; yer sorunu yaşamamam için almam gereken, olması gereken ebatlar nedir?
45 amperlik akünün ebatları bellidir ancak belki etrafında 60 amperlik akü sığacak kadar alan olabilir. Birde 60 amperde dar tip olanlar var belki onlar uyabilir, belki normal tip bile uyabilir. Dediğim gibi bulunduğu yerdeki boşluğun ölçülerini bilmeden yorum yapmak zor.
Bizde de 45lik mutlu aku var aku tablasi buyuk kaliyor sigar gibime geliyor 60lik