0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu akü uzun ömürlü ve kaliteli akü. Aslında akü secımınde agırlıkda onemli
bu sayfada orta kısımdaki videolardan 3 .videoda akünün nasıl çalıştığı anlatılıyor telefonlada bağlanılabiliniyor
video izlemiş ama anlamamışsın
Bizde mutlu ve inci akü satıyoruz bugune kadar hç ciddi bir şikayet almadık müşterilerimiz memnun gözüm kapalı tavsiye edebilirim
Mehmet fiyat listesi varsa paylaşırmısın ?
direksiyon elektrikli olduğu için yanmıştır.
elektirik zayif oldugu icin yanmis olabilirmi yoksa elektirik gidip geldigi icin kafasi mi karisti?
Dun marketten ciktim aracin yanina geldim kapilar acilmadi kumandanin pili zayiflamistir diye dusunup kumandayi cepten cikardim kapi acmaya 5-6kez bastiktan sonra kapilar acildi. Star yaptim ama tik yok, aku sizlere omur.Yol yardimi aradim 20dk sonra gelip takviyeyle arabayi calistirdilar. Yavas yavas evin yolunu tuttum yolda gelirken bir kac kez araba stop edecekmis gibi oldu ve bir kac kez gosterde unlem isaretli direksiyon isigi yandi. Sag selamet eve vardim sabah akuyu sokup elektirikciye sarja biraktim, sarjdan sonra olcumleri normal cikti ama araca taktik yine tik yok elektirikci arac Star-Stop'lu oldugu icin calistirmadigini soyledi. Bizde aku fiyatlarini incelemeye basladik sonunda BOSH S4'te karar kildik ama gec oldugu icin gidip alamadim. Yarin kismetse ilk isim gidip Bosh S4 aku almak olacak (fiyat uygun olursa belki Bosh S5 alirim)Soru 1 : ilk sayfalarda herkes 60amper 72amper demis ama benim aracta 13volt-45amper aku var. Acaba farkli seylerdenmi bahsediyoruz? Soru 2 : Takviden sonra eve donus yolunda Direksiyon hidroligle alakali oldugunu tahmin ettigim isik niye (3-4kez) yandi ayrica direksiyonda bosluk olustu. ( direksiyon isereti ve unlem isareti) Soru 3 : Bosh s3 - s4 -s5 hakkinda bilgi sahibi varmi? varsa paylasirsa memnun olurum.
Abi geçmiş olsun... ne dicemi şaşırdım..Tr deki binek araçlarda 45-60-72 amper 12 volt akü kullanılır genel olarak... Ama sizdeki durum galiba aracın elek. donanımıyla alakalı olsa gerek .. Aynı şeylerden bahsediyoruz. Aracaın elektriksel donanımı arttıkça amper değeri artar sadece.. TR de satıcılar daha çok kazanmak için midir nedir anlayamadım araç lpg li ise hemen 60 amper yerine 72 amperi tavsiye ediyor.Direksiyonda ise elektrik destekli olmasından kaynaklı bir sorun gibi görünüyor umarım kalıcı bir hata değildir. Bosh marka akü genelde sıfır araçların üstünde geliyor .. bayi ağı mutlu ve inci kadar yaygın olmadığından mıdır neden bilmem ama 2. akü olarak pek yanaşan görmedim abi..