0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bendede son bir aydır araba dört beş gün çalışmadımı kontağı çevirdiğimde tık yok ışıklar sönüp tekrar yanıyor bir iki defa denediğimde marş normal basıyor daha sonraki günlerde araba normal tek marşta çalışıyor.bu problem eşimde oluyor bende olmuyordu geçen gün banada denk geldi.problem marş motorumu yoksa akümü anlayamadım.üzerinde mutlu akü var arabayı 2013 şubatta aldıgımdan akü kaç senelik bilmiyorum.
Kesinlikle süper fiyat kaçırmayın derim
Arkadaşlar bir dip not sürekli çalışan araçlarda yani hergün kullanılan araçlarda akü kolay kolay ölmez uzun süreler sorunsuz çalışır.Ancak araç haftada bir gibi kullanılıyorsa yada daha az kullanılıyorsa 2-3 günde gidip aracı çalıştırsanızda pek faydası olmaz.Ben her gün aracı kullandığım için benim aküler genelde 7-8 yıl gidiyor mubalasız ancak ikinci araca yılda bir akü alıyoruz maalesef.keyifli sürüşler dilerim.
Oğuz bey lise yıllarında hem mutlu hem de çelik akü sattım. Mutlu ile çelik akü aynı fabrikada üretiliyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam aynı üretim bandından çıkıyor.içiniz rahat olsun. Beko arçelik gibi düşünün.
...... Gerçi elektrik şartelini de kapamayı unutmuşum acaba elektrikle ilgili bir yeri açık mı kaldı bilemedim tereddütte kaldım
Ümit kardeşim söylediğin genel bir kanaat ama bence şehir efsanesi çünki benim 2002 bmw devamlı garajda durur hele yazlığa gidince çalışmadan dört ay öylece yatar ama üzerinde dokuz senelik mutlu var.. Bu sene yazlığa giderken o aküyü söküp rava takacağım onunla yola çıkacağım biraz performans yapsın diye.
Bugün benim araçta çalışmamış eşim marşa basmış tık yok alarmı kapatıp kapılardan kitlemesini söyledim perşembe eve gittigimde kontrollerini yaptırıcam.bende ilginç olan bir iki deneme sonrası marş basıyordu bazende normal bir defada alıyordu.inşallah sadece aküdendirde ucuz yırtarız
Cavit abinin alarmda marş kesici vardı sanırım o takılı kalıyordur.