0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bu D4 araçlara lpg meselesi kafama yatmaya başladı. sanırım kimseden de bi problem olduğuna dair bi belirti yok. varsa söylesin yoksa ilk fırsatta hüseyin ustayı ziyarete gidiyorum..
kerem , güncel tüketimin nedir ? biraz ayrıntılı yazarsan iyi olur ... malum havalar soğuyunca benim benzin tüketimi aldı başını yürüdü selamlar
gerçekten çok iyi bir rakam , otomatik ve 2.0 bir araç için ... güle güle kullangeçtiğimiz yaz tatilinde memleketim Eskişehir'de iken ustayla telefonda görüştüm niyetlendim ama ,sonradan bir sıkıntı olur korkusuyla gidip taktıramadım ... ahhh ahhh hazır yaklaşmışken İzmir'e gidip halletmek lazımmış ... teşekkürler , selamlar ...
merhaba arkadaşlar. ben izmirde 2003 model toyota avensise ilk lpg taktıranlardan biri olarak başıma gelenlerı anlatayımkı kımse o hatayı yapmasın. ilk başlarda hayat çok güzeldi. az yokıyordu. sonra araba benzındeyken titreme yapmaya basladı, bir süre sonra titreme fazlasıyla arttı ve korktugum basıma gelmişti. Enjektör arızası çıktı. motoru acma enjektoru degıstırme temizleme 1000 tl tuttu. araba duzeldı derken yıne hafıf hafıf tıtremeye baslayınca aracı sattım. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Aracaınızada yazık kesenızede.
Bu arada Resim yüklemesini yeni becerebildim umarım beğenirsiniz herkese kazasız belasız sürüşler dileklerimle.
Selamunaleykum Konunun Arada hortlaması iyidir. Şu meşhur izmirli Hüseyin ustaya nasıl ulaşırız arkdaşlar.