0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forumun başlığını ben açmıştım kapanışınıda bana yapmak nasip oldu.Avensis D4 2.0 Triptonik vites aracıma forumdanda cesaret alarak ve tabiki araştırarak ve ilk taktıran Manisa ilçe belediye başkanı ilede görüşerek 15/07/2010 tarihinde aracıma İZMİR de Hüseyin ustaya LPG yi taktırdım. 1 haftadır kullanıyorum bu lpg vesilesi ilede kuşadasında 1 hafta tatil yaptık bu akşam döndüm izmit.e gayet memnunum aşağı yukarı 1 haftada 750 km yaptım lpg ile takribi yakışı 220 km.yi 50 tl yakıyor oda km.de 220 kuruş gibi bir rakam sürat ise normal sınırlarda yaptım klima açık vaziyette çok yüksek hızda 5 kişi ve bagaj full dolu vaziyette bir ara çok yüksek km.çıktım bakalım gidecekmi diye şu an için bir problem görmedim . Bana bu mutluluğu yaşatan hüseyin ustanın Telefonunu verdim ancak forum kuralları gereği reklam yasak olduğundan yönetim tarafından silindi .Bide LPG Dolum esnasında fotoğrafınıda çektim becerebilirsem onuda ekleyeceğim bir ara resim eklemiştim ama akılda kalmadıki.. Yönetim Edit : Türkiye sınırları içinde hız sınırları şehiriçi 50km/s, şehirlerarası 90km/s, otoyollarda 120km/s olarak belirlenmiştir. Lütfen trafik kurallarına uyalım.
benzinle LPG arasında bir perfomans farkı hissediyor musunuz?
Recep bey Performans olarak düz yolda benzin ve LPG arasında fark göremedim yalnız çok dik rampalarda özellikle İzmit Carrefaur-Cedit Erenler Rampasında biraz farkediliyor.Ama düz yolda kesinlikle hiç bir fark yok.Şehir içi trafiğinde sizin aracınız km.ne yakıyor selam.
Umarım hep memnun kalırsınız.
abi ama şu motora arada bi bez at ya
Güncellemeniz için teşekkürler Ali Bey. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan kullanmaya devam edersiniz.
ali bey nasıl gidiyor lpg işi inşallah sorun yoktur