0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dizele indirim yapmıyorlarsa benzine zam yapsınlar, fiyatlar eşitlendi neredeyse psikolojim bozuldu bence dizel 8, benzin 10 lira olsun. nasıl olsa alışırız. hiç değilse "bi süre" zam geldi gelecek derdimiz olmaz...
benzinli araçlarda dizel gibi çok km gitsin istiyoruz...
O zaman Hybrid araçları artık ciddi bir şekilde düşünmeniz gerekecek. Aslında piyasada çok güzel rakamlara çok temiz 2. elleri mevcut.
Tekin abim bana gönderme yapmış.İyi hiç aklımdan çıkmıyorda hatta çok istiyorumda.Prius 2. Eller 55K larda abi.Bide LPG montajı işletmei felan. Çok para.Ama hep aklımda.
bu yorumunuza istinaden geçenlerde yorum yazıp devamında çıkmıştım fakat nedense göremedim, sistemsel hatadan dolayı çıkmamış olabilir...kısaca yazdığım; bu tür araçlar için henüz yeterli teknik eleman olamayacağı yada servise gidildiğinde sorun çözülememesi gibi düşünceler taşıyorum...
arkadaşlar kurban bayramına kadar benzine zam gelecekmi duyum alan varmı ona göre depoyu dolduralım, duyan varsa bi zahmet burdan paylaşsın insanlık namına
LPG'ye 30 kuruş zam geldi geçmiş olsun hepimize.
keşke hep bu fiyata alabilsek
Bu nerde nasil ne zaman o.O
Benzine 8.krş indirim.
Bu geceden itibaren gecerli olmak uzere benzine 10 kurus zam yapilmis..artik soyleyecek soz kalmadi...