0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman bey, isyan etmeyelimmi, başka hükümet yaparsa ona da isyan edelim arkadaşım. O geldi böyle yaptı, bu geldi böyle yapmaya devam edecek diye bakalım mı trene bakar gibi, biraz duyarlı olalım.Zeki bey, ne demek istiyorsunuz? şu an bulunan hükümete laf atmak için mutlaka geçmişede b.k atmanızmı gerekiyor? Şu an ki durumu geçmişten bağımsız konuşsanız, yanlışada bir kere yanlış diyin be kardeşim. Yoook olmaz dimi,yanlız olmazsa olmaz kalıplaşmış cümle ve kelimeyi kurmayı unuttunuz ben söyleyeyim sizin yerinize"cehape ve camileri ahır yaptılar zamanında!!!" bu iki kalıbı kullanmadığınız için bir şeyler eksik kalmış. Yazık valla, hala şu zamcıkları (!) savunuyorsunuz.
Abi farklı olmucağını biliyorum belki gelen gideni de aratacak ama bu kadar zam yapıp ekranlara çıkıp dalga geçercesine biz zam değil güncelleme , zamcık yaptık diye açıklama yapanlar tarafından yönetilmek sinirimi bozuyor . Sorun sadece zamlarda değil zamlar devede kulak . Asıl ve en önemli sorun ülke çıkarları ve birlik beraberliği için hareket etmemeleri .
Şu forumun içinde de amma çok " ben her zaman 50 liralık benzin alıyorum, zam bana koymaz" adamı varmış.insan gerçekten hayret ediyor.
Ben 75 liralık gaz alıyorum, bu gruba girmem değil mi?Hocam bazen hayatı çok ciddiye almamak gerek, her yazılanı aynı ciddiyetle okursanız hayatı kendinize zorlaştırırsınız.
yeni zamlar kapıda yani..
http://a1208.hizliresim.com/10/q/c3zvj.gif
arkadaşlar yeni karar aldım kış ayı boyunca artık benzin kullanacağım. zaten pek bir fiyat farkı kalmadı, ilk mesafede de baya bir benzinle gidiyor. hesapladım tahmini 100 km de 5 tl gibi bir fark oluyor. bakalım benzinli kullanım sonuçlarını paylaşırım yine.
Geri dönüşünüzü bekliyorum.
Benzine 13 Kuruşcuk zam geliyor bilginize.
Abi cuk cik yazma 10-15 krş la yetiniyorlar bunu görürlerse 20-20 yapmaya başlarlar .
Ee Gemicik deniyorda kuruşcuk denmesin mi
Abi gemicik'ler' olmasın . Şaka bir yana kurdan dolayı belliydi zam geleceği .