0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzin fiyatları, petrolde yaşanan gerilemeye paralel olarak son 20 gün içinde üçüncü kez indirildi. Sektör yetkilileri, benzine bu gece yarısından geçerli olmak üzere litrede 8-9 kuruş indirim yapılacağını bildirdi.Benzin fiyatlarına Ağustos ayı sonunda Suriye gerilimi nedeniyle yükselen petrol fiyatları ve içeride de kur artışı nedeniyle 14 kuruş zam yapılmış ve benzin rekor kırmıştı. Ancak benzinde önce 3 Eylül, sonra 13 Eylül şimdi de bugün olmak üzere son 20 günde toplam 33 kuruş indirim yapılmış oldu.Böylece benzin fiyatı zamdan önceki seviyesinin de altına indi.Yeni tarife ile İstanbul'da 97 oktan kurşunsuz benzinin litresinin 4.82 TL'ye, 95 oktanın da 4.75 TL'ye inmesi bekleniyor.
4.84 - 09 = 4.75 şimdilik güzel oldu bu okul açıldı benzin düşüyor gayet güzel bir olay bu
13 yıl öncesine kadar geçmişte benzinin litresi her zaman 1$ olmuştu, bugün ise 1€ olması gerektiğini düşünürsek, aslında;1L Benzin = 2.70 olmalıdır. Bunun üzerindeki her rakamın sevinilecek bir yanı yoktur.
Bu zamanda gülünç gelebilir, ancak ben benzinin hakettiği fiyatın maksimum 2.50 lira olduğunu düşünüyorum. Ne zaman ki 1.50-2 lira arasında olur litresi ( hayal olduğunu biliyorum ) o zaman helal olsun, işte budur ! derim.
Mahmutcum, sevinme meselesi sana has bir konu değil, bende elbette düştüğüne seviniyorum, mazotunda buna paralel düşmesi gerekiyor. Söylemek istediğim, genel anlamdadır, kişisel algılamayın.
Haber için teşekkürler abi:) Bizim buralarda 4,88 di bakalım kaç olacak
Nebi bey, bu güzel haber için teşekkür ederim. En son yapılan indirimden sonra 1krş zam yaptılar ama indirimlerin oranları zamlardan daha fazla olduğu sürece hiç bir sorun olmaz.Ülkemizin en pahalı yakıtı buralarda satılmakta; 97 V-Power Nitro+ 4.97/L
Benzine 9 kuruş daha indirim yapıldı neredeyse dizelle aynı oldu sizde çevrenize dizel araç önerin sayısı artsın da benzin daha ucuzlasin arkadaşlar
Dolar coştu. Burada her an bir zam haberi görebiliriz.
Abi şimdi dolar alınırmı?
İlke çok aşırı yüksek şu an . Belki biraz daha da yükseli ama ben olsam bu fiyata almam. Ama yinede sen bilirsin bu konularda birine tavsiye vermeyide sevmem. Çünkü zarar olursa sorumlusu sen kar olursa sorumlusu karşı taraf oluyor.
Bende yüksek olduğunu düşünüyorumda abi bir sana sorayım dedim
İlke ben pek anlamam bu işlerdeden. Anlasam şu an corollaya binmezdim Sana tavsiyem bu işlerden anlamıyorsan başkasının lafı ile bu işlere girme. Bekara karı boşamak kolaydır olan senin parana olur. Birde burada bu konuyu fazla uzatmayalım konu amacı dışına çıkıyor.