Gerçekten asabım bozuluyor ......
İşin tadı kaçtı artık...
Yarin gecede dizele gelecek diye bir soylenti var.
Burada yazılamıyacak kelimeler hatta cümlle ler kullanıyorum ..................................................................
Burada yazılamıyacak kelimeler hatta cümlle ler kullanıyorum ..................................................................
Ben paragraflar yaparken roman oldu....
Mesaj Birleştirildi: 05 Ara, 2013 21:38
Abi zaten bekliyorduk geç bile kaldılar .
Diğer yandan söz söylemek yerine sandık başında icraate geçmek lazım . Bir atasözü der ki : Laf ile peynir gemisi yürümez .
Abi sandik basinda umidin olmasin. Her zamanki sonuc olacak. Bu millet akillanmaz.
Abi zaten bekliyorduk geç bile kaldılar .
Diğer yandan söz söylemek yerine sandık başında icraate geçmek lazım . Bir atasözü der ki : Laf ile peynir gemisi yürümez .
Çok güzel düşünüyorsun Mahmut kardeşim. Hükümeti savunduğumdan ya da desteklediğimden değil ama farklı bir hükümet geldiğinde acaba herşey çok mu farklı olur acaba ? Samimi olarak söylüyorum yanlış anlama sakın. Çünkü bundan öncekiler de aynı şeyi yapmış. Bunlar da aynı şeyi yapıyor. Sonrakiler..
Çok güzel düşünüyorsun Mahmut kardeşim. Hükümeti savunduğumdan ya da desteklediğimden değil ama farklı bir hükümet geldiğinde acaba herşey çok mu farklı olur acaba ? Samimi olarak söylüyorum yanlış anlama sakın. Çünkü bundan öncekiler de aynı şeyi yapmış. Bunlar da aynı şeyi yapıyor. Sonrakiler..
Abi farklı olmucağını biliyorum belki gelen gideni de aratacak ama bu kadar zam yapıp ekranlara çıkıp dalga geçercesine biz zam değil güncelleme , zamcık yaptık diye açıklama yapanlar tarafından yönetilmek sinirimi bozuyor . Sorun sadece zamlarda değil zamlar devede kulak . Asıl ve en önemli sorun ülke çıkarları ve birlik beraberliği için hareket etmemeleri .
Bu ülkede zulüm hep varoldu sadece zalimler değişti...
Bizim atasözlerinde bile mazoşist bir yaklaşım var;''Deveyi diken ........ ........''gibi.Biz eşek oldukça semer vuran çok olur...
fark yaratacak rejim gelene kadar eylem/serzeniş/isyan olursa elbet bir şeyler değişir. 2-3 gün isyan edip 4. gün benzini tıpış tıpış alıyor millet, bazıları almak da zorunda. farklı yönetimle fark yaratılıp yaratılamayacağını değişim olmadan bilemeyiz. kul hakkı yemeyecek kadar vicdan ve ahlâk müesseselerinden nasibini almış, tüm dünyaya yön verip istediği yolda ilerleten güçten bağımsız bir yönetim gelirse fahiş akaryakıt vergileri de düşer. gelin görün ki, suriyeli insanların türk vatandaşlığına kayıtsız şartsız her ne hikmetse geçirildiği bir kumpasın içinde sıkışıp kalan türk ecdadına allah sabır versin demekten başka bir şey düşmüyor.
Sirket araclari oldugu surece eylemler pek iae yaramaz acikcasi. Herkes totosunun keyfine alisti bendr dahil olmak uzere okula minibusler 1.25e gidebiliyorum fakat arabaya alistigim icin birakamiyorum ama son zamdan sonra tak dedi binmem acil bir isim olmadigi surece. En azindan kendi capimda eylem yapmis olurum.
Yine sağolsunlar ''Zamımıza koydular''
...
kesin bu zamcıkın arkasında suriye çıkar / yada ırakın kuzeyi ile antlaşma yaptık para lazım boruları döşemeye bunlara amk. gazetesi okutayım.
Nihayet zam geldi. Çok geç kalmıştı.
Çok şükür, özlemiştik!
Şaka bir yana, İstanbulluların benzin isyanı yapacaklarına, evlerini iş yerlerinin yakınına olmasa bile aynı kıtaya taşımalarıyla başlamaları gerekir. Bu hareket yakıta zam gelmemesini sağlamaz ama çok daha az yakıt harcamasına yardımcı olur, en azından zaman ve köprü geçiş ücreti cepte kalır.
Çok şükür, özlemiştik!
Şaka bir yana, İstanbulluların benzin isyanı yapacaklarına, evlerini iş yerlerinin yakınına olmasa bile aynı kıtaya taşımalarıyla başlamaları gerekir. Bu hareket yakıta zam gelmemesini sağlamaz ama çok daha az yakıt harcamasına yardımcı olur, en azından zaman ve köprü geçiş ücreti cepte kalır.
Doğru söylüyorsunuz ama isteyince olmuyor. Eskiden avrupa yak oturuyordum işim aanadolu yakasındaydı şimdi ise tam tersi. Ama metrobüs sağolsun aracımı kullanmıyorum ufak ta olsa katkı sağlıyorum galiba.
Çok şükür, özlemiştik!
çok doğru söylüyorsun abi...hırsızı suçlamak kolay kendimizdede hata bulmamız gerek...5dklık yürüme mesafesine fırına ekmek almaya arabayla giden bir toplum olduk...hatta arabalarda genelde tek kişi var

Mesaj Birleştirildi: 06 Ara, 2013 09:38
Doğru söylüyorsunuz ama isteyince olmuyor. Eskiden avrupa yak oturuyordum işim aanadolu yakasındaydı şimdi ise tam tersi. Ama metrobüs sağolsun aracımı kullanmıyorum ufak ta olsa katkı sağlıyorum galiba.
abi sen yine mucadele ediyorsun tasarruf için adam hem savruk yaşıyor hem şikayet ediyor zam geldi diye bu tiplerde bir değişik
Osman bey, isyan etmeyelimmi, başka hükümet yaparsa ona da isyan edelim arkadaşım. O geldi böyle yaptı, bu geldi böyle yapmaya devam edecek diye bakalım mı trene bakar gibi, biraz duyarlı olalım.
Bu ülkede zulüm hep varoldu sadece zalimler değişti...
Zeki bey, ne demek istiyorsunuz? şu an bulunan hükümete laf atmak için mutlaka geçmişede b.k atmanızmı gerekiyor?
Şu an ki durumu geçmişten bağımsız konuşsanız, yanlışada bir kere yanlış diyin be kardeşim. Yoook olmaz dimi,
yanlız olmazsa olmaz kalıplaşmış cümle ve kelimeyi kurmayı unuttunuz ben söyleyeyim sizin yerinize
"cehape ve camileri ahır yaptılar zamanında!!!" bu iki kalıbı kullanmadığınız için bir şeyler eksik kalmış.
Yazık valla, hala şu zamcıkları (!) savunuyorsunuz.
LPG ve benzinin ardından motorine de zam geldi. Motorinin litresine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 8 kuruşluk zam yapıldı.
Zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 4,54 liraya çıkacak.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25296113.asp
Şu forumun içinde de amma çok " ben her zaman 50 liralık benzin alıyorum, zam bana koymaz" adamı varmış.
insan gerçekten hayret ediyor.