0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada yazılamıyacak kelimeler hatta cümlle ler kullanıyorum ..................................................................
Abi zaten bekliyorduk geç bile kaldılar . Diğer yandan söz söylemek yerine sandık başında icraate geçmek lazım . Bir atasözü der ki : Laf ile peynir gemisi yürümez .
Ben paragraflar yaparken roman oldu....Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2013, 21:38:53Abi sandik basinda umidin olmasin. Her zamanki sonuc olacak. Bu millet akillanmaz.
Çok güzel düşünüyorsun Mahmut kardeşim. Hükümeti savunduğumdan ya da desteklediğimden değil ama farklı bir hükümet geldiğinde acaba herşey çok mu farklı olur acaba ? Samimi olarak söylüyorum yanlış anlama sakın. Çünkü bundan öncekiler de aynı şeyi yapmış. Bunlar da aynı şeyi yapıyor. Sonrakiler..
Çok şükür, özlemiştik! Şaka bir yana, İstanbulluların benzin isyanı yapacaklarına, evlerini iş yerlerinin yakınına olmasa bile aynı kıtaya taşımalarıyla başlamaları gerekir. Bu hareket yakıta zam gelmemesini sağlamaz ama çok daha az yakıt harcamasına yardımcı olur, en azından zaman ve köprü geçiş ücreti cepte kalır.
Doğru söylüyorsunuz ama isteyince olmuyor. Eskiden avrupa yak oturuyordum işim aanadolu yakasındaydı şimdi ise tam tersi. Ama metrobüs sağolsun aracımı kullanmıyorum ufak ta olsa katkı sağlıyorum galiba.
Bu ülkede zulüm hep varoldu sadece zalimler değişti...