0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Su lukoilden lpg alinirmi abi bizim yakinimizda hep indirimli veriyor lpg yi valla ne olur olmaz denemekte istemedik
Sakarya- Karasu yolundaki Lukoil e ara ara uğruyorum. Müşterileri gayet iyi, çalışanlar da olumlu tepki aldıklarını dile getiriyorlar. Özellikle Lpg de daha çok km yaptıkları gibi. Aynı güzergahtaki PO ya göre daha çok müşterisi var gibi (kendi gözlemim)Ancak her bayii aynı gazı mı satıyor ondan emin değilim.
Gulsum hanim Lukoil bayisi ve lukoil'in nasil ucuz yakit satabildigini aciklamisti gecmis sayfalarda.
O zaman tek care denemek Abi ne bilim iste bizim burda zamdan sonra 2,7 den asagi lpg yok ama lukoil 2,42den veriyor
Evet bir depo alıp denemek en güzeli bence de.Bu fiyatlar bayilerle de çok alakalı, aynı şirketin aynı şehirdeki 2 bayisinden biri Lpg yi 2,35 ten satarken diğeri 2,51 den satıyordu. Bizzat sahipleriyle görüştüm ucuz satan rekabet sebebiyle satmak zorunda olduğunu söylerken, pahalı satan o fiyattan satarsa zarar edeceğini (satışının fazla olmaması sebebiyle) söyledi. Daha bir ay önce..(Şirket PO,şehir Sakarya )Buarada daha ucuz satanlar bile vardı..2,29
sen hormonlu ürünü yurt dışına sattığında alan ülke diyorki bunda şu şu ilaçlar kullanılmış.. ben halkımı düşünüyorum halkım benim velinimetin iyi bakayım ki halkım gelişsin genişlesin senin sattığın ürünü sana iade ediyor sen ne yapıyorsun örnek pisayasada olan dometesin 1 lira gelen ürün elde patladığı için daha fazla sen zarara girme diye saba 0,50 kr ondan sonra halkım seviniyorbak ucuza aldık ihraç fazlasymış canım bunlar enflasyon düştü haberleri yapılır yeyin ha babam yeyin doya doya ....aradan aylar geçer hastalanırsın ulan dersin ne oldu yediğim mi dokundu diye hastane hastane dolaşırken bakarsın doktor sana kanser olduğunu söyler üzülürsün takdir ilahi dersin 1 - 2 sene sonra biz sağ sen selamet...sorsan serbest piyasa ekonomisi canım....tarım bakanlıgı açıklar bişi yok sizde yiyin biz zaten yemişiz yediğimizi..devletim var olsun varsın ben olmayayım ne olacak ki ülkede uyuyan çok uyanmaya niyetleri yok.zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler zamanınızı aldım.
Zurnanin zort dedigi noktaya getirdiniz olayi.
Yok abi benzine birsey demedim Arif sahinin yazdigi seye dedim.onu :-D