0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzine ne kadar, akaryakıta ne kadar zam yapacağımızı TCT 'den öğrenecek değiliz.... RTE
Daha çok slogan var..... Benim pompacı kardeşlerime saldırmışlar...Hatta ayakkabıyla benzinliklerin mescitlerine girmişler....Bu çapulcular benim benzinlik sahibi kardeşlerimi yerlerde sürüklemişleeeeer....Birde yazar kasanın yanınaaaa soda şişesi bırakmışlaaar.....
konuyu özüne döndürelim biraz http://ekonomi.milliyet.com.tr/benzinde-indirim/ekonomi/detay/1744211/default.htm
Hayret, ne oldu da indirim yaptılar acaba ? Son yapılan anketlerde "seçmen" zamma 1-2 puanlık tepki mi verdi ?
Kesin başbakanın danışmanlarından birinin Toyotası var ve bizi takip ediyor..... [/size]
Kesin başbakanın danışmanlarından birinin Toyotası var ve bizi takip ediyor..... Demek ki neymiş...''Ağlamayana meme yok''... [size=78%] [/size]
Kesin başbakanın danışmanlarından birinin Toyotası var ve bizi takip ediyor..... Demek ki neymiş...''Ağlamayana meme yok''...
Hakan bey, son 3 haftadır bu tip sıkışıklıklar beni artık strese sokmuyor. Aslında neden stres çektiğimin farkına vardım, rölantide çalışan ama yol gitmeyen araçmış. Tek bir sıkışıklıkta dahi 25TL'ye varan yakıtın havaya uçması.
Haberlerde şöyle bir şey duydum Tekin bey, araçlarıyla İstanbul'dan Bolu'ya 12 saatte varmış insanlar.
Yoldan bir örnek;
Motorine 8 kr zam geldi geceyarısından itibaren.Bugün motorine yarın benzine gelir. Haber kanalının birisinde tartışıyorlardı. Bugün olmazsa yarın kesin diye.