0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlke o virgül bir basamak sağda olmasın .
Adamlar hiçbir fırsatı kaçırmıyor, Suriyeydi Mısırdı, rabiaydı derken, alsana rabia, iyi geldimi arkadaşlar.Bir karışıklık meydana gelmesin biryerlerde hemen zam yapıyorlar.Konuyla ilgisi yok ama bir şey söylemek istiyorum; rabialara ağlayan şu an Türkiye yi yöneten kişinin, şehit olan askerlerimiz içinağladığını gördünüzmü? ben zaten beklemiyorum ama derin uykuda olan vatanseverler için hatırlatayım dedim.
+9999999999..................................Bu zam bu gecemi geçerli olacak yoksa dün gece yapıldımı bugün yolda gördüğüm fiyatlar baya uçmuştu.
Bu gece yarısından itibaren gecerli olucak..ilkecim sen git arabayı fulle
Hay ben böyle hükümetin gelmişini geçmişini ....Millete yararlı bir şey yapıyorlar mı desen . Ben görmedim yaptılarsa da mutlaka kendi cepleri dolacağından yapmışlardır .Teröristi serbest bırakıp komutanları içeri aldılar .Basını satın aldılar almadıklarının da bir çoğu korkusundan ses çıkaramıyor .En önemlisi bunların hepsi vatan haininin önünde gidenleri . Öyle olmasa idi teröristi serbest bırakıp paşaları içeri atmazlardıBenim anlamadığım böyle bir zihniyeti halen nasıl savunuyorlar . Bu saaten sonra bunları savunan da benim gözümde bunlardan daha haindir .
bence 10 tl yapsınlar böylece g.t gılları daha mutlu olurlar. #direng.tkılı