0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yarından geçerli olmak üzereYeni tavan fiyat 95-97 oktan için 4,36 tl olmuştur.@Hakan Öztürk (3676) @Okan Kaçar (26205) @MUHAMMET YAMAÇ (7862) @fatih ayran (9260) @Aytaç Hut (27127) Duyan duymayana lütfen iletsin. İlke Seni yazmıyorum artık yakından takip ediyorsun
Abi dün 2.617den dolar alinca yatirim amacli takip ediyorum piyasayi Suan fed konusmasi yayinlancakti onu bekliyorum Brent petrol olmuş 44 dolar hala 3-5 kurus indirim yapiyorlar...Konu disi olacak ama kullandiginiz doviz uygulamalari varmi ben bunlari kullaniyorum.
İlke bu aralar derslere fazla daldın galiba. Fed açıklama yaptı dolar 2.57 ye düştü
Abi o olay koydu zaten banada. Saat 22 de kararlar aciklancakti.
Bir aralar FED nedir bilmezdim. Taki tüm paramı altına yatırana kadar. O gün bugündür FED rüyalarımdan bile eksik olmuyor.
Abi dün 2.617den dolar alinca yatirim amacli takip ediyorum piyasayi Suan fed konusmasi yayinlancakti onu bekliyorum bakalim nasil olcak Brent petrol olmuş 44 dolar hala 3-5 kurus indirim yapiyorlar...Konu disi olacak ama kullandiginiz doviz uygulamalari varmi ben bunlari kullaniyorum.
yakıtta sabit ötv var, bu yüzden brent 50% düşse bizde ancak 30% luk maliyette düşme oluyor, birebir yansımıyor.Benzin Türleri için (95 Oktan) : ÖTV 2,1765 TL/LT + KDV oranı %18Motorin Türleri için : ÖTV 1,5945 TL/LT + KDV oranı %18armatör firmada operasyon/kiralama bölümündeyim,gemilere yakıt alımına da bakıyorum. 700usd olan fueloil şu an 350usd civarında, 1000usd olan motorin ise 600usd civarında
Kadir bey , demem oki devlet brent 10usd bile olsa sabit ücreti bizden alıyor, indirim cüzi miktarda oluyor.ötv sabit değilde yüzde olarak hesaplansa indirim daha çok olur.dahili sefer çalışan gemimize ötv ve kdv si indirilmiş yakıt defteri alıp motorini uygun fiyattan alıyoruz, yurtdişındaki transit gemilere ise ikmal bölgesine göre(Malta, Gibraltar , Las Palmas , Rotterdam vs) fiyat alıp sipariş veriyoruz.
@Kadir Güneş (29236) Yine zam sandım Kadir, şükür değilmiş.
Aynen abi bende bakıyorum Petrol Fiyatları başlığı gündeme çıkmış içimi bir hüzün kaplıyor acaba zam mı geldi diye
Sayın;@Aytaç Hut (27127) ve @MEHMET AKIN (32918) abilerim fiyat artışında sizi etiketlemeden yazmıyorum ki öncelikli haberiniz olsun Sadece İbrahim abi ile fikir alışverişi yapıyorduk henüz korkulacak bir şey yok Kurun düşmesi halinde yaklaşık 0,10 krşluk bir indirim gelebilir. Kulağımıza gelen dedikodular bu yönde Mesaj Birleştirildi: Mart 23, 2015, 13:59:31 karnıma ağrılar girmek üzere
Eyvallah teşekkürler.Gerçi öyle ahım şahım bir yakıt tüketimim yok 50 tl yakıt 110 km yapıyor um 10 gün idare ediyor beni mantıken çok yüksek bir tüketim değeri ama yol koşulları bitirdi beni Ama neden ucuza değile pahalıya alayım dimi. 1 krş 1 krştur. Bireysel olarak bakıldığın da çok düşük rakamlar ancak geneli baz alarak hesaplandığın da bayiler krşlardan dünyaları kazanıyor.
Bir istasyon çalışanı olarak LPG yi çalıştığım firmadan almıyorum mesela Eh benzinide kollayarak alıyoruz