0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otoriteler 25 dolara düşeceğini söylüyorlar. Siz ne dersiniz?
Gidip lpg kitini söktürürüm derim ne diyecem
Değil 25 dolar bize bedava verseler emin ol 3-3,5 tl den aşağıya yine vermezler. Bakma otoriterlerin öyle dediğine çoğu seçim yatırım birilerine uşaklık eden mahlukatlar. Ağzımıza 1 parmak bal çalıp kovanıyla geri isterler.Türkiyede 95 oktan benzinin en dip görebileceği fiyat 3,50 dir daha aşağısına mümkün olacağına ben inanmıyorum!
Lpg dahada düşer bende lpg candır diyip devam ederim
25 dolara düşsün bize ne yansıyacak ? Bu sefer ötv kdv zamcığıyla birlikte yine aynı fiyata alıcaz değişen hiçbirşey olmayacak. Petrol 115 dolarken 5.19 petrol 50 dolar 4.17 adamlar dolar dolar düşürüyor bizde kuruş kuruş değişen hiçbirşey olmaz millettin bir tarafından kan alma zihniyet değişmediği sürece hiçbirşey farketmez. O brent petrol 1 dolar olsun biz yine 3.5tlye bineriz.
o değil de enescim şu zamcığı tabirine bayıldım ara ara kullanıcam şimdiden hakkını hela et
işte size Levent Kırca'nın meşhur zamcık skeci )https://www.youtube.com/watch?v=aKPnjOkz3Io
Evet, benzin 5.15 iken vergisi 1.93 İthal petrol %50 ucuzladı, buna göre bugün benzin satış fiyatı 3.54 olması gerekirken 4.15 İthal petrol bedava dahi olsa, yakıt kullanma vergisi adı altında 2.5TL/L alırlar.
Kör şeytan evin garajına at bi 5 tonluk depo doldur mazotu diyor kafadan 50 ay üzerinde yeter bana
Bir başka yönden bakmak gerekirse; demek ki bu fiyatlara da inebiliyormuş kolayca petrol. Şimdi bu iktisatta ne diye tanımlanır...
Evet dayan Rusya birde işin garip tarafı petrol yerin altından çıkan bi maden. Bir sefere mahsus tesisi kurup boru hattını dosuyorsun sonra pompala gitsin. Zammı neye göre yapıyorlar ki? Ara sıra kurulan tesise ufak tefek yatırımlar olur bunun dışında ne gibi bir gider var ki zam yapıyorsunuz vicdansizlar bırakın millet araçlarının keyfini sursun.bence mazot 1 tl benzinde 2 tl olmalı