0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demirhan bey ben kac kere girdim sbm nin sitesine 5006 hata kodu veriyor. bu konuyuda sigortaciya sordum verdigi cevap sigorta policesi olanlarinki cikmiyormus. dedim arkadaslarin var sorgulama yapabiliyorlar farkli bi seyler vardir normalde cikmaz dedi.
Yeni araçsa çıkmaz. Süreyi geçmişse çıkmaz. Sigortaciniz iyi sallamış bizimki çıkmaz diye. Sorgu sizin şahsınıza özel onlarla bi alakası yok. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musa bey araci haziran sonunda 2. el aldim. bende oyle tahmin ediyorum galiba 3 aylik sureyi gectigi icin olmuyor
Bu ayın beşinde benimde zts süresi doluyor buğünden yaptırdım.Geçen sene anadolu sigortayı 460 tl.den yaptırmıştım busene 630 tl fiyat çıktı.Sigortacıma anadoludan yapın demiştim buğün baktığımda maffre sigortadan 560 tl. ye yapmış.
ZorunluTrafik Sigortası için en iyi fiyatı ziraat veriyor diye biliyorum ziraat bankasına gidip teklif alsaydınız 350 lira gibi bir fiyata yapılırdı tabi tercih sizin
Ziraat sigorta daha fazla ücret çıkarttı.
Bir haftadan beri teklif araştırması yapiyorum en uygun maffre ve doğa sigorta fiyat çıkarttı.Yanlız şöyle ilginç bir durum var borsa gibi herğün fiyatlar değisiklik gösteriyor.Tapatalkla gönderildi