0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özgür bey öncelikle size geç cevap verdiğim için özür diliyorum malum ay sonu yoğunluğu, aynı zaman da ilk soruyu sormuş olduğunuz için teşekkür ederim. Sorunuza şöyle cevap vereyim; HDI çok eski bir Sigorta şirketi olmasına rağmen çalışmayı tercih etmediğim bir sigorta şirketi. Neova sigortaya gelirsek, bizzat Neova sigortası acentesiyim fakat sadece konut ve trafik sigortası kestiğimi belirtmek isterim. Neova Sigorta Arap sermayesi olsada kendilerini Kasko da geliştirmeleri gerektiğine inanmaktayım. Her firmayla ilgili insanların şikayetleri veya olumlu düşünceleri olabilir bence bu şikayet ve olumlu düşüncelerde sigorta poliçenizi yaptırdığınız acentenin payının büyük olduğuna düşünüyorum. Önemli bir noktaya değinmek isterim ki; fiyat uygun diye her sigorta şirketinden poliçe yaptırmamak lazım güvenilir firmalardan poliçelerinizi yaptırmanızı öneririm.Kazasız günlerinizin devamlılığını dilerim..Saygılarımla.
hem kasko hem trafik sigortasının aynı anda olması mantıksız...öncelikle birinden birinin kaldırılması lazım...
Siz değerli Toyotaclubtr.com üyelerine tavsiyem, tabiki Trafik Sigortalarınız da uygun fiyatı ararken yaptırdığınız firmaların güvenilir olmasına dikkat etmeniz. Allah korusun herhangi bir kaza durumunda ucuz diye yaptırdığınız şirket karşı tarafın hasarını ödemezse vermiş olduğunuz hasar sizden tahsil edilir.Saygılarımla.
kaan bey merhaba. ben aracimi kredili aldim kredi cektigim banka kaskoyu bizden yaptirirsaniz bi kac puan daha indiriminiz olur demisti. neova kasko yaptirdim serviste 1800 tl istedikleri kaskoyu 1400 tlye yaptirdim. seneye kaskomun policesi bitince baska bi firmadan yaptirmak istesem hasarsizlik indirimim devam edermi? bir arkadasim kasko firmasini degistirdiginde ekstradan indirim ve hediye klozlar veriyorlar demisti dogrumudur?
merhaba zorunlu sigortayı ziraat bankasının piyasadaki şirketlere nazaran daha uygun olduğunu duydum doğruluk payı varmıdırTapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Merhaba konu için teşekkürler. Ben de taze bir soruyu sormak isterim. Dün akşam ehliyetsiz bir adamla kaza yaptık. Sonra polis gelmeden bu adamlar olay yerinden kaçtılar. Polis de rapor tuttu. Servise bütün belgeleri, foto ve kaza videosunu teslim ettim. Tampon ve far hasarlı. Tahmini hazar 4000. Bu durumda benim hasarsızlık ne olacak. Bir yıllık indirimim vardıE6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaan bey zorunlu adi altinda vatandasa fahis fiyattan sigorta yaptiriyorlar ve siz bu islerin icindesiniz daha iyi bilirsiniz sigorta firmalarinin cogu yabanci sermayeli yani devlet kendi halkini elaleme zorunlu adi altinda fahis fiyattan opturuyorlar. herhangi bir kaza esnasinda neden karsilamama gibi bir durum soz konusu olsun ki? sigorta firmalari ne gibi durumlarda hasari karsilamayabilir? vatandas hangisi hesabina uyarsa onu yaptirmayi tercih eder eger ki firma guvenilir degilse devlet lisans vermesin bu isi yaptirmasin?
Merhaba Kaan Bey.HDI'a neden bu pencereden baktığınızı merak ettim.
Ok tşkkür ederim öyle bi duyum almıştım sormak istedim sağolunTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi