0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araba sanirsam yaklasik 10 yiildir sizde. Fiyatlar cok iyi.
SBN sigortayı iptal ettirip Anadolu Sigortaya geçiyorum 1360 tl.Seneye 188 TL - 388 TL aralığında olmak zorunda dedi sigorta prim uzmanı o yüzden değişikliği kabul ettim hem Sigorta Şirketi sağlam hem seneye ucuz fiyat.
1360 dan ucuzlayip seneye 188 - 388 araliginda mi olacakmis. ?
İlk başta söyledim banada inandırıcı gelmediği için 3-4 sefer tekrar sordum, aradım eski sigortacıyla konuştum oda sizin gibi bilgi sahibi değil bilgi sahibi olmamasıda çok normal.Büyük bir broker firmayla konuştum bu konuyu ben.Trafik sigortanızın yenilenmesine 28 gün kala (28 günden önce) teklif veriyorlar.Devlet birkaç büyük broker firmaya bu hakkı vermiş ve bazı müşterilerine poliçe yenilenmesine 28 gün kala haber verilip 188 TL - 388 TL aralığında fiyat çıkartıyorlarmış.İsteyen olursa özelden detaylı telefon, internet adresi ve direk sigorta prim uzmanı ismini verip görüştürebilirim ya da 1 sene sonra görücez nasılsa 1360 TL den 388 TL'ye inip inmeyeceğini Benim kaybım yok bu konuda zaten 1200 tl ye SBN sigorta'ya(Paravan şirket/kooperatif) yaptırmıştım Allianz ve Axa 1500-1600 TL verdiler.Anadolu Sigortada 1500 küsürlü bir teklif verdi, sigorta uzmanı kendine verilen bazı müşterilerine uygulabildiği indirim iskontosunu uyguladı sağolsun1360 TL'ye öyle indi bende 160 TL üzerine verip daha sağlam daha güvenilir bir sigorta şirketine yaptırmış oldum seneye 388 TL'ye inerse müthiş kazancım olmuş olacak, inşallah kaza belaya karışmazsak.
Bu size söylenenler doğru çıkarsa hepimiz için referans olur bizde böle bir imkandan faydalanırız umarım aslı çıkar.Bende sizin gibi bir önceki sene Anadolu sigortadan 1380 TL'ye kasko yaptırmıştım bu sene aynı firma 1440 tl teklif verdi bu ayın başında bende Liberty sigortadan 692 TL karşılığında yeniden yaptırdım.
Umarım öyle olur hocam, sigortanında ince noktasını bulmuş oluruz Anadolu sigorta acentesiyle görüşmedim ben bu konuyu, muhtemelen acentenin biriyle görüşsem aynı şekilde bu sene 1500 TL seneye 1000 TL gibi bir rakam çıkartırlardı, hayırlısı bakalım.Bu arada SBN ile poliçeyi iptal ettirdim, 1180 TL'den 1051 TL'sini iade ediyorlar.Yani bir çok sigortacının yanlış bildiği Trafik Sigorta Poliçenizi iptal ettiremezsiniz yahut satış vermeden trafik sigortasını iptal edemezsiniz diye bir şey yok.Devlet yasayı koymuş, iptal etmede göreyim seni, öttürürler bu saatten sonra adamı.Şuan ki sigortanızdan daha iyi bir fiyatla teklif alabiliyorsanız alın ve yaptırın diğer sigortanızı iptal ettirebilirsiniz.