0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sompo Japon | 2153 tlAxa Sigorta | 2160 tlNeova Sigorta | 2267 tlAllianz Sigorta | 2669 tlErgoSigorta | 2732 tlAnkara Sigorta | 3473 tlKoru sigorta | 11351 tlHalk Sigorta | Teklif verilemiyorDoğa Sigorta | 1752 tlGüneş Sigorta | 1986,4 tlSBN Sigorta | 1210 tlZiraat | 1850 tl
Arkaşlar bugün yaptırdım GENARALİ SİGORTA trafik 343 TL Genişletilmiş full kasko yetkili servis 655 TL
Evet, 2-3 ay önce toyota corolla hb aracımı satmıştım, araya giren darbe girişimleri ve benzeri olaylardan sonra epey süre araç almakta terreddüt yaşadıktan sonra bu gün yeni aracımı aldım.2013 model 1.6 dizel otomatik İ30 45bin km'de, aracı beğenerek ve severek aldım ama malesef kasko ve trafik sigortası teklifleri inanılmaz derecede beni üzdü. tabi ki araçtan vazgeçmeyeceğim ancak,trafik sigortası 850 lira(2. aracım daha öncekini 2 yıl kazasız hasarsız kullandım ALLAHA şükür)kasko için ise min 2050 tl çıktı, (ilk kaskom)Ne diyeyim bilemiyorum. sampo japon kasko için en düşük teklifi veren.hayırlısı bir şekilde biraz daha araştırıp yaptırıcam.hayırlısı hakkımızda arabaya da binemeyeceğiz bu gidişle...
Mustafa bey yeni araciniz hayirli olsun. Sigorta ve kasko fiyatlarini iyi aractirin. En basitinden ozellikle kasko icin sigortam.net gibi yerlerden fiyat alin. Kasko gercekten yuksek cikmis cunku.
Evet Mustafa Hocam hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın. Mehmet bu sigortam.net e bulaşmamak lazım habire telefonla arıyorlar valla gına geldi. Bir FOREX bir Bu sigorta şirketleri İlk kasko olduğu için yüksek çıkmıştır Mehmet, bende ilk kaskomu yaptırdığımda baya yüksekti.
Yaşımız nerdeyse aynı. Benim de ikinci aracım ve hiç kazam yok Allah a şükür. Fakat ben 1140 ₺ odedim zts ye. Sizinki gayet iyi bence
Yüksek fiyatla sigorta yapanlara müjde diye bir haber dolaşıyor. Habere göre yüksek fiyatla sigorta yaptıran sigortayu iptal ettirip tekrar düşük primlerle yaptırabilecekmiş. Aramızda mağdur olan çok arkadaşımız var konuyu araştırmalarını tavsiye ederimhttp://m.haberler.com
Trafik sigortasi zorunlu oldugu icin satis haric iptali mumkun digil diye biliyorum. Sigortacilara sormak lazim iptal oluyormu diye.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi