0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sigortam 10 Temmuz Pazar günü bitiyor. Saat 12:00 yazıyor. Hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle Pazartesi günü yaptırabiliyor muyum? Herhangi bir aksilik durumunda mağdur olur muyum?
Sigortayi ziraat sigortadan yaptirdim 446lira. Kasko icin generali 820 isik sigorta 750lira fiyat verdi. Bugün yaptirmam lazim. Isik nasil bilginiz var mi?LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
trafik sigortasının ışık yada bir başka olmasının pek önemi yok, çoğu değerler aynı fakat ufak tefek farklılıklar oluyor,trafik beni mağdur etmez karşıyı sıkıntıya sokabilir denilsede, 3. kişilere verilen hasarlar ile araç dışında sabit duran meteryallerden otopark bankosuna, otobüs durağına, site kapısı vb gibi zararlarda sürücü mağdur olabiliyor...hayırlı olsun
Kasko icin sormustum isik sigortayi.Sigortayi zzaten yaptirdimLG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İade geliyormuş,Duyuru işlemi 31 Temmuz’dan itibaren başlayacak. İadeler ise yine 31 Temmuz’da başlayacak ve iki yıl sürecek.http://www.aksam.com.tr/guncel/zorunlu-trafik-sigortasi-para-iadesi-nasil-alinir-trafik-sigorta-fiyatlari/haber-532133
Haziran 2014 - Eylül 2015 arasında Nisan 2015'te sigorta yaptırdım ama 200 lira idi, benden yüksek prim alınmamış mı oluyor? Bu sene %150 artışla 500 liraya sigorta yaptırdım, bu da belirtilen tarihler arasında değil...