0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsettiğiniz milin kısa gelmesi resimdeki gibimidir?
Az önce 334815 ve 334816 numaralı KYB amortisörlerini aldım. İnşallah sorunsuz olur.
Kerem dostum selam. Özele ne gerek var? Satıcı ben değilim, kullanıcıyım 350 TL ye aldım. İstanbul Topkapı. Firma ismini sorarsan onu özelden atarım
Allah bu ustaları nasıl biliyorsa öyle yapsın.Toyota Check up günlerinde sorunumu anlattım.Amortisörler zaten kontrol edilecek cevabını alınca susup beklemeye başladım.Biliyorsunuz 800-1000 TL yi gözden çıkarmış ve daha önce bu konu ile ilgili 5 ayrı usta ve amortisör konusunda uzman bir özel servis arabamı incelemişti.Sonuç:Alt takım yağlandı (daha önce de burçları yağlatmıştım ancak sorun çözülmemişti) ve sorun çözüldü.Arabamda herhangi teknik bir sorun çıkmadı.Dolayısıyla artık gönül rahatlığı ile yeni lastiklerime para harcayabilirim
Ynt: 2003 Avensis T25 için ön amortisör arıyorum.Evet arkadaşlar bende arıyorum. Malesef piyada bulunan kyb,monreo ve optimal marka amortisörler.2.0 avensisler için.1.6 avensis amortisörleri ile farkı 5cm daha kısa.buda bizim arabalara uymuyor.uymuyor derken takarsanız patlak dediğiniz amortisörden daha fazla ses yapar.Kısa olması ses yapmasına sebep.Bularsanız benide bilgilendiriniz.mil boyu vida dahil 23cm olacak.18cm olanlar 1.6 ya uymuyor.