0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk Bey'le iletişime geçin o yardımcı olacaktır size
Teşekkür ederim.İnşallah yardımcı olur.Yoksa servise mahkumuz.
Emin olun vardır kendilerinde,yoksa bile yardımcı olur yine
Bugün şaşmazda bir çıkma parçacıya ulaştım çıkmasına 160 TL istedi.Bende dur hop falan dedim. KYB sıfırı o fiyat ne dese iyi sizin arabaya uymaz dedi ve ekledi işine gelirse.Gelmedi sana 160 vereceğime servise veririm en azında iki yıl garanti
Ben size Ufuk Bey'le iletişime geçin dedim çünkü bu sebepten dolayı."Yersen" modunda olan insanların hesapları bu şekilde ne yazıkki.
Ben de baska bir arayis olacagini tahmin ettigimden cevap yazmak istemedim Ertancim.Sasmaz'daki cikmaciyida biliyorum, neyse problem degil benim amacimin burada satis yapmak olmadigini bilen biliyor o da bana yetiyor
Elbette,sizinde dediğiniz gibi bilen biliyor ancak yardımcı olmak için tavsiyede bulunup yol gösteriyorum en azından bir bakın aradığınızı bulamazsanız yada aldığınız cevaptan tatmin olmazsanız tekrar sorarsınız.Ama hiç sormadan şuraya sordum böyle dedi deyince,cevabımın hoşlarına gitmediğini yada umursamadıklarını düşündüm açıkçası.
Şimdi insan psikolojisi böyle birşey Ertancım biz bunu hep yaşıyoruz, biri bizden bilgi alıyor yada alışveriş yapıyor kurduğu ilişki hoşuna gidiyor ve birine tavsiye ediyor, tavsiye edilen kişi tavsiye edenin bir çıkarı olduğunu zannediyor Halbu ki biz kimseye ayrım yapmıyoruz, bizi sanayide sadece bilgi almak için kullanan firmalar bile var kuruş alışveriş yaptıkları yok, ama biz yinede bilgimizi tecrübemizi esirgemiyoruz (bilgimizi haksız kazanç için kullanmak isteyenler hariç), yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.Çok söylediğimiz olmuştur bunu bizden almayın, gidin şuradan alın daha ucuza veya daha iyisini alırsınız diye, para için iş yapan satıcı bunu söyler mi?İşin özü bilen bilmeyen bir şekilde kendi çözümünü arıyor, kimseye kızmamak lazım
Ertan bey özelden Ufuk beye mesaj yazdım.Ama cevap alamadım.+
Ufuk Sönmez'e attınız değil mi.Size dönecektir kendisi mutlaka pazartesi günü içerisinde.Haftasonu olduğu için bakamamış olabilir.
Evet.Ufuk Sönmez'e mesaj attım.Ama Hala dönmedi.
Cevap yazdım Murat bey aracınızın şasi numarası ile dönüş sağlarsanız yardımcı olabilirim.Saygılar.