0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun kardeşim. Aynı sıkıntı geçen sene benim başıma geldi yol çökmüş ne tabele var ne ışık hiçbirşey.Çukuru son anda gördüm ama nafile lastiği yarmıştım.Devleti devlete şikayet etsen nafile. Uğraşmana depmez. Umarım büyük bir sorun yoktur.Kaynak filan yaptırıp kurtarabilirsin.
Bizim ülkede olur, hergün trafikteyiz görüyorum yolların durumu her seferinde kazaların hepsi tamamen kullanıcı hatası değilki otoyollarda falan dikkat edin uyarı işaretlerinde yada şehir içlerinde orman yollarında keskin virajlarda iki üç tane ok var koysanaaza fazla fazla çok keskin olduğu anlaşılsın virajın ama nerde. Geçmiş olsun.
Sağlık olsun Cana geleceğine mala gelsin boşver.
Serdar geçmiş olsun .Maalesef yapabileceğin bir şey yok olsa da çok uğraşırsın .Benzinden , arabadan , carttan , curttan en yüksek vergiyi almasını bilirler ama hizmete gelincede en kötüsü . Bizlere müstahak .Canını fazla sıkma bunun için maalesef yollarımız mayın tarlası gibi olduğundan bu tür kazalar kaçınılmaz oluyor .
Benzini dünya para, araç vergisi dünya para, ötv dünya para vs.. yola gelince sıfır yazıklar olsun bu yolları böyle yapanlara veya yaptıranlara. Çok büyük geçmiş olsun Serdar kardeşim. İnan çok üzüldüm. Allah daha beterinden saklasın...
Gecmis olsun dear. Eger cok kafaya taktiysan cukurun ve tabelanin fotolarini cek sonra arabanin fotolarini cek ( fotolarda tarih yazsin bide gerekirse notere tastik ettir.) daha sonra sikayet et. Sikayet durumunda hemen ilgili yerlere ilgili tabelalari koyuyorlar bilirkisi gelmeden.
geçmiş olsun...
olay yerınden ayrılmada polis cagırıp tutanak veya kaza raporu tuttursaydın mahkemeye verip masrafları talep edebilirdin.ama olay yerınden ayrıldıktan sonra zor.Sadece kendin için günde 3 doz sövebilirisn.Fazlası zarar verir.
doğru söylüyorsunuz ama ortada bir gerçek var ve tanık bulunursa bence hak elde edilebilir.
öncelikle geçmiş olsun umarım sizin için en ucuz şekilde sorun çözülür. anladığım kadarıyla parasında pulunda değilsiniz haklı olarak yol o hale geldikten sonra gerekli önlemleri almayanlara kızmışsınız. ben size olay yerinin fotoğrafları çekerek bir avukata danışmanızı gerekirse ilgili mahkemede davayı açmak üzere savcılığa başvurmanızı tavsiye ederim. eğer böyle bir yol izleyecekseniz aracınızda ki hasarı belgelendirmenizi öneririm. yolda tabela veya uyarı vb birşey olmadığına dair fotoğraflarda çekin. tekrar geçmiş olsun.