Gönderen Konu: Bana ACİL yardım edin  (Okunma sayısı 5382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Bana ACİL yardım edin
« : Aralık 02, 2012, 01:38:02 »
Merhabalar
bugun sultangazi de düğün merasımı var dı saat 7 sularında tabi hava karanlık ben sağ şeriti takıp ediyorum oyle bir çukur varmış ki yol boyunca  ne tabele var ne bişey 100 mt sonra koymuslar tabelayı.Yavas seyrediyordum alllahtan arabanın altını cok kötü vurdum eksoz patladı yag sızıyor  >:( >:( >:( >:( >:( ben ne yapayım allah aşkına bu it herifler eşşek gibi zam koyup vergi almasını bilyorlar.Ama hizmete gelinceee yoook.Napim ben bana yardımm edin kime ne yanayımm bu işin peşini bırakmıycammm o yol bakımmm calışmasını yapan köpekleri mi kovalıycam agzımı bozdum ama fazlasını hakediyorlar.Babama soledim napalım diyooo yaaa biz eşekmiyiz herkess ne kadar rahat olmus ya.Lütfen yol gösterin bana.. :( :( :(
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Toyota Club Türkiye

Bana ACİL yardım edin
« : Aralık 02, 2012, 01:38:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Bana ACİL yardım edin
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2012, 01:51:56 »
Geçmiş olsun kardeşim. Aynı sıkıntı geçen sene benim başıma geldi yol çökmüş ne tabele var ne ışık hiçbirşey.Çukuru son anda gördüm ama nafile lastiği yarmıştım.
Devleti devlete şikayet etsen nafile. Uğraşmana depmez. Umarım büyük bi sorun yoktur.Kaynak filan yaptırıp kurtarabilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2012, 01:54:59 »
Geçmiş olsun kardeşim. Aynı sıkıntı geçen sene benim başıma geldi yol çökmüş ne tabele var ne ışık hiçbirşey.Çukuru son anda gördüm ama nafile lastiği yarmıştım.
Devleti devlete şikayet etsen nafile. Uğraşmana depmez. Umarım büyük bir sorun yoktur.Kaynak filan yaptırıp kurtarabilirsin.
o karter kesin delindi yaaa nasıl içim acıdı yaaa hanı :(
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2012, 01:58:45 »
Sağlık olsun Cana geleceğine mala gelsin boşver.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 02, 2012, 02:03:24 »
Bizim ülkede olur, hergün trafikteyiz görüyorum yolların durumu her seferinde kazaların hepsi tamamen kullanıcı hatası değilki otoyollarda falan dikkat edin uyarı işaretlerinde yada şehir içlerinde orman yollarında keskin virajlarda iki üç tane ok var koysanaaza fazla fazla çok keskin olduğu anlaşılsın virajın ama nerde. Geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 02, 2012, 02:05:13 »
Bizim ülkede olur, hergün trafikteyiz görüyorum yolların durumu her seferinde kazaların hepsi tamamen kullanıcı hatası değilki otoyollarda falan dikkat edin uyarı işaretlerinde yada şehir içlerinde orman yollarında keskin virajlarda iki üç tane ok var koysanaaza fazla fazla çok keskin olduğu anlaşılsın virajın ama nerde. Geçmiş olsun.
yanı boşuna ugrasırsın dıyosun abi
Sağlık olsun Cana geleceğine mala gelsin boşver.
az hızlı olsaydım emın ol cana da gelirdi abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 02, 2012, 02:22:07 »
Serdar geçmiş olsun .

Maalesef yapabileceğin bir şey yok olsa da çok uğraşırsın .

Benzinden , arabadan , carttan , curttan en yüksek vergiyi almasını bilirler ama hizmete gelincede en kötüsü . Bizlere müstahak .

Canını fazla sıkma bunun için maalesef yollarımız mayın tarlası gibi olduğundan bu tür kazalar kaçınılmaz oluyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Corolla D-4D 1.4 Comfort Extra 2011 Siyah
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 02, 2012, 02:40:32 »
Benzini dünya para, araç vergisi dünya para, ötv dünya para vs.. yola gelince sıfır yazıklar olsun bu yolları böyle yapanlara veya yaptıranlara. Çok büyük geçmiş olsun Serdar kardeşim. İnan çok üzüldüm. Allah daha beterinden saklasın...
Toyota Corolla D-4D 1.4 Comfort Extra 2011 Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 02, 2012, 09:38:58 »
Gecmis olsun dear. Eger cok kafaya taktiysan cukurun ve tabelanin fotolarini cek sonra arabanin fotolarini cek ( fotolarda tarih yazsin bide gerekirse notere tastik ettir.) daha sonra sikayet et. Sikayet durumunda hemen ilgili yerlere ilgili tabelalari koyuyorlar bilirkisi gelmeden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 02, 2012, 10:37:52 »
Serdar geçmiş olsun .

Maalesef yapabileceğin bir şey yok olsa da çok uğraşırsın .

Benzinden , arabadan , carttan , curttan en yüksek vergiyi almasını bilirler ama hizmete gelincede en kötüsü . Bizlere müstahak .

Canını fazla sıkma bunun için maalesef yollarımız mayın tarlası gibi olduğundan bu tür kazalar kaçınılmaz oluyor .
O kadar günaha girdiğin yanına kar kalıyor yanı

Benzini dünya para, araç vergisi dünya para, ötv dünya para vs.. yola gelince sıfır yazıklar olsun bu yolları böyle yapanlara veya yaptıranlara. Çok büyük geçmiş olsun Serdar kardeşim. İnan çok üzüldüm. Allah daha beterinden saklasın...
boyle bir memleket gercekten yazıklar olsun yasanıcak gibi değil artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 02, 2012, 10:39:07 »
Gecmis olsun dear. Eger cok kafaya taktiysan cukurun ve tabelanin fotolarini cek sonra arabanin fotolarini cek ( fotolarda tarih yazsin bide gerekirse notere tastik ettir.) daha sonra sikayet et. Sikayet durumunda hemen ilgili yerlere ilgili tabelalari koyuyorlar bilirkisi gelmeden.
peki ya aracım ne olucak abi dediğini yapıcam bugun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '07
  • 26 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 02, 2012, 11:06:57 »
geçmiş olsun...
Çoğu zaman gidiyoruz... Kiminin hoşuna,kiminin zoruna ;)

2007 COROLLA TERRA D4-D FÜME 100.000
2004 CLİO Symbol 1.4 GÜMÜŞ GRİ 137.000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 02, 2012, 11:15:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Corolla D-4D 1.4 Comfort Extra 2011 Siyah
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 02, 2012, 12:30:17 »
Serdar sen gene düşünmüşsündür de ben gene söyleyeyim araba servise kadar gidecek durumda ise bir götürebilirsen götür ve göster bu konularda pek bilgim yok aklıma gelen bu yani... Kusura bakma..
Toyota Corolla D-4D 1.4 Comfort Extra 2011 Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 02, 2012, 12:51:41 »
geçmiş olsun kardeşim umarım sadece egzozla kurtarırsın. aracın altını vurmak karterden tut blok çatlatmaya kadar gidebilir Allah korusun
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 02, 2012, 13:06:54 »
öncelikle geçmiş olsun umarım sizin için en ucuz şekilde sorun çözülür. anladığım kadarıyla parasında pulunda değilsiniz haklı olarak yol o hale geldikten sonra gerekli önlemleri almayanlara kızmışsınız. ben size olay yerinin fotoğrafları çekerek bir avukata danışmanızı gerekirse ilgili mahkemede davayı açmak üzere savcılığa başvurmanızı tavsiye ederim. eğer böyle bir yol izleyecekseniz aracınızda ki hasarı belgelendirmenizi öneririm. yolda tabela veya uyarı vb birşey olmadığına dair fotoğraflarda çekin.

tekrar geçmiş olsun.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 02, 2012, 13:09:19 »
olay yerınden ayrılmada polis cagırıp tutanak veya kaza raporu tuttursaydın mahkemeye verip masrafları talep edebilirdin.ama olay yerınden ayrıldıktan sonra zor.Sadece kendin için günde 3 doz sövebilirisn.Fazlası zarar verir.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 02, 2012, 13:11:55 »
olay yerınden ayrılmada polis cagırıp tutanak veya kaza raporu tuttursaydın mahkemeye verip masrafları talep edebilirdin.ama olay yerınden ayrıldıktan sonra zor.Sadece kendin için günde 3 doz sövebilirisn.Fazlası zarar verir.

doğru söylüyorsunuz ama ortada bir gerçek var ve tanık bulunursa bence hak elde edilebilir.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 02, 2012, 13:19:23 »
doğru söylüyorsunuz ama ortada bir gerçek var ve tanık bulunursa bence hak elde edilebilir.
yok hiçbirşey olmaz.Oan kaza raporu  olayın  oluş yerınde foto çekilebilir ise olur.Gece saat 2 3 de oraya git  düşmüş gibi yap :9 eskiyi canlandır .
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Aralık 02, 2012, 14:33:14 »
öncelikle geçmiş olsun umarım sizin için en ucuz şekilde sorun çözülür. anladığım kadarıyla parasında pulunda değilsiniz haklı olarak yol o hale geldikten sonra gerekli önlemleri almayanlara kızmışsınız. ben size olay yerinin fotoğrafları çekerek bir avukata danışmanızı gerekirse ilgili mahkemede davayı açmak üzere savcılığa başvurmanızı tavsiye ederim. eğer böyle bir yol izleyecekseniz aracınızda ki hasarı belgelendirmenizi öneririm. yolda tabela veya uyarı vb birşey olmadığına dair fotoğraflarda çekin.

tekrar geçmiş olsun.
abi az hızlı olsaydım direk takla atardı arac emınım. masraf bilgilerini alıp fotolarını cekicem bölgenın polisler de ordaydı el frenını cekip onlerine kırdım olayı anlattım bizde düştük diyorlar ulan eliniz kıçınızda geziyorsunuz bildirsenize bunu diyee hakkınız mı yook nı işe yarıyorsunuz siz diye bağırdım sonra sert bi şekilde kalktım aracla.kımsenın umrunda değil muhtara gittim bende düştüm oraya dedi.Yolun onarımını yapıcaz dedi.