0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
doğru söylüyorsunuz ama ortada bir gerçek var ve tanık bulunursa bence hak elde edilebilir.
abi az hızlı olsaydım direk takla atardı arac emınım. masraf bilgilerini alıp fotolarını cekicem bölgenın polisler de ordaydı el frenını cekip onlerine kırdım olayı anlattım bizde düştük diyorlar ulan eliniz kıçınızda geziyorsunuz bildirsenize bunu diyee hakkınız mı yook nı işe yarıyorsunuz siz diye bağırdım sonra sert bir şekilde kalktım aracla.kımsenın umrunda değil muhtara gittim bende düştüm oraya dedi.Yolun onarımını yapıcaz dedi.
ben hakkını ara derim kardeşim. bildiğin avukat hakim savcı varsa sor. onlar daha detaylı bilgi verir. sen de takdir edersin ki kardeşim biz sustukça bu ve bunun gibi olayların ardı arkası kesilmez. ben gözümden sakınıyorum kapalı garaj için neredeyse komşularla kavga edecem adamlar yola çukur açıyor caanım araba küüütttttt olacak iş değil
Avukata ve belediye ye mail attım cevap bekliyorum.
Muhtar bile düştüğüne göre yapacak bir şey yok demekki
hadi hayırlısı kardeşim
hepsi eşşek abi boşversenecukuru kapatmıslar abi.
Dedidigm gibi cukur belgelersen tazminat alabilirsin ama avukata danis once bosuna masraf yapma.
bir yandan senden sonrakiler için iyi olmuş ama senin adına üzüldüm kardeşim keşke fotoları elinde olsaydı ama sıkma canını vardır bir hayır elbet. geçmiş olsun kardeşim.
cukurun kapanmasına sevındım abi de illa bir zarar ziyan mı olması lazım ben malım la öderim ama o gün hızlı inseydim ne olucaktı direk kaldrıp atardı arabayı o zaman ne olucaktı. Çok geri zekalı bu işleri yapan yöneten
öncelikle çok geçmiş olsun. bu ve buna benzer durumlarda delil için araç içi kamera iyi bir fikir olabilir:http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=44394.0
Geçmiş olsun Serdar.
çok masraf çıkartmamıştır umarım...