0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha kötüsüde olabilirmiş iyi atlatmışın yine
Geçmiş olsun Serdar. Kimi kime şikayet edeceksin Türkiye'de....
cok sağol hikmet aracın eksoz değişti bugun
Yakıt eski haline döndü mü? Yoksa halâ 40-50 krş mu yakıyor? Düzeltme: Diğer konuda gördüm. 33 krş yakıyormuş? Bu benzinde mi, Lpg de mi?
Geçmiş olsun kardeşim..Bu belediye kazılarından abimin aracını ön tamponu düşürdük,Allahtan tam dönüş esnasında yokuş yukar ışık yok uyarı levhası yok..farlar kırıldı ıvırı zıvırı 1000 küsür lira gitti..Bende çok uğraştım araç çukurdayken resimlerini çekelim,belediye çalışanlarını dava edelim dedim ama birader pek bakmaz 3-5 e salla gitsin onunlamı uğraşcaz dedi gitti..Ben sinirden çatladım adam rahat..Dava etmedi tabi..Benimde 2 gün önce buna benzer bir olay geldi başıma,Hızımı almışım gidiyorum baya bir önde bir aracın yavaşladıgını gördüm,bende yavaşladım inanın hiçbir şey görünmüyor,Görmediğim bir çukurdan her ihtimale karşı çapraz girdim,ona rahmen hafif bir sürtme oldu..Gündüz gözüyle baktığımda abartısız 30-40 cm vardı çukur..öndeki araç olmazsa ben oraya 70-80 km hızla giricektim..Artık düşünün ne olurdu..Nasıl olucak bilmiyorum ama mutlaka bunların cezasını çekitiricek bişey vardır..
Bu gibi durumlarda yani (ezilme ,bükülme ,altını ,sürtme) gibi durumlarda aracımdan hemen soğuma özelliğine sahibim. geçen gün kapıya tıklattılar. hiç ses gelmeyen arabamın sanki heryerinden ses gelmeye başladı ama psikolijik galiba 3 bin zararına koydum hala satamadım bilmiyorum ne yapacaz . geçmiş olsun bu arada kardeşim .
33 değil o eskıden 40 krş yakıyo
Serdar baban satar en kötü Auris alır ya dert etme fazla.
Geçmiş olsun. Hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin, bugün olmuş olabilir ama yarın aynı manzarayla tekrar karşılaşmayacağınız veya karşılaşmayacağımız ve malum.
sadece ilk başı okudum vaktim yoktu kanka öncelikle geçmiş olsun sultangaziyi çok iyi biliyorum o yollardan her geçtikçe... (mecburen annemin tüm sülalesi orda )yani kendimi bildim bileli ordaydım nerdeyse o yollar 1 ay yapılsın 2. ay mutlaka kazılıyor
tövbe etmene gerek yok hak ediyorlar
bizim karterde gidecek sürte sürte bizim burda bir kasis yapıyorlar arabayı çapraz geçirsen bile çok rahat değiyor