0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
enjeksyonlu kardeşim üzerinde düz lpg var sıralı değil yanı eski sistem.
50 krş denedı değer mı değmez sökmek lazım ama bu fiyatta yakması normal kardeşim işte
yerıne göre ama yakıt ölçümlerimde hayatta hızlı kullanmam yağmurlu havalar da ise hiç
usta mı var kardeşim ya benzınde denedım 50 krş yakıyor
Merhabalar oncelikle aracımız şuan 40 krş yakmaya başladı km'de kaç kere fulleyıp hesap ettiysek doğru cıktı bu durum canımzı sıkmaya başladı iyice, ateşleme sistemleri orjınal oalrak takıldı subablar bujıler ve bujı kabloları,araç ilk yapıldığı gün yanı subabların değiştiği gun 20 krş. yaktı ilk depoda sonra yakıt git gide arttı.LPG'de böyleyse benzinde düşünemiyorum. toyotronık'ten mıthat usta baktı o da şöyle bir test yapmamızı istedi.'araç yokuş aşağı viteste giderken hareret göstergesinde düşme yaşanıyor mu' dedi test ettik düşüş yapıyor ama fırsat olup bir daha gidemedik.hava filtesi yenı ve servisten alındı.
serdar bey şunu tüm samimiyetimle söylüyorum 12 yıldır lpg sektöründe hizmet vermekteyiz fakat bu sene yakıtlarda CİDDİ bir anormallik var .ne raçta ne sistemde bir sorun aramayın sorun malesef aldığımız yakıtlarda
Sönmez bey, sorun aldığımız yakıtlarda derken. Bilinmedik firmalardan almaktan mı bahsediyorsunuz? Yoksa petrol zamlarından mı bahsediyorsunuz?-Ben çok bilinen bir firmadan alıyorum.-Benzin fiyatları pahalı ama pahalı olmasına göre Serdar'ın arabasının bu kadar yakmaması lazım. Çünkü ben araba 36-43 krş arası yakıyor(Benzinde. Lpg yok benim arabada).
hikmet bey yakıt sorun derken emin olun servisimize gelen 10 kullanıcıdan 8 i son 1-2 aydır ciddi anlamda yakıt şikayetinden rahatsızlar ki bu durumu birebir kendim yaşıyorum evet bahsedilen değerler çok anormalmiş gibi gelebilir size ama malesef bu durumlara gerçeketen şahit oluyoruz .genel olarak tavsiyem farklı istayonlardan alıp denemek .yakın zamanda düzeleceğine inanıyorum çünkü her sene belirli bir dönem bu sorunlarala yüzyüze kalıyoruz .
evet cok haklsınız sönmez bey ama cok yakmıyor mu yıne de ?