Gönderen Konu: efsanemız cok yakmaya başladı yardımlarınızı talep ediyorum.  (Okunma sayısı 5095 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: efsanemız cok yakmaya başladı yardımlarınızı talep ediyorum.
« Yanıtla #40 : Aralık 11, 2012, 21:46:06 »
depomdaki gaz  bitmedi daha bitince bilgileri paylaşırım.
beklemedeyiz abi :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 11, 2012, 21:46:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 700
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 20, 2012, 13:19:05 »
arkadaşlar bence ölçüm şöyle olmalı
1-lpg tam bitene kadar depo boşaltılır.(İçinde ne kaldığını bilemezsiniz benim araca depodan bakıyorum sıfır nerdeyse ama bitene kadar 25 km daha gidiyor.bu da depoyu tam boşaltmadan ölçsem 0,35 den 0,30 a düşürüyor tüketimi)

2-km sayacı sıfırlanır ve depo doldurulur.

3-lpg tam olarak bitene kadar gidilir. ve doldurduğunuz değer ile yaptığınız km den hesap yapılır(dikkat edinde km sayacı bozuk olmasın benim eski brodway 100 km gidiyordu sayaç 75 km diyordu: )

yakıt tüketimim
-lpg fiyatı 2,64 tam boşaltılşmış depoya 26,5  toplam litre aldı
-200 km gittim günlük 5 km gidiş dönüş 10km  ve tamamı ile şehir içi sürekli vites değiştiriyorum
- 1 km = 0,35 kr çıkıyor litre hesabı ise 1 litreyle=7,55 km

birisi vardır günlük 20 km gider ama bunun 15 km sini sabit hızla vites değiştirmeden gider hesabı düşük çıkar ,kimisi vardır benim gibi sürekli vites atarak göbekleri dönerek ışıklarda bekleyerek gider hesabı yüksek çıkar.

Şimdi biri çıkıp çok yakıyo demesin valla tüpü söküp atcam , benzinin gözünü seveyim arabada benzin kullanınca "oğluma en kralından mama alıyormuş gibi : ) "hissediyorum.
Corolla 1.6 Life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 20, 2012, 13:39:56 »
arkadaşlar bence ölçüm şöyle olmalı
1-lpg tam bitene kadar depo boşaltılır.(İçinde ne kaldığını bilemezsiniz benim araca depodan bakıyorum sıfır nerdeyse ama bitene kadar 25 km daha gidiyor.bu da depoyu tam boşaltmadan ölçsem 0,35 den 0,30 a düşürüyor tüketimi)

2-km sayacı sıfırlanır ve depo doldurulur.

3-lpg tam olarak bitene kadar gidilir. ve doldurduğunuz değer ile yaptığınız km den hesap yapılır(dikkat edinde km sayacı bozuk olmasın benim eski brodway 100 km gidiyordu sayaç 75 km diyordu: )

yakıt tüketimim
-lpg fiyatı 2,64 tam boşaltılşmış depoya 26,5  toplam litre aldı
-200 km gittim günlük 5 km gidiş dönüş 10km  ve tamamı ile şehir içi sürekli vites değiştiriyorum
- 1 km = 0,35 kr çıkıyor litre hesabı ise 1 litreyle=7,55 km

birisi vardır günlük 20 km gider ama bunun 15 km sini sabit hızla vites değiştirmeden gider hesabı düşük çıkar ,kimisi vardır benim gibi sürekli vites atarak göbekleri dönerek ışıklarda bekleyerek gider hesabı yüksek çıkar.

Şimdi biri çıkıp çok yakıyo demesin valla tüpü söküp atcam , benzinin gözünü seveyim arabada benzin kullanınca "oğluma en kralından mama alıyormuş gibi : ) "hissediyorum.

vala mecburuz abi
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Grafiker
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 20, 2012, 14:33:43 »
hava şartlarını da göz önüne almak artık tüketim değeri verirken.