0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Digital saat hariç her şeyi beğendim 2.0 d4d ile kesinlikle 2.0 Tiguan-Quasqai satışlarını azaltır.Ama 2014'ten itibaren 1.6 bmw motoruyla çok iyi bir seçenek olur.
2014 yılında bmw motoru olayını merak ettim? Kim ne derse desin ben 10 yıldır sorunsuz motorları için toyotacıyım, eğer bmw motorlu toyota satışa sunulursa ben bu sevdadan vaz geçerim. BMW motoru iyidir diyen kişiye de tebessüm ederim. Dış tasarımda vosvoslardakine benzer bir durum; yeni avensis-auris-verso hemen hemen aynı olmuş, bence Toyotaya yakışmıyor.Rav her modelinde dağdan biraz daha şehre iniyor. Bence klasik toyota arazi şeklinden ziyade daha avrupalı bir formu olmuş.Ama yakışıklı...
Bir de belirtmek istediğim bir husus var; sıfır bmw motorlarının hepsi performans-ekonomi verileri yönünden toyota motorlarından iyi olabilirler. Benim "iyi motor" derken kastettiğim şey km 150.000 hatta 250.000 olduğunda halen sahibini tatmin etmesi, problem yaratmaması ve masraf çıkarmamasıdır.
Görüyorum ki toyota kullancıları bmw motoruna sıcak bakmıyor. Haklılar daha öncede söyledim yine söylüyorum bmwden motor almadaki amaç nedir o logoyu neden görelim 1.6 dizel geliştirip üretemicek kadar küçük bir firmamısın tabiki hayırr bunun cevabını öğrenemiyeceğim için üzgünüm. bu arada konu dışı konuşuyorum konuya geleyim rav4 güzel olmuş sportif olmuş ancak yine beğenilmicek bizim ülkemizde. Amerikada yok satacak ama bizim herşeyi bilen milletimiz buna çamur atacak herşeyi çok iyi biliyoruz ya işte. tiguan muhabbetleri geçicek bilmem ne yani auris i30 a benzemiş muhabbeti gibi olucak arabam.com resimleri facede paylaşıcak herkez atlıyacak olmamış arka ona benziyo buna benziyo ama toyota, toyota olduğu için bu modelden istediğini yine alıcak. kim ne derse desin :D
Aurisin Verso modeli gibi olmuş Ama giderek bu tasarım hoşuma gitmeye başladı, arka stoplar hariç.
Toyotanin yeni cizgisi cok hos bence.
Bence de kadir abi,sade tasarım yapınca tüü kaka toyota.Farklı bişeyler yaptıkça arka i30 çakması,Asx'in hatchback versiyonu yok onun yandan yemişi bunun önden yemişi insanları bir türlü memnun edemiyorsunuz ne yapsanız.