0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nede guzel anlatmis.
bizim millet anlayana kadar yeni kasa çıkar zaten
Benim aracta var ayni sistem ilk gun alistim hatta cok alistim baskasinin arabasini surunce anathari icerde unutuyorum cikarken:)
ben videonun ingilizce olmasını kastetmiştim gerçi ama tabi onu belirtmeyince yanlış anlaşılma oldu tabi benim hatam.. frene ne zaman basıp ne zaman basmadığını sadece sözlü olarak söyleyip görsel olarak göstermediğinden bizim ingilizce bilmeyen vatandaşlar için anlamak biraz güç olacaktır diye düşünüyorum
8. etap gibi tarafsız programlar olması güzel bir şey. 8.8 litre otoyol tüketimi düşündürücü. 120 bin tl civarı bir fiyatı olur sanırım en az. o kadar para verip otoyolda motor sesini duyarsam intihar etmem için güzel bir sebebim olur.
toyota tasarım konusunda 5 sene geriden geliyor malesef.Tam araç satıyorum diyecek nissan ve mitsubishi kasa değiştirecek yine iş karışacak.
2.2 dizel gelmez ise 2.0 dizel ve 2.0 benzinlinin full donanım fiyatı 120 tl olmaz bence. 2.2 gelirse şayet 120 yi bile geçer. bu arada 8. etap auris tanıtımında bir hata yapmıştı o okadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum burdan çoğu üyeninde tepkisi olmuştu hatta.
bence 2.0 dizel gelmez çünkü 4x2 olduğunu söylediler gelse de satın almanın bir anlamı olmaz zaten. bence toyota'nın yapması gereken şey madem rav4'ü büyütüp geliştirip hedeflerini yükselttin, o zaman urban cruiser'ın tasarımını güncelleyip insanların vergide belini bükmeyecek bir dizel motor ile quasqhai, asx, tiguan gibi araçların arasında güzel bir seçenek hâline getirmektir.