Gönderen Konu: Yeni Toyota Rav-4  (Okunma sayısı 16679 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Rav-4
« Yanıtla #60 : Mart 17, 2013, 20:57:47 »
Yeni Rav4 Adana/Onatça plazaya gelmiş abilerim.İnceleme fırsatı bulduk babamla beraber.2.0 benzinli prime donanımlı ve 4*4 olanına 103bin tl fiyat söylediler.Araç Aurisin jipi gibi olmuş bence ama işçilik falan gayet güzel.Babama görede bana görede aracın tek dezavantajı 2.0 motor olması malesef Türkiye'deki vergi sistemi insanın gözünü korkutuyor.1.6turbo motorlu olsa çok daha fazla satar bence.Saygılarımla
‘05 Toyota Corolla 1.6 Sport HB
'12 Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-İ M/T C.Extra
‘16 Vw Passat 1.4 TSi ACT DSG Highline
'12 Volkswagen Golf 1.4 TSi M/T Trendline

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 17, 2013, 20:57:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 17, 2013, 21:10:35 »
Aracın fiyatı çok yüksek, bu fiyatla işi zor.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 17, 2013, 22:24:19 »
Yeni Rav4 Adana/Onatça plazaya gelmiş abilerim.

Ne zaman satışa sunuluyor peki bilgin varmı ?
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 17, 2013, 23:00:00 »
Araçların dün tırdan indirildiğini söylediler gelirgelmezde birini showrooma almışlar hemen.Muhtemelen satışa hazır araçlar ama tam olarak bilmiyorum.
‘05 Toyota Corolla 1.6 Sport HB
'12 Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-İ M/T C.Extra
‘16 Vw Passat 1.4 TSi ACT DSG Highline
'12 Volkswagen Golf 1.4 TSi M/T Trendline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Mart 19, 2013, 15:42:08 »
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 22000
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 19, 2013, 17:20:22 »
Ben de cumartesi inceleme fırsatı buldum, sürücü vites değişimi ile kolçak arasını yine uzun tutmuşlar çok ergonomik olmamış, birde tamponların alt kısımlarında boya yok siyah kısımlar çok fazla Qashqai gibi durmuş. Ama bagaj kapağını çok beğendim, dokunmatik olmuş eskisinde nasıldı bilmiyorum, kendisi açılıp kapanıyor dokununca.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Nisan 14, 2013, 19:49:51 »
bugün nataş'ta inceleme fırsatı buldum. büyüyen boyutlar olumlu bir gelişme gibi gözüküyor. tasarıma yorum yapmayacağım. benzinli motorla iyi bir satış grafiği yakalaması zor gibi gözüküyor. çamurluklardaki plastik boyasız kısımlar, sanki düşük donanımlı bir araç satın alınmış havası yaratıyor. bagaj kapağının elektrikli olması güzel bir özellik. bunun haricinde 3 basamaklı bir fiyat ödeyip yaris göstergelerine sahip bir suv almak hoş olmasa gerek diye düşünüyorum. daha itinalı olunabilirdi. bence parasını hak etmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Nisan 14, 2013, 19:58:18 »
bugün nataş'ta inceleme fırsatı buldum. büyüyen boyutlar olumlu bir gelişme gibi gözüküyor. tasarıma yorum yapmayacağım. benzinli motorla iyi bir satış grafiği yakalaması zor gibi gözüküyor. çamurluklardaki plastik boyasız kısımlar, sanki düşük donanımlı bir araç satın alınmış havası yaratıyor. bagaj kapağının elektrikli olması güzel bir özellik. bunun haricinde 3 basamaklı bir fiyat ödeyip yaris göstergelerine sahip bir suv almak hoş olmasa gerek diye düşünüyorum. daha itinalı olunabilirdi. bence parasını hak etmiyor.
Dedikleriniz işçilikten biraz kaçıldığını gösteriyor gibi geldi bana.Ama yinede kalitesine güvenerek alan çok olacaktır.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Nisan 16, 2013, 11:58:27 »
3 basamaklı bir fiyat ödeyip yaris göstergelerine sahip bir suv almak hoş olmasa gerek diye düşünüyorum.
Yıllardır polo göstergeleriyle satılan tiguan ve şuanda aynı direksiyona bile sahipler. Bunlarda sıkıntı yok rav4 mü olmamış şimdi de ??
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : Nisan 16, 2013, 16:31:30 »
Önümüzdeki dönemde 1.6 dizel ile 4X2 versiyonunun satışa sunulması gündemde. Fiyatlar bir miktar düşer böylece.
Ama yükdek araçların (SUV, Crossover) 4X2 versiyonlarına bir türlü ısınamadım. Aracı yükselterek yol tutuştan feragat ediyorsan bari 4X4 ile biraz kompanse et. Yada yüksek araç 4X4 olsun ki çok hafif te olsa araziye girebilirsin. Bana çok mantıklı gelmiyor 4X2 yüksek arabalar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Nisan 17, 2013, 10:40:24 »
Yıllardır polo göstergeleriyle satılan tiguan ve şuanda aynı direksiyona bile sahipler. Bunlarda sıkıntı yok rav4 mü olmamış şimdi de ??

göstergeleri sınıfa göre değil şekline, kullanışlığına ve yarattığı hissiyatlara göre sınıflandırırım. vw grubunun göstergeleri son derece güzel, yol bilgisayarı olması gereken yerde. polo, passat fark etmez. bütün araçlarda aynı gösterge kullanılması tartışılabilir o ayrı fakat amacın maliyetleri düşürmek olduğunu hepimiz biliyoruz. avensis, eski auris ve satışı devam eden corolla'nın göstergeleri ne kadar güzelse yeni auris (premium hariç) ve rav 4'ün gösterge elemanları bir o kadar kötü bulunduğu sınıf ve konum itibariyle. yaris'te mazur görülebilir çünkü küçük bir araç ve tüketicilerin çoğu, satın alırken elit bir gösterge beklemiyordur. bunlar benim görüşlerim. beğenen de çıkabilir, gider satın alır ve biner. saygılar.