Anket

OKUL KIYAFETİ SERBEST OLMALI MI ?

EVET SERBEST OLMALI
HAYIR SERBEST OLMAMALI
İLKÖĞRETİM İLK 4 YILINDA SERBEST OLMALI
İLKÖĞRETİM İKİNCİ 4 YILINDA SERBEST OLMALI
LİSE DÖNEMİNDE SERBEST OLMALI

Gönderen Konu: Okullarda Serbest Kıyafet Uygulaması  (Okunma sayısı 6909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Ynt: Okullarda Serbest Kıyafet Uygulaması
« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2012, 18:03:54 »
Kemal amca çok iyi açıklamışsın.. :alkis:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2012, 18:03:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #21 : Kasım 29, 2012, 18:16:49 »
Bir keresinde folklör festivali için kanadaya gitmiştim; gümrük kapısında pasaport  kontrolü yapan polis hidu yani hindistanlı idi
adamın üniforması vardı ama çok garip ve çok komikti, altında garip bir şalvar, üstünde modern bir üniforma ceket  ve başında hintli sarığı
birde kallavi bir sakalı vardı, bizim muhteşem sülümanın sakalından daha baba sakal
Türkiyedeki (ve her yerdeki) klasik polis modeline alışık olduğum için bana inanılmaz tuhaf gelmişti ama çok ta hoşuma gitmişti
adamın kökeni ne olursa olsun kültürüne , inançlarına , biçimine saygı gösteriliyor, ve en güzelide bu durum hiç bir şekilde suistimal edilmiyor

Ama biz Türklerde durum çok farklı, Avrupada bile pek çok ülkede türban, başörtüsü hatta Türkçe konuşmak bile yasaklanıyor
çünkü bu bahsettiklerim inanç, kıyafet, kültür özgürlüğü değil, ne yazık ki siyasi amaçlar için kullanılıyor
yoksa kime ne kimin türban taktığından falan
zaten o kesim ap ayrı bir dünyada yaşıyor, ne yazık ki çok büyük kısmı bilinçsiz, eğitimsiz vs vs
genede bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyeceğim ama bu gidişlerin sonu hep ...   bana.... bize de dokunur
yarın o bir gün devlet dairelerine türbansız girilemez diye bir kanun çıkarsa hiç şaşırmam
afganistanda taliban yönetimi erkeklerin sakal traşı olmasını yasaklamıştı hatırlayan varmı
ülkemizin yarısı ümmetçi veya çaresizlikten o yolun yolcusu olabilir, ama ümidim hala diğer yarısının var olduğu

İranlı kız öğrenciler iranda tamamen kapanmak zorunda oldukları için (Ayak bileği dahi görünse çok ağır cazalandırılıyorlar)
türkiyeye geldiklerinde daha uçaktan inmeden çarşaflarını falan atıp modern giysilerini giyiniyorlar
özgürlüğe öyle bir susamışlarki, iranda serbest bırakılsa çarşaf falan giyinen olmayacak sanırım
bizdede günün birinde bu ilkel kıyafetlerin ne kadar gereksiz olduğu anlaşılacak
insanlarımız baskılardan kurtulup özgürce giyinebilecekler
her zaman söylerim ilerlemek ileri gitmek kolay, ama alışılandan vaz geçip geri gitmek o kadar kolay değildir
kişiliği oturmuş, belli bir eğitimi olan kişileri çağ dışı giyinmeye ve davranmaya zorlamak sonuç vermez....

Her dönemde her devirde her rejimde yardakçı, yalaka, çıkacı , otlakçı vardır, olacaktır
ama devir değişir değişmez bunlarda döner çoğunluğa katılırlar

kemal bey biz izmirde oturduğumuz için bunun belki farkında değiliz ama diğer şehirlerde insanlar ya cahillikten, ya olmayan(!) mahalle baskısından ya da maddi çıkarlardan ötürü yavaş yavaş kapanıyorlar.
dediğiniz gibi düşünce yapısı ile bu değişiklik yapılsa tamam ama herkes altında ne amaç olduğunu biliyor. bizim hükümetimiz sağolsun televizyonlarda öyle yalan üstüne yalan atıyorlar ki düzeltmesi avrupa basınına kalıyor. bu konuda nasıl güvenebiliriz ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 29, 2012, 19:18:37 »
Zaten pek de bir kural yoktu. bence çok fazla değişiklik olmayacak. Çıktığı iyi olduğu  kanunun bence. İp kopmuş zaten, maalesef

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 29, 2012, 19:19:03 »
Ben serbest olmasın diyenlerdenim...Sebebim de çok belli zaten.... >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 29, 2012, 19:55:25 »
Ben de oylamaya katıldım serbestlikten yana değilim,fazla söze gerek yok zaten abilerim kardeşlerim aklımdan geçenleri yazmışlar.. tek dileğim şudur ki..:

Nasıl bu güne kadar gelen partiler türbanı yasaklayıp  insanların bilinçaltında yasak delme dürtüsünü hortlatıp bugün halkın %52 si evet al sen yönet dediyse bu hükümete ..

Yarında şu anki hükümetin yasakladığı tüm resmi bayramlar kendilerinin koydyğu keyfi kurallar(ve en önemlisi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ) bazı kişilerde bi uyanışa sebep olur ve yasak delme dürtüsüyle %99 oyla tepe taklak gelirler inşallah..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 29, 2012, 20:29:19 »
Bu sene yeni bi karar çıktı 2-3 haftadır cuma günleri serbest gidiyorduk zaten bu kararı doğru buluyorum çünkü seneye lise sona gideceğim ve 3 gün staj 2 gün okul mevzusu olduğu için rahatım yani. :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 29, 2012, 21:48:00 »
Serbest olmamalı önde gidiyo ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 29, 2012, 22:59:46 »
4+4+4 yasası gibi bu da tepeden inme bir şekilde gündeme oturdu. Kamuoyunda tartışılmadan, toplumsal mutabakat sağlanmadan böyle köklü değişiklikler yapmak toplumsal fay hatlarını tetiklemekten başka bir işe yaramıyor.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 29, 2012, 23:11:33 »
Neymiş mini etek giyse bile diz üstünde olmayacakmış :) Okul işiyle uğraşan biri olduğum için hergün görüyorum kızlar etekleri kıvırmaktan göbek tarafında baklava oluyor arkası uzun önü kısa kalıyor eteklerin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 29, 2012, 23:20:08 »
sanki bir arada neden mavi önlük var kaldırılsın herkes istedigini giysin diye tartışma vardı.Kısaca millet olarak ne  ...... nede ...... geliyoruz.
Şahsen  tek çekindigim  ailelerin gelir seviyesi aynı olmadıgı için,okulda biri çok iyi düzgün digeride eski kötü giyinecek. ne bileyim daha kötü ezilecek büzülecek çocuk.Bunun yanında aileside imkanlarını zorlayacak belki.Refah seviyesi yüksek olsa herkes istedigiyle gitsin derim ama.tek çekincem çocukların birbirlerini kıskanmaları  özenmeleri,çocukların psikolojisini bozacak.okulla iletişimini koparacaktır.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 30, 2012, 15:51:52 »
Benim okuduğum lisede serbest kıyafet ile okula gidiyorduk biz , ne marka yarışı oluyordu..nede zengin fakir ayrımı..

Özel bir liseydi , aramızda burslu arkadaşlarımız vardı , kimsenin kimseyi para ile ezme yarışı yoktu..Unutmamalı üstünlük para ile olmaz , önce gençlere bunları aşılamak gerek..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 30, 2012, 16:19:40 »
Benim okuduğum lisede serbest kıyafet ile okula gidiyorduk biz , ne marka yarışı oluyordu..nede zengin fakir ayrımı..

Özel bir liseydi , aramızda burslu arkadaşlarımız vardı , kimsenin kimseyi para ile ezme yarışı yoktu..Unutmamalı üstünlük para ile olmaz , önce gençlere bunları aşılamak gerek..
+41 Kesinlikle katılıyorum.
O bilinç oluşmalı ve oluşacaktırda.Benim merak ettiğim bir şey var.

Neden kılıf kıyafet denince kız çocuklarımızın etekleri ve bacakları akla geliyor? Bir de bunu sormamız lazım halk olarak.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 30, 2012, 17:31:16 »

çok iyimser bir bakış,  ekranlarda saçma bir dizi var pis yedili diye onu hatırladım şimdi.

+41 Kesinlikle katılıyorum.
O bilinç oluşmalı ve oluşacaktırda.Benim merak ettiğim bir şey var.

Neden kılıf kıyafet denince kız çocuklarımızın etekleri ve bacakları akla geliyor? Bir de bunu sormamız lazım halk olarak.

yeni gelen uygulamada kısakollu tişört giyilemeyecek filan deniyor, arkadaş 6-13 yaş arası kızların koluna bakınca
sende değişik duygular canlanıyorsa sana ben asdaffasfasff   derim. Bir de şu var halkın %99,9 u müslüman?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 30, 2012, 21:58:58 »

Yalvac Turk Eğitim Sen

Okula üniformayla gelmek demek:

1-Dolabında doğru düzgün giyecek kıyafeti olmayan çocukların maddi durumu iyi olan öğrencilerle aralarındaki farkın en azından görünüş açısından ortadan kalkması demek,

2- Öğrencilerin kendilerine "Acaba yarın okula giderken ne giysem?" diye sormayıp derslerini düşünmeleri demek,

3- Çocukların anne babalarına" Daha bunu dün giydim, aynı kıyafeti yarın da giymem", "Arkadaşlarım hep farklı kıyafetler giyiyorlar, ben de istiyorum"," Bu eteğimin aynısı Ayşe'de de var, ben bunu istemem" dememeleri demek,

4-Bin bir zorlukla evlerine bakmaya çalışan anne babaların çocuklarına güzel kıyafetler alamadıkları için kendilerini rahatsız hissetmemeleri demek,

5-Öğrencinin pantolonunun kısa ,kotunun yamalı,tişörtün­ün dikili olduğunu göstermemek için tahtadaki soruyu cevaplamay çıkma korkusunun olmaması demek,

6-Çocukların "kıyafeti güzel olanlar ve kötü olanlar" diye gruplaşmamaları­ demek,

7- Kızların erkekleri,erkek­lerin kızları kendilerine beğendirmeye çalışmalarının en aza indirgenmesi demek,

8-Çocukların sırf okula aynı kıyafetle gitmek istemediği için hasta numarası yapmaması demek,

9-Yine çocukların harçlıklarını sırf yeni kıyafetler almak için biriktirip,gere­kirse aç kalmalarına engel olmak demektir,

10-Öğrencilerin­ okulda ilgilerini süs-püs yerine eğitim öğretime ayırıp,ilerde kendilerine güzel meslekler seçebilmeleri,g­üzel hayatlar yaşayabilmeleri­ demek....

Ortada bunca önem taşıyan konu varken; KIYAFET SERBESTLİĞİ ?????????

(Alıntıdır)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 30, 2012, 22:03:38 »
Her ne kadar düşüncesini özgürce ifade edebilme sadece muhalefete ait bir durum olsa da her türlü yaftalamayı göze alarak düşüncemi ifade edicem. Ne yazık ki gördüğüm muhaliflerin çoğunun iktidara ait bir uygulamayı beğenmeme özgürlükleri var ama başkasının beğenmesine tahammülleri yok.

Şahsen tek tip kıyafet uygulamasının kaldırılmasını çok yerinde buluyorum. Yeni nesillerin özgür şekilde istediklerini giyebilmelerinden daha doğal ne olabilir ki?! Kaldı ki muhaliflerin bol bol kullandığı "fakirler nasıl yapacaklar" düzlemindeki söylemlerini ise çok yersiz buluyorum. Zira şu anki tektip kıyafette bile zaten kimin zengin kimin fakir olduğu zaten belli. Giydiği ayakkabıdan, kullandığı kırtasiyeye, saatinden tutun kantin alışverişine, okul çıkışında bekleyen arabalarına kadar çooook rahat belli oluyor. Özetle bu manada TEK TİP KIYAFET AT GÖZLÜĞÜNDEN İLERİ GİDEMEYEN SIĞ BİR UYGULAMADIR.
Kaldı ki okulların bireyleri gerçek hayata hazırladıkları kurum oldukları gerçeğinden hareketle etrafınıza bakarsanız zengin-fakir ayrımını her halükarda yapabilirsiniz. Biri ferrariye biner biri ladaya. Onlar da mı tek tip yapılmalı? Yoksa insana insan diye değer vermeyi, kıyafetiyle ilgilenmemeyi mi öğretmeliyiz? Zenginse zengin fakirse fakirdir, önemli olan bu değildir.

Ayrıca her köklü değişikte olduğu üzere geçiş dönemi sancılı olabilir. Bazıları bu özgürlüğü kötüye kullanıp, hatta pijamayla bile okula gelmeye çalışabilirler. Muhaliflerin hazır kıta beklediklerinin de farkındayım tabii ama uzun vadede, daha özgür düşünen bireylerin yetişmesi için bu geçişin şart olduğuna inanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 30, 2012, 22:35:56 »

Her ne kadar düşüncesini özgürce ifade edebilme sadece muhalefete ait bir durum olsa da her türlü yaftalamayı göze alarak düşüncemi ifade edicem. Ne yazık ki gördüğüm muhaliflerin çoğunun iktidara ait bir uygulamayı beğenmeme özgürlükleri var ama başkasının beğenmesine tahammülleri yok.

Şahsen tek tip kıyafet uygulamasının kaldırılmasını çok yerinde buluyorum. Yeni nesillerin özgür şekilde istediklerini giyebilmelerinden daha doğal ne olabilir ki?! Kaldı ki muhaliflerin bol bol kullandığı "fakirler nasıl yapacaklar" düzlemindeki söylemlerini ise çok yersiz buluyorum. Zira şu anki tektip kıyafette bile zaten kimin zengin kimin fakir olduğu zaten belli. Giydiği ayakkabıdan, kullandığı kırtasiyeye, saatinden tutun kantin alışverişine, okul çıkışında bekleyen arabalarına kadar çooook rahat belli oluyor. Özetle bu manada TEK TİP KIYAFET AT GÖZLÜĞÜNDEN İLERİ GİDEMEYEN SIĞ BİR UYGULAMADIR.
Kaldı ki okulların bireyleri gerçek hayata hazırladıkları kurum oldukları gerçeğinden hareketle etrafınıza bakarsanız zengin-fakir ayrımını her halükarda yapabilirsiniz. Biri ferrariye biner biri ladaya. Onlar da mı tek tip yapılmalı? Yoksa insana insan diye değer vermeyi, kıyafetiyle ilgilenmemeyi mi öğretmeliyiz? Zenginse zengin fakirse fakirdir, önemli olan bu değildir.

Ayrıca her köklü değişikte olduğu üzere geçiş dönemi sancılı olabilir. Bazıları bu özgürlüğü kötüye kullanıp, hatta pijamayla bile okula gelmeye çalışabilirler. Muhaliflerin hazır kıta beklediklerinin de farkındayım tabii ama uzun vadede, daha özgür düşünen bireylerin yetişmesi için bu geçişin şart olduğuna inanıyorum.

Konuyu siyasi tabana yaymanın anlamı yok...Bahsettiğiniz örneklerle de zaten çeliştiğinizi düşünüyorum, zira şu anki uygulama da bile, kullanılan okul malzemeleri , ayakkabı vs. ile belli olduğunu söylediğiniz zengin ve fakir arasındaki durumun daha da açılmaması için bu uygulamanın yersiz olduğu savunuluyor...Haaa derseniz ki daha da açılsın hay hay o zaman size diyecek sözüm yok.

Diğer bir husus; araba markalarından söz etmişsiniz, bunun eğitim öğretimle ne alakası var., maalesef uygulamada karşı çıkılan noktayı burda da kaçırmışsınız. Okul içerisinde bu uçurumu ne kadar çok açarsanız anlaşmazlıklar o kadar artar, zira çocuklar büyükler gibi mantıklarıyla değil de içgüdüleri ve duygularıyla hareket eden bir yapıya sahiptirler, bu nedenle bazı şeyleri kabullenemezler, bu tarz durumları hayatın içerisinde zamanla öğretmek suretiyle onlara kabul ettiririz ve öğretebiliriz .  Arabaların bu denli farklı üretilmesi ise kapitalist düzende olağan şeyler , neticede komünist düzende yaşamıyoruz ki, herkes tek tip aracı soluk renklerle kullansın (Lada, Moskvich v.b)...

Son paragrafınızdan da anlaşılıyor ki siz zaten gardınızı almışsınız....Yazdıklarıma umarım itimat eder ve düşüncelerinizi tekrar gözden geçirirsiniz...Kimsenin de hazır kıtada beklediği falan yok. Mahalle baskısının kalkmasıyla, özgür düşünen bireylerin artacağı da aşikar. Sözün özü sadece kıyafet serbestliğiyle olmuyor kafalarında serbest olması lazım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 30, 2012, 23:36:44 »
Kesinlikle konuyu siyasete malzeme etmeye gerek olmadığına katılıyorum.
İfadelerimde çelişen bir durum olduğunu düşünmüyorum. Öğrencilerin eğer bakıyorlarsa zaten fakir-zengin ayrımı yapabilecekleri birçok şey olduğunu belirttim. Kıyafetlerinin serbest veya tek tip olmasının buna önemli bir etkisi olmadığını savundum. Çelişki nerede?

Araba markaları zaten hayatın içerisinde zengin-fakir ayrımının olduğunun açık göstergesi. Çocuk tüm hayatını okulda geçirmiyor, bu farklılıkları okul dışında da gözlemleyecek. Okuldaki kıyafeti tektip yapınca sorunu çözemiyorsun, eğer gerçekten öyle bir sorun varsa.

Daha kıyafeti bile serbest olmayan(o bile çok görülen, fakirliklerini yüzüne vurarak yukarıdan inme olsun denilen) zihinlerin nasıl özgür olacağı apayrı bir muamma.

Ben her fikre değer veririm, gerektiğinde özeleştiri de yaparım, merak buyurmayın. Umarım siz de tavsiyenizdekileri kendinize uygulayabilir ve düşüncelerinizi tekrar gözden geçirirsiniz.

İyi geceler

Konuyu siyasi tabana yaymanın anlamı yok...Bahsettiğiniz örneklerle de zaten çeliştiğinizi düşünüyorum, zira şu anki uygulama da bile, kullanılan okul malzemeleri , ayakkabı vs. ile belli olduğunu söylediğiniz zengin ve fakir arasındaki durumun daha da açılmaması için bu uygulamanın yersiz olduğu savunuluyor...Haaa derseniz ki daha da açılsın hay hay o zaman size diyecek sözüm yok.

Diğer bir husus; araba markalarından söz etmişsiniz, bunun eğitim öğretimle ne alakası var., maalesef uygulamada karşı çıkılan noktayı burda da kaçırmışsınız. Okul içerisinde bu uçurumu ne kadar çok açarsanız anlaşmazlıklar o kadar artar, zira çocuklar büyükler gibi mantıklarıyla değil de içgüdüleri ve duygularıyla hareket eden bir yapıya sahiptirler, bu nedenle bazı şeyleri kabullenemezler, bu tarz durumları hayatın içerisinde zamanla öğretmek suretiyle onlara kabul ettiririz ve öğretebiliriz .  Arabaların bu denli farklı üretilmesi ise kapitalist düzende olağan şeyler , neticede komünist düzende yaşamıyoruz ki, herkes tek tip aracı soluk renklerle kullansın (Lada, Moskvich v.b)...

Son paragrafınızdan da anlaşılıyor ki siz zaten gardınızı almışsınız....Yazdıklarıma umarım itimat eder ve düşüncelerinizi tekrar gözden geçirirsiniz...Kimsenin de hazır kıtada beklediği falan yok. Mahalle baskısının kalkmasıyla, özgür düşünen bireylerin artacağı da aşikar. Sözün özü sadece kıyafet serbestliğiyle olmuyor kafalarında serbest olması lazım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Aralık 01, 2012, 01:18:20 »

Bülent bey, kız öğrencilerin kısa kollu tişört giyememesini nasıl yorumluyorsunuz. Fikrinizi merak ettim, teşekkür ederim şimdiden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 01, 2012, 01:37:34 »
Bülent bey, kız öğrencilerin kısa kollu tişört giyememesini nasıl yorumluyorsunuz. Fikrinizi merak ettim, teşekkür ederim şimdiden.

Bak şu densiz muhalife yaaaa...Soru mu bu şimdi....Hazır kıtadan mı geldin nedir...... :lol: :D :D :lol: :D :lol: :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 01, 2012, 01:58:34 »
Çok yerinde bir karar.Serbest olması iyi oldu.Öğretmenlere de serbestlikler getirilmeli.