hangi lpg den önce hangi ustaya taktırsam ve acaba kaç km yapsam taktırmalıyım desen daha doğru olurdu
bende avensis 2011 1.8 otomatik vites var üzerinde prins marka lpg sistemi var ...şehir içi sakin kullanımda yakıt tüketimim ortalama 10 lt...şehir içi tl bazında 25 kuruşa denk geliyor ve çok memnunum...şehir dışı uzun yolda 7.5-8 litreye kadar düşüyor.
Arkadaşlar brc ve prins taktırıp kullanan varsa memnuniyetleri ve km de yakıt durumu hakkında yorumlarınızı bekliyorum aracım 1.6 premium mds
Prins veya brc hesabına bak.Ben ikisinide denedim.Tabiki Prins bir gömlek üstün .
Yakıt bölümünde araştırma yaparsanız bir sürü konuya ulaşabilirsiniz.
Takacak ustanın işçiliği sorunsuz tavsiyesi çok yol yaptığım ve en az 5 yıl satmayı düşünmediğim için kalem tank ve prins oldu
En iyisini yapmışsın..

.Pahalı olduğundan tercih edilemeyen P R İ N S satarken fayda sağlayacaktır arkadaşlar bunu aklınızın köşesinden çıkarmayın..
Brc ile arasında 900₺ fiyat farkı var o km araç için bu fiyat çok da değil şahsımca yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim
Takacak ustanın işçiliği sorunsuz tavsiyesi çok yol yaptığım ve en az 5 yıl satmayı düşünmediğim için kalem tank ve prins oldu
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
Neden kalem tank?
Kaç TL tuttu toplamda?
Aydında Hangi servis taktı?
Brc ile arasında 900₺ fiyat farkı var o km araç için bu fiyat çok da değil şahsımca yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim
Aynen öyle Toyotaya Prins yakışır.
Ben de lpg taktırırken bu ikilemde kalmıştım. Takacak usta ikisini de takabiliyor. Detaylıca anlattı. Araba 1.33 olduğu için gerek yok tarzı bişeyler söyledi. Ve açıkçası çok kaliteli bi usta ama prins hakkında çok da iyi bilgi sahibi sahibi değildi. Çünkü her gün prins montajı yapmıyor ama 3-4 tane brc montajı yapıyor.Bu benim için daha belirleyici oldu açıkçası ve tercihi brcden yana kullandım. Ama ustam prinsi de brc yi anlattığı gibi anlatabilseydi bana fiyat farkını gözetmeksizin prinsi tercih ederdim.
2013 model verso(1.6 valvematic 132 bg) aracimda 1 sene prins silverline kullanmış biri olarak ve aracinizi da en az 2-3 sene kullanacaksanız kesinlikle öneririm. Bunun yanında sanırım araç sıfır ama hangi marka LPG montajı yaparsanız yaptırın mutlaka bi 10bin km yi devirin ve ondan sonra yakıt durumuna bakarak karar verin derim.
Herkese hayırlı kandiller dilerim.
Merhaba. Prins ya da brc diyen arkadaşlar neden teknik veriler sunmuyoruz? Neye göre Prins veya brc? Aradaki fark nedir ki fiyatları farklı? Ariza mi yapiyorlar? Ateşleme sistemleri mi farkli? Tasarrufu mu çok? Fiyat farkini neye veriyoruz?
Mesele bu konu olmalı herhalde bunu duymak istiyoruz.
Teşekkürler.
Merhaba. Prins ya da brc diyen arkadaşlar neden teknik veriler sunmuyoruz? Neye göre Prins veya brc? Aradaki fark nedir ki fiyatları farklı? Ariza mi yapiyorlar? Ateşleme sistemleri mi farkli? Tasarrufu mu çok? Fiyat farkini neye veriyoruz?
Mesele bu konu olmalı herhalde bunu duymak istiyoruz.
Teşekkürler.
Prins ile brc fiyatları yakın sayılır ama prinsde benim gibi keihn enjektör farkı verirseniz işler değişiyor .
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=22408.0 bu linkte merak ettiğiniz bilgiye ulaşabilir.Mehmet ustaya sorarsanızki yıllardır bu işin içinde size daha mantıklı bir cevap verecektir.
Hocam aracima lpg taktiracam zaman bayağı kafa yormustum .
Bence piyasadaki en iyi kit prins ve teleflex .Ancak bizim araçlar için fazla lux .Daha üst sınıf araçlar için olabilir.
Diğer seçenekler ise hemen hemen aynı.Tartarini .diye lpg kiti vardı şimdi çok az veya hiç duymuyorum piyasadan çekildi.Bu kit çok iyiydi.
sonra.landi renzo brc farketmez ustan .hangisi takiyorsa onu tak.
Brc servis ağı geniş her yerde var atiker gibi.
2012 otomatik aracıma bu gun romano lpg takdırdım arac resmen şaha kalkıyor valla bileydim alır almaz takardım tavsiye olur 100 de 100 italyan enjektörler den hic ses cikmiyor
Yaklaşık 3 ay önce 2010 Corolla'ya Çok övdükleri ve herkesin memnun kaldığını söylediği BRC' yi taktırdım, işim gereği aracı fazla kullanamıyorum ama 47 lt bir depo lpg kullandım (ilk defa lpg li kullanıyorum) şimdilik memnun değilim, geçen montajı yapan yerde ayar falan yaptık dediler ama sıkıntı devam ediyor. Bence abartıldığı gibi değil diye düşünmekteyim Kullanım sonunda net düşüncemi yazacağım. İnşallah lpg montajı ile araca yazık ettirmemişizdir.
P R İ N S

İyi mal hiçbir zaman ucuza verilmez...Aracınızın değerine değer katar...Kaliteli markaya kaliteli kit yakışır Prins yada Brc den şaşmadım ben..