Aynen öyle ona bakarsan BRC yi aynı yerde taktırdığımız arkadaşım ben çok memnun kaldığım halde aracının çok yaktığını iddia ederek testler test sonuçları onu tadmin etmedi aracından soğudu ve sattı gerçi aracı zaten fazla yakıyordu ...
ben brc taktırmayı düşünüyorum. muğla da taktıran var mı?yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım, Trakya bölgesinde sağlam lpg montajı yapan usta bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim, usta çok önemli .
Arkadaşlar Trakya da bulunan hatta İstanbul da Avrupa yakasında ki herkese çorlu daki Aksoy otomotiv i tavsiye ederim,dün 2015 corolla mds ye brc taktırdım, lpg dolum yerini de benzin dolum yerinin yanına yaptılar, aparatsız bir şekilde müthiş oldu.sport modda sadece 10 tl lik lpg ile 6000 devirlerde benzine geçme sorunu yaşamadım... Mete Usta selami usta üstat tavsiye ederim.iyi niyetli karakterli insanlar..
Atikerin obd li bir ürün hem. Uygun hem servisi iyi hem de sorunsuz. Fazla paraya gerek yok
Bundan sonra lpg kiti sorarlarsa kesinlikle obd derim. Kullanmayan anlayamaz.
2007 model yaris 1.3 mmt 23400km deki aracıma 14.10.15 tarihinde Bursa Sarıgaz Otogazda Atiker Gold & 35lt simit tank taktırdım. Şuan 28binlerdeyim. İşten vakit bulamadığımdan bin km bakımına gidemedim. Ayda 1600-1800km arası yol yapıyorum. Aylık yakıt masrafım benzinde 500 lirayı geçiyordu. Şimdi lpgde 300-330 arası geziniyor. Montaj çok başarılı oldu. Allah'a şükür hiç bir şikayetim yok. Bence atikere öcü gözüyle bakmamak gerekiyor. Önemli olan montaj başarılı olsun.
Arkadaşlar babam 38000 kmde 2011 jetta 1.6 primeline aldı ve tüp taktıracak. Bursada bildiğiniz iyi usta ve tüp için marka tavsiyeniz var mı?
edirne keşanda oto gürel e 2014 1.33 aracıma atiker gold taktırdım.uzun yolda 18 kısa mesafelerde 20 kuruş yakıyor.3.aracıma atiker aynı ustadan taktırıyorum ve çok memnunum.forum sitelerinde çok okuduğum ve tecrübe ettiğim üzere diyorum ki hangi kit iyi demek yerine iyi usta iyi montaj demek gerekiyor.marka değil usta........
Bugün aracımı sattım ve yarın bir aurise bakmaya gitcem. Eğer alırsam ertesi gün atiker taktırcam direkt
Arkadaşlar babam 38000 kmde 2011 jetta 1.6 primeline aldı ve tüp taktıracak. Bursada bildiğiniz iyi usta ve tüp için marka tavsiyeniz var mı?
Ben Beşyol otogazda Prins taktırdım,kendileri Prinsin yetkili bayisi ve İpragaz akaryakıt istasyonu .1 yıl oldu tık demedi şimdilik önümüzdeki hafta filtre değişimi için gidicem.
http://www.besyolotogaz.com/
Atiker Gold taktırdım,yaklaşık 1500 km oldu,memnunum...
Atiker gold taktıralı 7bin km geçmişti ki geçtiğimiz hafta araç rölantide aşırı titremeye ve çekişte ciddi düşüş oldu. Benzinde problemin olmadığını gördüm ve montaj yaptırdığım atiker servisine gittim. Enjektörlerden biri ölmüş. Garantiden enjektör takımı yenilendi. Uzun yola çıktım bir problem yok çok şükür ama 7bin km de enjektörün bozulması çok canımı sıktı doğrusu.
Corolla 1.33 life stepne yerine simit LPG taktiracagim.. En fazla kaç litrelik depo konulabilir. Olabildiğince büyük depo olsun istiyorum...
Hocam 42 litrelik oluyor. 33-35 lt civarında LPG alıyor.
BRC gibi marka varken başkasını düşünmeyin. bakın forumlarda toplam 3 tane şikayet bulamazsınız.
Hocam brc düşünüyorum ama var mi tavsiye edeceğiniz bir marka.. Uzun yolda stepneyi yanıma alıp almama konusunda kararsızim.. Bakacağız artik..
ben brc taktırmayı düşünüyorum. muğla da taktıran var mı?yardımcı olursanız sevinirim.
Ortaca sistem oto ercan ustayı tavsiye ederim. Brc bayisidir. Sadece lpg işi yapar. Sattğım rav4 üme takmıştı. 40bin km sorunsuz kullanıp satmıştım.
Güneydoğuda iseniz mutlaka MGS marka öneririm... Araştırdım ve 1 tane kötü yorum yok. 8000 Km dir kullanıyorum ve çok memnunum..