0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babamın 2005 comfort avensisi için aradım sordum. araç için direksiyon işleminin yapılacağı belirtildi fakat henüz bayilerde bu işlem başlatılmamış. başladığı zaman arama yapılacağı söylendi. yaptıranlar nasıl yaptırdı acaba, başlamadı denildi. birde aramalar başlayınca buradan haber verilirse çok iyi olur arkadaşlar.
Geri çağırmalar başladı.Dün beni Toyota genel merkezinden aradılar. Direksiyonun kontrolü ve gerekirse onarımı için herhangi bir yetkili servisten randevu alarak gitmemi istediler.
beni hala arayan soran yok.. Gidenler tekrardan sonucu burdan paylaşırlarsa sevinirim...
Arkadaşlar ; 1- Bu geri çağırma işlemine girebilmek için servisten direk randevu talep etmek yeterli mi_? Yoksa ToyotaSA'yı mı aramamız gerekiyor. Yada ne yapmamız lazım, yardımcı olursanız sevinirim (Aranıza yeni katılan bir Toyota/avensis kullanıcısıyım, Forum'a da yeni üye olduğumu belirteyim) 2- Ayrıca; Servise gidip dönen arkadaşlarımız varmı_? ne gibi bir işlem yapılmış bilgi verebilirlerse bizim için de yol gösterici bir bilgi olacaktır..İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .... !
Ahmet bey bu işin en kolay yolu aracı servise götürüp plaka ve şase motor nosundan daha önceki bakımlarına baktırmak tır. o sırada zaten bı bakım veya güncelleme yapılacaksa söylüyorlar. Bayiler biraz ağırdan alsada bu olayı malesef böyle bir durum var.Geri çağırmalar yeni başladı forumu takip ederseniz sonuçları burdan öğrenebilirsiniz.