Gönderen Konu: 2003-2009 Avensisler'de Geri Çağırma Olacak (Direksiyon Ses Problemi)  (Okunma sayısı 15459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 6 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
benim aracımda da hiç ses yok ama çağırırlarsa kontrol amaçlı gitmekte fayda var. çünkü geçen gün başka bir sebeple antalya toyota bakırcılar'a uğradım. o arada bu konuyu da sordum. geri çağırdıkları konunun sesle alakası olmadığını, direksiyonun içinde bulunan bir parçadan (parçanın ne olduğunu hatırlamıyorum) kaynaklanan bir sorun olduğunu söylediler. müşterilerin kontrol amaçlı çağrılacağını, kontrolde herhangi bir soruna rastlanmazsa kontrol edildi şeklinde kayıtlara geçilip müşterinin gönderileceği söylendi. eğer herhangi bir sorun varsa da ücretsiz olarak sorunun giderileceğini söylediler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Geri çağırmanın asıl amacı kontrol için. Eğer değişmesi gerekirse değiştirirler, fakat illa değişecek diye bir şey yok.
Benimkinde epey ses geliyor, muhtemelen değiştirirler.

Ben en iyisi yakın günlerde bi servise gideyim. Kış bakımı için mecbur gidicem zaten direksiyonada baktırayım madem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
kerem bey kastamonuda servis olmadığı için bakıma servise gdemiyorum arabayı alalı 6 ay oldu sadece bir yağını değiştirdim başkada bakımlık bişeyi olmadı zaten ama yinede öğrenebilirim herhalde demi servisten telefonla 2004 avensis

daha önceki sahibi aracı servise götürdüyse eğer plaka da değişmediyse aynı servis verebilir ama başka servis göremez... yada verilen diğer telefonu arayınız
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
teşekkürler kerem bey
insanların güvenini kaybetmekten se para kaybetmeyi tercih ederim r bosch

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
bende aradım şimdi benim aracım da o kapsama giriyormuş onumuzdeki gunlerde aranıcağımı söylediler ama diğer arkadaşa dedikleri gibi istediğiniz zaman randevu alıp serviste yaptırabilirsiniz demediler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
teşekkürler kerem bey

Önemli değil Numan bey..

İşlemi yaptıran ve sonuçları yazacak biri yokmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
hala daha aramadılar beni. var mı aranan?
2004 Toyota Avensis 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Edeb Yâ Hû!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '96
  • 66 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Az önce, aşağıda verilen numarayı (0 212 354 0 354) arayarak direksiyon arızasıyla ilgili olarak, aracımın geri çağırma kapsamında olup olmadığını öğrenmek istediğimi söyledim. Ancak; şu an böyle bir geri çağırma durumunun olmadığı, sadece belli konularda (otomatik cam, ön süspansiyon v.s) servis kampanyalarının bulunduğunu, herhangi bir geri çağırma durumunda bunun internet sitesinden duyurulacağını, müşterilerle irtibata geçilerek servise davet edileceğini, daha detaylı bilgi almak için bayinin aranabileceğini ifade ettiler..
Her Yusufun bir Züleyhâsı vardır. Mühim olan, gömleğinizin nereden yırtıldığı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
aynı numaradaki bayan 2005 avensis comfort için geri çağrılma listesinde servise gidin dedi neden böle yapıyorlar.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Onlarda tam bilmiyorlar anladığım kadarıyla, bu ara iyice karıştı kodlar ondan dolayı sanırsam.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Normalde servise gidince bilgileri sisteme girdiği an  direk ekrana uyarı geliyo bu araç ta bunlar değişmeli die..

Benim aracın yakıt hortumu değiştiğinde böyle olmuştu en azından..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar dayanamadım aradım. Aracımın plakasını verdim ve güncelleme olup olmadığını sordum. (Arabam 1,6 Elegant 2005)
Müşteri temsilcisi bana nasıl bir güncelleme olmasını beklediğimi sordu. Bende direk konuya girmedim ve forumlarda yakıt borusu , direksiyon kutusu güncellemelerinden bahsedildiğini söyledim.
Ayrıca servisteki numaramın güncel olmadığını da belirttikten sonra , temsilci bilgi kaynağını araştırmaktan vazgeçti. Bu aşamaya kadar konuyu nereden bildiğimi çaktırmadan tekrar tekrar dolaylı olarak sordu.
Sonunda plakamdan şase bilgilerini ekrana çağırdı ve direksiyon ara milinin güncelleneceğini söyledi.Ancak henüz bunun için servislerin aramaya başlamadığını , bu süre içersinde serviste telefon numaramı yenilemem gerektiğini söyledi.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
benim araç ta bu grupta imiş.
ha bi de eskişehiri aradığımda böyle bir bilgi gelmediğini planlandığını falan söyledi afyon şase noyu alıp hemen sonucu verdi. anlamadım ben de.
randevuyu aldık bakalım. bana dedikleri " kontrol edilecek bu kontrol sonucunda ya bir vida civata takılıp sorun hallolur yada mil değiştirilir duruma göre bakılacak" dedi. hakikaten böyle vida falan takıp gönderecekler mi yoksa mil değişimi mi yapılacak. değiştiren arkadaşlar da nasıl oldu vida takıp gönderilen var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
sıkıntı yoksa arabanızı elletmeyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '20
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
bu konuda gidip de sonuç alan varmı?
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 255000
  • Model Yılı: '07
Merhaba arkadaşlar, aranıza yen katıldım. benim  aracımda (2007 comfort) direksiyon cızırtı v.s gibi değil  ancak ,  ufak ve hafif keskin bir kasisde dahi, direksiyon kutusundan tık diye ses geliyor ve bu sesi, direksiyonu tuttuğunuz için eliniz ile de hissediyorsunuz.  Sorun yine aynı direksiyon kutu(veya mil) problemimidir?  teşekkür.
DIESEL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
evet. hafta sonu afyon hisar servise gittim. kontrol ettiler ve mil değişecek dediler. 2 saat sonra biter dediler ve gittim mili değiştirmişler. bu milin içten bir dişli ve bu dişler zamanla aşınıyormuş (aşınmaması lazımmış). boşluk yaptığından ses yapıyormuş. benim de bu ses problemim vardı. bi heyecanla binip ayrıldık amma bizim ses kesilmemiş. ilave olarak direksiyon sanki biraz ağırlaştı gibi geldi. biraz zaman geçsin bakalım. (geçmese mi acaba)  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
babamın 2005 comfort avensisi için aradım sordum. araç için direksiyon işleminin yapılacağı belirtildi fakat henüz bayilerde bu işlem başlatılmamış. başladığı zaman arama yapılacağı söylendi. yaptıranlar nasıl yaptırdı acaba, başlamadı denildi. birde aramalar başlayınca buradan haber verilirse çok iyi olur arkadaşlar.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
Bu direksiyon mili olayı için önceki yıllarda da geri çağrılma olmamış mıydı ? Sorun nüks mü etti yani ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Benim beklediğim şey..

Direksiyonu tam sağ yada tam sol yaptığımda en turun en sonuna doğru gelirken demir demire sürtercesine ses çıkıyor.. Çağırırlarsa onu sölicem başka da bi sıkıntım yok zaten