Gönderen Konu: Auris D4D Aliyorum/Almali miyim?  (Okunma sayısı 31450 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris D4D Aliyorum/Almali miyim?
« Yanıtla #300 : Aralık 16, 2012, 20:55:05 »
Tabi orası öylede şimdide bir oto yıkamacı açabilecek kadar yıkama ekipmanım var :D birdaha siyah mı tövbeeee :)

Orası öyledir de benim beyazı yağmur çamur derken haftada 2 kere yıkadığım oluyor. Eskisi gümüş gri idi 1 ay yıkamasam farketmezdim, opak boya olsun metalikte local boya sıkıntı olur dedik ama bakalım..
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #300 : Aralık 16, 2012, 20:55:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Aralık 16, 2012, 20:57:39 »

Her ne kadar arabayı yatırım için almasak da bak o işte insanın içine otururur  :)

Benim elemanda bak beğendiysen ayırtalım al falan diyor, araç bulmakta sıkıntı çekiyoruz falan oldu.. Dedim aralıkta fiyatlar düşmesin içime otururur, yok düşmez emin olabilirsiniz dedi. Düşerse senden alırım bak farkını dedim güldü falan..  Neyse 1 aralık geldi baktım liste fiyatları değişmedi en azından, belki daha iyi indirim falan yaparlar ama..

Bakıyorum da 2-3 yıldır fiyatlar nerden nereye gelmiş.. Bakarsın bizim araçlar yatırım olur Mahmut :)

Auris'i 2010 aralık ayında alanların araçları çok güzel prim yaptı. 1.4 Comfort Extra düz vites 42 bin liraya, otomatiği 44 bin liraya kadar düşmüştü. Bu fiyatlar pazarlıksız :) Sonradan fiyatlar uçtu.

Orası öyledir de benim beyazı yağmur çamur derken haftada 2 kere yıkadığım oluyor. Eskisi gümüş gri idi 1 ay yıkamasam farketmezdim, opak boya olsun metalikte local boya sıkıntı olur dedik ama bakalım..

Ben yazın her hafta arabayı yıkıyorum, kış geldi rahatladım yağmurlar devamlı yağdığı zaman arabayı yıkamadığım için pişmanlıkta duymuyorum :D Kirli araçla gezmeyi hiç sevmem.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #302 : Aralık 16, 2012, 21:02:37 »
Tabi orası öylede şimdide bir oto yıkamacı açabilecek kadar yıkama ekipmanım var :D birdaha siyah mı tövbeeee :)

Abi bak bunda da bir hayır varmış bir sürü yıkama ekipmanın olmuş . :)

Şaka bir yana bundan önceki aracımız siyahtı bende tövbeliyim . Arabayı yıkardım başlardım önden kurutmaya arkaya varana kadar önü toz içinde kalırdı . :D

Bakıyorum da 2-3 yıldır fiyatlar nerden nereye gelmiş.. Bakarsın bizim araçlar yatırım olur Mahmut :)

Abi inşallah olur . Ama mümkün değil .

Çünkü ilerde aracı satıp yine araç alacağız bu araçların fiyatları da yenileri yükseldiği için yükseliyor . Yani araç fiyatları ne kadar yükselirse ileride aracı yenilemek için cebimizden o kadar para çıkacak . :(

Auris'i 2010 aralık ayında alanların araçları çok güzel prim yaptı. 1.4 Comfort Extra düz vites 42 bin liraya, otomatiği 44 bin liraya kadar düşmüştü. Bu fiyatlar pazarlıksız :) Sonradan fiyatlar uçtu.

Evet abi iyi hatırlıyorum o zaman forumda ocakta bandrol ödememek için bekleyen çok oldu ama ödemedikleri bandrolün 2 katını araca verdiler . Tam tersi forumda aralığın sonunda araç alanda oldu onlarda yıl başı sonrası fiyatların yükselmesiyle iyi ki almışız dediler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #303 : Aralık 16, 2012, 21:39:05 »
Dün yetkili serviste direksiyon değişirken, auris almayı düşünen bir abi ile tanıştık. Biraz sohbet sonra yardımcı oluyum dedim. Memur olduğu için fiyatı uygun olsun istiyordu. Ben auris kasa değiştireceğinden yaris tavsiye ettim ama gözü hep auristeydi. Auris 1.33 Comfort Gümüş renk kampanyalı liste fiyatı 38,400TL den 36750TL ye aracı bıraktılar. Şuan elimizte gümüş renk son bu var dediler, 1 ay içinde bir daha gelir mi bilinmez dediler. Abi çok kararsızdı. Elindeki palio aracını takasla 10bine bırakacak, 27bin lira filanda kredi ile almayı düşünüyordu. Bende acele etme evine git, düşün eşinle birlikte bir daha gel, test sürüşü yap dedim. İstediğin araç giderse kısmet değilmiş dersin dedim, abi dediğimi yaptı. :nija: Hayırlısı olur inşallah onun için. Ancak araçlar peynir ekmek gibi satılıyor. Ertesi güne bile o araç kalmayabilir doğrusu.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #304 : Aralık 17, 2012, 00:22:13 »
merhaba ben hasan hacısüleymanoğlu auris dizel comfort plus 6 ileri düz vites beyaz renk aracımın siparişini verdim ocak ilk hafta teslim alacağım
trafik sigortası-tescil-ocak ayı mtv + orijinal paspas seti + ses ikazlı arka park sensörü
48000 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #305 : Aralık 17, 2012, 17:01:05 »
merhaba ben hasan hacısüleymanoğlu auris dizel comfort plus 6 ileri düz vites beyaz renk aracımın siparişini verdim ocak ilk hafta teslim alacağım
trafik sigortası-tescil-ocak ayı mtv + orijinal paspas seti + ses ikazlı arka park sensörü
48000 tl

Hayırlı olsun Hasan bey, iyi fiyat :) Hangi ildesiniz.. Bir de neden ocak, ellerinde mi yokmuş boşu boşuna MTV ödememek için mi..
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #306 : Aralık 17, 2012, 17:02:52 »
48000 tl

Hasan bey hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #307 : Aralık 17, 2012, 17:30:28 »
Y&ol yakınken dön yanlıştan,
hak yolunu bul,
honda al

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #308 : Aralık 17, 2012, 18:00:33 »
Y&ol yakınken dön yanlıştan,
hak yolunu bul,
honda al

Kemal bey bir arkadasimda civic benzinli var, 20000 bakiminda 550 tl kitlemislerdi 2 yil once, faturaya baktim adamlar somun sikma bedeli bilmem ne kontrol bedeli gibi komik ifadeler kullanmislar.. Ne olacak bu honda servislerinin hali, bir de 6 ayda bir bakim diyorlar :)

Ha bu arada arkadas yakitina dayanamadi tup taktirdi :)
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #309 : Aralık 17, 2012, 18:03:03 »
evet mtv yi zaten fiyattan düşürüp ben ödeyeceğim trafik sigortası ve tescil ödememek için bir de ocak 2013 çıkışlı olsun diye bekliyorum zonguldak ereğliden alacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '12
  • 29 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #310 : Aralık 21, 2012, 04:13:47 »
alacaksan dizelini al zaten! bende benzinlisi var maaşı deposuna dolduruyorum!  >:(
2012 TOYOTA AURİS 1.6 valfmatic
Tüpsüz güzel :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #311 : Aralık 21, 2012, 04:16:01 »
Kemal bey bir arkadasimda civic benzinli var, 20000 bakiminda 550 tl kitlemislerdi 2 yil once, faturaya baktim adamlar somun sikma bedeli bilmem ne kontrol bedeli gibi komik ifadeler kullanmislar.. Ne olacak bu honda servislerinin hali, bir de 6 ayda bir bakim diyorlar :)

Ha bu arada arkadas yakitina dayanamadi tup taktirdi :)

Bana o tür kazıklar atamıyorlar, biraz uyanık olmak, biraz da işi bilmek lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #312 : Aralık 22, 2012, 10:54:30 »
48000 tl

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın. İyi bir tercih yaptınız zamanla anlayacaksınız. :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #313 : Ocak 09, 2013, 21:49:11 »
Selamlar,

Konuyu hortlatmış olacağım ama yeni Aurisimde bir dikkatimi çeken nokta da kontrol ekipmanlarındaki "tıklama" kalitesi.

Örneğin Ford'da yan aynayı ayarlarken joystick takur tukur çalışıyor. Torpido mandalı sert açılıyor.  Kapılar gürültüyle kapanıyor. Sıfır olduğundan mıdır emin olamadım ama Auris'te en ufak bir düğme, kol yumuşak bir şekilde çalışıyor. Kapılar puff diye kapanıyor. Toyota'nın bu detaylı kalite anlayışını takdir ettim...
AURIS 2012 COMFORT EXTRA PLUS DİZEL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #314 : Ocak 28, 2013, 09:50:44 »
sat kurtul
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • 28 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #315 : Ocak 28, 2013, 12:02:53 »
48000 tl

Hayırlı olsun çok keyifli bir araç aldınız :)
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #316 : Ocak 28, 2013, 12:27:04 »
hiç bulaşma derim vosvogen yada opel tavsiye ederim
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 VVT-I Corolla C.Extra (Beyaz)
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #317 : Ocak 28, 2013, 12:49:41 »
Bence de volkswagen ve opele hiç bulaşma derim.Almanların ikinci sınıf arabalarıdır.
1) 2000 Hyundai accent 1.3 lx  2) 1999 Opel vectra 2.0 cd  3) 2006 Honda civic 1.6 vtec  4) 2009 Honda civic 1.6 elegance  5) 2010 Toyota corolla 1.6 c.extra  6) 2012 Toyota corolla 1.6 c.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 VVT-I Corolla C.Extra (Beyaz)
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #318 : Ocak 28, 2013, 12:51:39 »
Bu arada araştırdığınızda görceksiniz, volkswagen dizel ve turbolu benzinli  araçlarında yağ yakma sorunu toyotadan daha fazladır...
1) 2000 Hyundai accent 1.3 lx  2) 1999 Opel vectra 2.0 cd  3) 2006 Honda civic 1.6 vtec  4) 2009 Honda civic 1.6 elegance  5) 2010 Toyota corolla 1.6 c.extra  6) 2012 Toyota corolla 1.6 c.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #319 : Ocak 28, 2013, 16:33:48 »
Bu arada araştırdığınızda görceksiniz, volkswagen dizel ve turbolu benzinli  araçlarında yağ yakma sorunu toyotadan daha fazladır...

taze taze :)
http://forum.sciroccom.com/index.php?topic=6289.0
2021 Corolla 1.5   MDS