0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi orası öylede şimdide bir oto yıkamacı açabilecek kadar yıkama ekipmanım var birdaha siyah mı tövbeeee
Her ne kadar arabayı yatırım için almasak da bak o işte insanın içine otururur Benim elemanda bak beğendiysen ayırtalım al falan diyor, araç bulmakta sıkıntı çekiyoruz falan oldu.. Dedim aralıkta fiyatlar düşmesin içime otururur, yok düşmez emin olabilirsiniz dedi. Düşerse senden alırım bak farkını dedim güldü falan.. Neyse 1 aralık geldi baktım liste fiyatları değişmedi en azından, belki daha iyi indirim falan yaparlar ama..Bakıyorum da 2-3 yıldır fiyatlar nerden nereye gelmiş.. Bakarsın bizim araçlar yatırım olur Mahmut
Orası öyledir de benim beyazı yağmur çamur derken haftada 2 kere yıkadığım oluyor. Eskisi gümüş gri idi 1 ay yıkamasam farketmezdim, opak boya olsun metalikte local boya sıkıntı olur dedik ama bakalım..
Bakıyorum da 2-3 yıldır fiyatlar nerden nereye gelmiş.. Bakarsın bizim araçlar yatırım olur Mahmut
Auris'i 2010 aralık ayında alanların araçları çok güzel prim yaptı. 1.4 Comfort Extra düz vites 42 bin liraya, otomatiği 44 bin liraya kadar düşmüştü. Bu fiyatlar pazarlıksız Sonradan fiyatlar uçtu.
merhaba ben hasan hacısüleymanoğlu auris dizel comfort plus 6 ileri düz vites beyaz renk aracımın siparişini verdim ocak ilk hafta teslim alacağım trafik sigortası-tescil-ocak ayı mtv + orijinal paspas seti + ses ikazlı arka park sensörü 48000 tl
Y&ol yakınken dön yanlıştan, hak yolunu bul,honda al
Kemal bey bir arkadasimda civic benzinli var, 20000 bakiminda 550 tl kitlemislerdi 2 yil once, faturaya baktim adamlar somun sikma bedeli bilmem ne kontrol bedeli gibi komik ifadeler kullanmislar.. Ne olacak bu honda servislerinin hali, bir de 6 ayda bir bakim diyorlar Ha bu arada arkadas yakitina dayanamadi tup taktirdi
Bu arada araştırdığınızda görceksiniz, volkswagen dizel ve turbolu benzinli araçlarında yağ yakma sorunu toyotadan daha fazladır...