0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Opel vectra nın frenleri çok iyiydi
Çocuklar toyotanın kıymetini toyotasız kalınca çok rahat anlarız. toyota diğer adı geçen frenleri kuvvetli denen arabalara nazaran daha hafif olduğundan frenlemede lastiklerin özelliği ön plana çıkıyor.
ABS=Kızaklamayı engelleyen elektronik bir sistemdir.Bu sayede dreksiyon hakimiyetini kaybetmeden engellerden kaçmanızı sağlar. Mantık bu doğrumu?O zaman benim arabamın abs'si niye devreye giriyor lastiklerim kızaklamaya başlayacakki derken abs hırrrrr diye devrede...Eee o zaman sorun frende değil lastikte zeminde yada yaylarda. Toyota ile buzda bile rahatlıkla freni kökleyebilirsiniz çünkü çok hassas ve iyi iş görüyor...
Doğru. Yaşanan bölgenin yol ve iklim şartlarına uygun lastik seçiminde bulunulmalıdır. Toyotanın fren disk ebadlarında ve piston güçlerinde hiç bir sorun yoktur, ABS sistemi hassasiyeti ve zamanlaması tam olması gerektiği gibidir.
evet doğru, 300 kg daha ağır, avrupadaki en sorunlu araba.
Türkiyede de sorunlu, öyleki sorunları bitmek tükenmek bilmiyorama fren ve yol tutuşu bizim toyotalardan çok daha iyi ve motoruda fena değil
Hocam opel benim ilk göz ağrılarımdan birisidir ama VECTRA hayal kırıklığı yarattı. yol tutuşu ve frenleri arabanın ağırlığının fazla olmasından, vectra servis ve tamir manulaini sitemde yayınlamıştım . http://www.toyotadostlari.com/2012/11/05/haynesin-opel-vectra-b-servis-ve-tamir-manuali/
bmw 8.50 gördüm sanki
Atilla bey hep baba arabalar kullanmışo zamanlar dünyanın en pahalı benzinini kullanmıyorduk
Toyota çok kötü değildir ama epeyce bir eksikliği de var.. 2 yıl evvel pedal kilitlenmesiyle Amerikada bir ailenin yok olduğunu unuttunuz galiba arkadaşlar. Aracı kullanan da deneyimli bir polis memuruydu. Aynı pedal kilitlenme olayını Alman araçlarıyla denediler ve aynı sorun , aracın emniyet güvenlik yazılımının doğru olması sonucunda araç normal fren konumuna geçerek güvenli bir şekilde durdu. Basit hatalardan dolayı 180 km ile duvara toslayıp bir ailenin yok olmasını hiç birimiz normal karşılamayacağına göre, hangi firma olursa olsun eksik yönlerini görüp dile getirmek iyidir.Ayrıca son 5-10 senedir Toyota'nın ekonomik gerekçelerle eski tedarikçilerini değiştirip araçları ucuzlatıp kaliteyi düşürdüğü zaten medyada yazılıp çiziliyor. Bu tür veriler, firmalar tarafından " biz iyiyiz, şuyuz buyuz" demek dışında test verilerini vererek yapılsa çok daha gerçekçi olur, gerisi o firmaların laf-u güzafı oluyor.
öncelik geçmiş olsun bende hb corollla sahibiyim sanırım benim frenlerim yeni auris ve corollladan daha iyi kullandım denedim gerçekten auris pek güven vermedi bana ama tabi bu fren testleri kuru zemin ve 20 derecenin üstündeki sıcaklıklarda yapışıyor belkide aracınızın fren mesafesi uzamış olabilir birde lastik mevzusu var lastikler içinde ensert olanları lassa be britgestone toyotada biritgestone den vazgeçmiyor anlamak mümkün değil ama gerçekten alman araçlarının frenleri çok güzelben sırasıyla 97-00-01-2005-2010 bütün corolları kullandım 2001 e kadar eski corollalarda zaten fren yok corollla kullanan freni nasıl kullanması gerektiğini çok iyi öğrenir.Ben boluda yaşıyorum çok rampa oğduğu için yokuş aşağıya inerken çok çabuk ısınıyor frenler ve güven vermiyor gerçekten.Benim de bir sonraki seçimin kesinlikle toyota olmayacak.
Aynen katılıyorum. Zaten Toyota'nın frenlerini sanırım sadece diğer markaları test etmeyen kişiler beğeniyor. O da daha iyisini deneyip görmedikleri için sanırım.
Doğru söze ne denir? arkadaşlar şunu unutmayın ki toyota ve GM ortaktır, toyotanın efsanevi kalitesinin altında Amerikanın otomotiv devi olan GM nin teknolojisi de pay sahibidir. dolayısiyle toyotada teknolojik hiçbir eksiklik yoktur aksine fazlalık vardır.
Toyotanın GM ile ortaklık yaptığını bilmiyordum. Daha ziyade hangi konularda ortak çalıştılar ve halen ortaklık devam etmekte mi ?