0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ouuvv tam bizim konu Malesef işyerimin yanında bölgenin en büyük simit fırını var Ve yanında pastanesi... Üstüne bide bizim dükkanın cafe kısmı eklenince...
Kahvaltıyı çok severim ama malum hafta içi büyük bir kahvaltı yapmak mümkün olmuyor. O yüzden ev arkadaşımın kazandırdığı bir adet var onu uyguluyorum.. Ekmeğimiz, BİM'de satılan ekmekçik diyebir şey. 5li paketler halinde satılan orta boy yumuşacık kepekli bir ekmek. Sade yiyebileceğiniz kadar güzel bir tadı var. Okula gidene kadar gayet güzel yeniyor.. Genelde beyaz peynir-domates-yeşil biber-nutella-kaşar-tereyağ-reçel gibi şeyler koyuyorum içine. Ruh halim çok önemli neli yiyeceğim konusunda. Bugün ise üzerimi giyinirken tost makinasını açtım ısınması için ve o tazecik ekmeğin içine kaşar ve kahvaltılık sos koydum. Efsane oldu valla Kahvaltılık sosumu da Mesut AKIN'ın eşi Ayla ablam vermişti Kendileri muhacir olduklarından lütenitsa diye efsane bir kahvaltılık sos yapıyorlar, bir kavanoz da bana vermişti Ayla ablam. Bu zamana kadar krep ve makarnayla yemiştim ama tostun içinde de ayrı bir güzel oldu.. Bazen de kalktığım gibi fırını açıyorum ve içine iki tane milföy hamuru koyuyorum, yüzümü yıkayana kadar hamurun buzu çözülüyor ve fırın pişirme sıcaklığına yaklaşıyor. İçine beyaz peynir ya da nutella koyup kapatıyorum üzerime giyinene gözüme falan bir şeyler sürene kadar da pişiyor. Sıcak Sıcak yiye yiye gidiyorum, yalnız tek kötü yanı milföy hamurun kırıntısı pek bol oluyor yerken.
Benim kg olarak kapladığım alanın üç basamaklı olması itibari ile kötü birşey Hasan
Sizden de tavsiyeler bekliyorum. Yarın sabahta onu yapar yerim. Ekonomik ve pratik olması kaydıyla
Ev arkadaşım, benim sabah yaptığım sandviçi akşam yatmadan önce hazırlar streçe sarar ve çantasına atar. 7 de servise biniyor da Sonra iş yerinde arkadaşlarıyla çayla falan yiyor işte sizin hesap
Eğer bekarsan hemen evlen tavsiye olunur
O değil de seni zayıf düşünemiyorum
Efendim ben bundan 1.5 yıl evvel 103 kiloydum. Şu an 78 kiloyum. Yıllarca spor-fitness-kick boks-karate-düzenli halı saha maçları yaptım ama hiç kilo veremedim. Sonra kilo vermenin çok kolay bişey olduğunu anlayınca 78'e kadar kendi imkanlarımla spor yapmadan basit yürüyüşlerle düştüm çok şükür. Dahada düşmeyi planlıyorum 68'e kadar
Bekarım ama yinede kendim yapmayı tercih ederim evlensemde sofrayı ben kurarım, yemekleri ben yaparım ya da yapılırken sıkı takibini yaparım
Boy-kütle indeksinde birlikte yaş meslek ve cv ni yolla hemen everelim
Hiç davranma benim arkadaşlarımın o!
benim arkadaşlarım beklesinler
Arkadaş herkes bunu diyor neden yauvv Ben şişman mı doğdum Aynen öyle kilo vermek gerçekten kolay, olay kafada bitiyor
Kilo vermek birazda o dönemlerdeki yaşamınızla alakalı.