0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yemekhanenin yemekleri de kötüyse ohh
Bende herşey var.Stres,kilo,dert ne ararsanız var ve hatta evliyim de.Bazen üzülecek şey bulamayınca yeşilçam filmi koyup acıklı şeyler izliyorum.Lakin ayarlarımda sorun olsa gerek gülüyorum devamlı Kahvaltı diye bir kavram hayatımda hiç olmadı.Zira ya erken kalkıp birşeyler hazırlamalayım yada o süreyi tembellik ederek kullanmalayım.Seçim hep tembellikten yana oluyor.Yapmak istediğim ve çoook nadir yaptığım şu.Sabah buzdolabını açar şöyle bakar ve kapatırım meyvelerden birini seçer arabaya yetişene kadar katur kutur yerim.Otoparkçı çöp tenekesi koyana kadar mahsus yere atardım ama şimdi çöpe atıyorum )))) Hasan sen evlenmeyi bırakta şu işin detaylarını anlat bize Hem evleneceksinde ne olacak kira da kal en iyisi.Baktın sıkıldın değiştirirsin.Evlenince o iş kolay olmuyor.Bak demedi deme
ya bu mantığı da ben anlamıyorum evlendiğiniz kızcağız da çalışıyorsa mecbur mu kardeşim size kahvaltı hazırlamaya??....işte erkeklerde ki bu zihniyeti protesto için evlenmiyorum
Her erkek aynı değil ama Benim babam bol bol yemek yapıyor çalıştığı halde ve annem ev hanımı ütüde yapıyor mesela
yahu ben de şaka yaptım zaten çirkinliğim yüzünden evlenemiyorum ben protesto falan hikaye
Son zamanlarda boşluktan sıkıldığım için yemek yapmayı öğrendim, hem de ne yemekler...zaten uzun yıllar yanlız yaşadığım ve mesleğim de gerektirdiği için ütü falan yapardımevlendiğimden beri ütüyü ben yapıyorum, hoşuma gidiyor nedense, hatta evi süpürmek, halıları yıkamakgibi ev işleride bende, elektronik cihazları asla kimseye elletmem, hep kendim özenle temizliyorum,sabahları okula giderken yol üstünde bir seyyardan söğüş alıp giderdimsabah sabah sıcak söğüş, acayip zevkli giderdi, bazan gözüm doymaz iki dürürm alırdımsadece hafta sonları evde kahvaltı imkanı olduğu için çok zengin hazırlardımher tür peynir, normal ve yeşil zeytin, bal, reçel, tereyağı ve salamlı - sucuklu yumurtafolklor çalışmaları beni kurtarıyordu, aşırı efor sarfettiğim için kilo almıyordum, ama acısı sonra çıktışimdi 110-120 kilo arasıyım, artık kahvaltıda sadece şekersiz çay içiyorum, ama karArlıyım 80 kiloya kadar düşeceğim
Boşversene ya ne evlenmesi.Ne temizliği.Çamaşırlar çamaşır makinasında,bulaşıklar bulaşık makinasında,yerler dersen elektrikli vakumlu süpürge var.Yardımcın haftada bir evin tozunu alsın yeter.Yemek desen zaten iş dönüşü ğek iştah olmuyor.Paar günü ise kahvaltını şöyleeeeee kendin hazırla ohhhhhh.
Gülsüm sen arkadaşlarına söyleyebilirsin vazcaydım ben
tek kahvaltım çay-nescafe sigara
Sabahlari kahvalti yapmadan evden cikmam genelde kahvaltim tost olur bazen erken uyanirsam kumru veya yeterli malzemem varsa ayvalik tostu yaptigim bile olur. Kahvaltisiz hayat dusunemem bile o yuzden 115 kiloyum heralde
Kahvaltısız hayat bence yarı yarıya boşa gitmiş bir hayat demektir. Kesinlikle kahvaltısız bir hayat düşünülemez. Ufak tefek değişiklikler yapılınca kilo almadan kahvaltı etmek mümkün olabiliyor mesela kepek ekmeği alıp iç hamurunu ayırırsanız sandaviçlerinizde bayağı bir faydasını göreceksiniz
Son 3 haftadir aksam yemegi yemiyorum 2 ogun ve 1 de ara ogunum var hergun bir farkini gormedim daha. Yaptigim kahvaltidan kilo veremiyorm heralde. Kepek ekmegini deniycem bundan sonra
Akşam yemeği yemezseniz daha çok kilo alırsınız öğün atlamak tam tersine daha çok kilo aldırıyor çünkü metabolizma ekonomik moda geçip yağ yakımını durduruyor Kilo vermek için hareketliliği arttırmak birinci adım, daha sonra pilav, makarna, kızartma, şerbetli tatlılar hayattan çıkarılmalı. Bu konuyla alakalı o kadar çok kitap okudum ki diyetisyen olcam yakında :p