Gönderen Konu: Günaydın - Kahvaltı çeşitleri :)  (Okunma sayısı 4149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Günaydın - Kahvaltı çeşitleri :)
« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2012, 13:23:11 »
Bende herşey var.Stres,kilo,dert ne ararsanız var ve hatta evliyim de.Bazen üzülecek şey bulamayınca yeşilçam filmi koyup acıklı şeyler izliyorum.Lakin ayarlarımda sorun olsa gerek gülüyorum devamlı :)
Kahvaltı diye bir kavram hayatımda hiç olmadı.Zira ya erken kalkıp birşeyler hazırlamalayım yada o süreyi tembellik ederek kullanmalayım.Seçim hep tembellikten yana oluyor.
Yapmak istediğim ve çoook nadir yaptığım şu.Sabah buzdolabını açar şöyle bakar ve kapatırım meyvelerden birini seçer arabaya yetişene kadar katur kutur yerim.Otoparkçı çöp tenekesi koyana kadar mahsus yere atardım ama şimdi çöpe atıyorum :)))))

Hasan sen evlenmeyi bırakta  şu işin detaylarını anlat bize  :islik: :islik: :islik: :islik: Hem evleneceksinde ne olacak kira da kal en iyisi.Baktın sıkıldın değiştirirsin.Evlenince o iş kolay olmuyor.Bak demedi deme  :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2012, 13:23:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 04, 2012, 13:38:33 »
Yemekhanenin yemekleri de kötüyse ohh :)

Çorba içip, ekmek yemeden ana yemeği yiyip kaçmak çözüm olabilir. :)

Bende herşey var.Stres,kilo,dert ne ararsanız var ve hatta evliyim de.Bazen üzülecek şey bulamayınca yeşilçam filmi koyup acıklı şeyler izliyorum.Lakin ayarlarımda sorun olsa gerek gülüyorum devamlı :)
Kahvaltı diye bir kavram hayatımda hiç olmadı.Zira ya erken kalkıp birşeyler hazırlamalayım yada o süreyi tembellik ederek kullanmalayım.Seçim hep tembellikten yana oluyor.
Yapmak istediğim ve çoook nadir yaptığım şu.Sabah buzdolabını açar şöyle bakar ve kapatırım meyvelerden birini seçer arabaya yetişene kadar katur kutur yerim.Otoparkçı çöp tenekesi koyana kadar mahsus yere atardım ama şimdi çöpe atıyorum :)))))

Hasan sen evlenmeyi bırakta  şu işin detaylarını anlat bize  :islik: :islik: :islik: :islik: Hem evleneceksinde ne olacak kira da kal en iyisi.Baktın sıkıldın değiştirirsin.Evlenince o iş kolay olmuyor.Bak demedi deme  :islik: :islik: :islik: :islik: :islik:

İşin detayını istiyorsanız tamam :) Öncelikle pilav, makarna, beyaz ekmek ve kızartmalara son vermek şart. Baklava, kadayıf tarzı tatlıların yerine haftada 1-2 kereyi geçmeyecek şekilde sütlü tatlılar tercih edilecek. Kesinlikle ve kesinlikle yatmadan 3-4 saat önce yemek işi sonlandırılacak. Ve akşam yemeği için çorba ve sebze ağırlıklı yemekleri tercih ederseniz farkı 1 haftada hissedersiniz.

Ve mutlaka yürüyüş yapmalısınız. Ekmek almaya, ufak tefek ev ihtiyaçları almaya bile giderken yolu uzatmaya bakın. Atacağınız her adım depodan harcıyor sonuçta :) Diyet listeleri filan iş görmüyor malesef. Ben çok denedim.

Sucuk, salam, sosis, tereyağı, çok yağlı peynirler, mayonez, bütün meyve suları, kola gibi şeyleri dolabınızdan kaldırıp çöpe atın. Bu hem kilo vermenize, hem daha sağlıklı yaşamanıza etki edecektir.

Şimdi aslında bunların hepsini sizde biliyorsunuz ama tekrar gündeme getirmek farkındalık oluşturur kanaatindeyim. :)

Ayrıca evlilik iyidir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 04, 2012, 13:50:21 »
ya bu mantığı da ben anlamıyorum evlendiğiniz kızcağız da çalışıyorsa mecbur mu kardeşim size kahvaltı hazırlamaya??....

işte erkeklerde ki bu zihniyeti protesto için evlenmiyorum :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 04, 2012, 13:56:08 »
ya bu mantığı da ben anlamıyorum evlendiğiniz kızcağız da çalışıyorsa mecbur mu kardeşim size kahvaltı hazırlamaya??....

Her erkek aynı değil ama :) Benim babam bol bol yemek yapıyor çalıştığı halde ve annem ev hanımı :) ütüde yapıyor mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ekim 04, 2012, 14:10:01 »

Her erkek aynı değil ama :) Benim babam bol bol yemek yapıyor çalıştığı halde ve annem ev hanımı :) ütüde yapıyor mesela :)

yahu ben de şaka yaptım zaten çirkinliğim yüzünden evlenemiyorum ben protesto falan hikaye :D :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 04, 2012, 14:17:10 »
yahu ben de şaka yaptım zaten çirkinliğim yüzünden evlenemiyorum ben protesto falan hikaye :D :D
Boşversene ya ne evlenmesi.Ne temizliği.Çamaşırlar çamaşır makinasında,bulaşıklar bulaşık makinasında,yerler dersen elektrikli vakumlu süpürge var.Yardımcın haftada bir evin tozunu alsın yeter.Yemek desen zaten iş dönüşü ğek iştah olmuyor.Paar günü ise kahvaltını şöyleeeeee kendin hazırla ohhhhhh.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 04, 2012, 14:26:46 »
Son zamanlarda boşluktan sıkıldığım için yemek yapmayı öğrendim, hem de ne yemekler...
zaten uzun yıllar yanlız yaşadığım ve mesleğim de gerektirdiği için ütü falan yapardım
evlendiğimden beri ütüyü ben yapıyorum, hoşuma gidiyor nedense, hatta evi süpürmek, halıları yıkamak
gibi ev işleride bende, elektronik cihazları asla kimseye elletmem, hep kendim özenle temizliyorum,
sabahları okula giderken yol üstünde bir seyyardan söğüş alıp giderdim
sabah sabah sıcak söğüş, acayip zevkli giderdi, bazan gözüm doymaz iki dürürm alırdım
sadece hafta sonları evde kahvaltı imkanı olduğu için çok zengin hazırlardım
her tür peynir, normal ve yeşil zeytin, bal, reçel, tereyağı ve salamlı - sucuklu yumurta
folklor çalışmaları beni kurtarıyordu, aşırı efor sarfettiğim için kilo almıyordum, ama acısı  sonra çıktı
şimdi 110-120 kilo arasıyım, artık kahvaltıda sadece şekersiz çay içiyorum, ama karArlıyım 80 kiloya kadar düşeceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 04, 2012, 14:36:38 »

:)) inşallah istediğiniz gibi olur herşey

Son zamanlarda boşluktan sıkıldığım için yemek yapmayı öğrendim, hem de ne yemekler...
zaten uzun yıllar yanlız yaşadığım ve mesleğim de gerektirdiği için ütü falan yapardım
evlendiğimden beri ütüyü ben yapıyorum, hoşuma gidiyor nedense, hatta evi süpürmek, halıları yıkamak
gibi ev işleride bende, elektronik cihazları asla kimseye elletmem, hep kendim özenle temizliyorum,
sabah sabah sıcak söğüş, acayip zevkli giderdi, bazan gözüm doymaz iki dürürm alırdım
her tür peynir, normal ve yeşil zeytin, bal, reçel, tereyağı ve salamlı - sucuklu yumurta
folklor çalışmaları beni kurtarıyordu, aşırı efor sarfettiğim için kilo almıyordum, ama acısı  sonra çıktı
şimdi 110-120 kilo arasıyım, artık kahvaltıda sadece şekersiz çay içiyorum, ama karArlıyım 80 kiloya kadar düşeceğim

Bende çok seviyorum nedense ütü yapmayı. Evdeki ütü eskiyince 1-2 ay araştırma yaptıktan sonra gidip philipsin şok buharı dakikada 180 gr olan steamglide tabanlı ütüsünü aldım. Özene bezene bakımını yapa yapa kullanıyorum. Elektronik eşyalara karşı çok hassasımdır. 5 yıldır toshibanın bir laptopunu kullanıyorum ve hala ilk günkü gibi. (maşallah:) ) Orjinal taşıma çantası bile gıcır gıcırdır. Heves meselesi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #28 : Ekim 04, 2012, 14:43:30 »
tek kahvaltım çay-nescafe sigara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ekim 04, 2012, 14:58:46 »
Boşversene ya ne evlenmesi.Ne temizliği.Çamaşırlar çamaşır makinasında,bulaşıklar bulaşık makinasında,yerler dersen elektrikli vakumlu süpürge var.Yardımcın haftada bir evin tozunu alsın yeter.Yemek desen zaten iş dönüşü ğek iştah olmuyor.Paar günü ise kahvaltını şöyleeeeee kendin hazırla ohhhhhh.

sus sus pazar günleri de eniştemle kardeşim hazırlıyor kahvaltımı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 04, 2012, 15:11:02 »

Kemal Abi resimde ideal kiloda birisi gibi duruyorsun. Nasıl oluyor da 110-120 kilosun? Boy uzun sanırım ya da resim eski :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 04, 2012, 15:18:02 »
Gülsüm sen arkadaşlarına söyleyebilirsin vazcaydım ben :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 04, 2012, 15:24:08 »

Valla mecbur aplaaa ::) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ekim 04, 2012, 15:56:07 »
Gülsüm sen arkadaşlarına söyleyebilirsin vazcaydım ben :D

bana bakın gözüm üzerinizde he....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 04, 2012, 18:05:33 »
tek kahvaltım çay-nescafe sigara
İdolümsün taylan. .ütü yapmayı süpürmeyi sevmem hobilerim arasında yemekten sonra yatıp tv izlemek ,.. :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Günaydın - Kahvaltı çeşitleri :)
« Yanıtla #35 : Ekim 05, 2012, 13:22:18 »
Sabahlari kahvalti yapmadan evden cikmam genelde kahvaltim tost olur bazen erken uyanirsam kumru veya yeterli malzemem varsa ayvalik tostu yaptigim bile olur. Kahvaltisiz hayat dusunemem bile o yuzden 115 kiloyum heralde :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 05, 2012, 14:03:11 »
Sabahlari kahvalti yapmadan evden cikmam genelde kahvaltim tost olur bazen erken uyanirsam kumru veya yeterli malzemem varsa ayvalik tostu yaptigim bile olur. Kahvaltisiz hayat dusunemem bile o yuzden 115 kiloyum heralde :)

Kahvaltısız hayat bence yarı yarıya boşa gitmiş bir hayat demektir. Kesinlikle kahvaltısız bir hayat düşünülemez. Ufak tefek değişiklikler yapılınca kilo almadan kahvaltı etmek mümkün olabiliyor :) mesela kepek ekmeği alıp iç hamurunu ayırırsanız sandaviçlerinizde bayağı bir faydasını göreceksiniz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ekim 05, 2012, 14:58:41 »
Kahvaltısız hayat bence yarı yarıya boşa gitmiş bir hayat demektir. Kesinlikle kahvaltısız bir hayat düşünülemez. Ufak tefek değişiklikler yapılınca kilo almadan kahvaltı etmek mümkün olabiliyor :) mesela kepek ekmeği alıp iç hamurunu ayırırsanız sandaviçlerinizde bayağı bir faydasını göreceksiniz :)
Son 3 haftadir aksam yemegi yemiyorum 2 ogun ve 1 de ara ogunum var hergun bi farkini gormedim daha. Yaptigim kahvaltidan kilo veremiyorm heralde. Kepek ekmegini deniycem bundan sonra :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 05, 2012, 15:25:56 »
Son 3 haftadir aksam yemegi yemiyorum 2 ogun ve 1 de ara ogunum var hergun bir farkini gormedim daha. Yaptigim kahvaltidan kilo veremiyorm heralde. Kepek ekmegini deniycem bundan sonra :)

Akşam yemeği yemezseniz daha çok kilo alırsınız :) öğün atlamak tam tersine daha çok kilo aldırıyor çünkü metabolizma ekonomik moda geçip yağ yakımını durduruyor :) Kilo vermek için hareketliliği arttırmak birinci adım, daha sonra pilav, makarna, kızartma, şerbetli tatlılar hayattan çıkarılmalı.  Bu konuyla alakalı o kadar çok kitap okudum ki diyetisyen olcam yakında :p

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ekim 05, 2012, 17:51:29 »
Akşam yemeği yemezseniz daha çok kilo alırsınız :) öğün atlamak tam tersine daha çok kilo aldırıyor çünkü metabolizma ekonomik moda geçip yağ yakımını durduruyor :) Kilo vermek için hareketliliği arttırmak birinci adım, daha sonra pilav, makarna, kızartma, şerbetli tatlılar hayattan çıkarılmalı.  Bu konuyla alakalı o kadar çok kitap okudum ki diyetisyen olcam yakında :p
Ama dersane kutuphane vs oldugu icin cogunlukla eve en erken 9 da giriyorum. O saatten sonra yersem daha fazla kilo almaz miyim? Gecen sene aksam eve geldigimde yemek yiyodum 18 kilo aldim
2011 Auris Sport