0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim Cavit abi. Evet abi benimki de kumandaya basınca sadece kilitten kurtuluyordu yukarıya kendim kaldırıyordum şimdi direkt kilitten kurtulup kendisi açılıyor.
Yedekci Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Oto San.Sit. Bahçekapı Mah. 6.Cad. 2503. Sok. No:4/6 Şaşmaz / ANKARA adresinden
20tl dediniz değil mi..fiyati bana iyi geldi.ayni uygulamayı kaputa düşünürüm o fiyat ise oyüzden sordum..
tabikide haber veririm sizede.benim 2002 corolla sol anahtarlıgımda zaten düğmen yok oyüzden bagaja girmem ama kaputa düşünüyorum inceleyip haber veririm sizede
kalite açısından şimdilik sıkıntı yok ancak yorum yapmak doğru olmaz çünkü daha 1 ay ancak oldu.
Hocam emin misiniz 300 newton çok fazla değil mi bagaj için videoda gerçi çok yumuşak bir açılış gözüküyor eminseniz bende sipariş edicem aynı adresten 20 cm 300newton.Önceki mesajda "300 newton olması lazım" yazmışsınız tereddüte düştüm.Montajı kendimiz yapabilir miyiz acaba bir yeri delmeden ?
Hocam üzerinde de yazmadığı için emin olamadım. Ancak aldığımız yerdeki arkadaşlara corollanın bagajı için alıyorum daha önce iki kişi yine almış derseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Delmeye falan gerek yok ancak tek sıkıntı amortisörün başlarında bulunan ve genelde armut dedikleri kısımda ki civata kısa kalıyor onu uzun alırsanız montajı basit yeri hazır zaten.