0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amortisör alacak arkaş varsa beni de listeye ekleyebilir mi?
İsmail Bey, halen BANDIRMA'da ikamet ediyorsanız bir gün buluşalım yahu.Arkadaşların adına konuşmuş olacağım ama biz 3 BANDIRMALI olarak açız böyle şeylere, sizde de bayağı bir cevher var maşallah.
bu uygulamayı kaputa düşündüm ben sag sol iki yana ama ekstradan yer yapılması gerekti ve olmadı çokda saglam olmıcagını sölediler nereye sorarsam sorayım.fabrikadakiler kadar dayanıklı olmıcagını belli bir süre sonra bozulacagını sölediler.ama bagaj için sanırım sıkıntı çıkmaz bagaj içinde düşünmüyorum ben şahsen.
Kaputa gerek yok da, bagaj için gerekli bana kalırsa.Araç değil rampa aşağı, düz bir zeminde bile olsa bir açıyorum, lap lap lap kendiliğinden git-gel yapıyor. Sağolsun TOYOTA bir amortisör bile koyamamış.
neresi olursa olsun kapısını kaputunu nereye açarsam açayım okşıyarak açtıgım için bana sıkıntı yaratmıyor sadece kaputtaki şu zımbırtıdan kurtalayım şık dursun diye düşündügüm içindi benim
Abi biz de teklemeyerek açmıyoruz da o git-gel olayını yapmaması için her seferinde el ile bagaj tahtidine dayamak lazım. Ne gerek var ?
oyüzdne demedik orası öle tabi sürekli elle desteklemek gerekiyor.düşünülebilir mantıklı yani bagaj olarak beni çok dürtmüyor yani sadece kaputtu hevesim yaaa varsa yoksa kaput
bunu birkere daha paylaşmıştım ama genede paylaşayım bagaj içinde faydası olcaktır.ford ekibinin yaptıgı çalışma bu.ford forumunun işi yani malzemeyi ankaradan aldılar.istanbulda da montaj yaptılar diye biliyorum.
Süpermiş vallahi.İndirirken kaputa baskı gerekir diye düşündüm ama baskı da gerekmiyor.