0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bundan sonra ki zamlar 5 ve katları şeklinde olsun,ne onlar yorulsun ne biz yorulalım nasıl olsa kimse tepki göstermez..........
MAALESEF BU ZAMLARIN SEBEBİ TERÖR ARKADAŞLAR TERÖRE İNANILMAZ DERECEDE KAYNAK GİDİYOR ŞU YAZIYA Bİ GÖZATIN
Yıllardır terör var yıllardır Otobüs paraları, gösteri salonlarının paraları, şakşakçı paraları, ışık ve havai fişek gösterilerinin paraları, parti bayrakları ve flamalar bir şekilde yapılıyor AMA 80.000 Suriye li beslemek kolay değil. Acaba biz aynı durumda olsak onlarda bize bakarmıydı ? (Nasıl yaşarsan öyle yönetilirsin...)
sanmam bakmazlardı.yıllardır pkk kamplarını besleyen bir ülke.şimdi sınırdan kim gelirse alıyoruz. 3 ay geziyor sonra 5 ay uzatıyor.sonra ya kampa ya sınır dışı edilecek.sınırdaki adam pkk lı olsa gelip girebiliyor.kilis ili 84000 nüfüslü,tabiri caizse bir ilçe,kim neden il yapmış anlamakta pek mümkün değil.doğan güreş ve tansu çiller döneminde olmuş.neyse gelen sığınmacı 84000 bini geçti.hatay antep vs de de var.3 öğün yemek yatak su okul vs veriyoruz.deli para.birde beğenmeyip yangın-isyan vs çıkarabiliyorlar.burası (kilis) şu an arap memleketi gibi çarşıda arapça bağırış çağırış var.marketler arapça bilen kasiyer arıyor.araplara kiralar 1000 tl falan oluyor.yaşamanız lazım.görmeniz lazım.kilis gene problemsiz.hayatda durum daha kötü.ve benim paralarımla yapılıyor.
şok mu, ben nedense pek şaşırmadım, allahtan gemiye mazotu gümrüksüz alıyoruz, yoksa bizim maaştan da keserlerdi
Evet arkadaşlar hükümetten açıklama geldi zam değilmiş .Ayarsızlar enflasyon ayarı yapmışlar .http://www.bigpara.com/haber-detay/gundem/zam-degil-enflasyon-ayari/830387/Hay sizin güncellemenize de ayarınıza da gelmişinize de geçmişinize de geleceğinize de daha bir çok şeyinize de .........Pes diyorum millete kazığı sok sonra enflasyon ayarı de . Yüzsüz herifler .
yakıt ucuzken 2 tanker yakıt alan petrol ofisi sahibleri 1 gecede kazandıgı parayı düşünebilirmisiniz acaba2 tanker yakıt alsa ve 1 tanker 20,000 ve o yakıtı 2 gün önce 4,38 den gelse sabah yakıt oldu mu size 4,74 hesaba vurursanız deli para ki o alan adam da 4,38'den almıyor bızım gibi. iş birliği de olabilir. adam 1 gecede mercedes parası kazanıyor nerdeyse