Gönderen Konu: Şok... Akaryakıta büyük zam...  (Okunma sayısı 11615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Şok... Akaryakıta büyük zam...
« Yanıtla #40 : Eylül 23, 2012, 21:52:28 »
 :nija: :nija: :nija: :nija: :nija: :nija: :nija: :nija: :nija: :nija:
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 23, 2012, 21:52:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 23, 2012, 22:04:19 »
Akaryakıt ve tekel ürünleriyle dönen bir ekonomi olduğu sürece normaldir az bile bu zam böyle bir ekonomiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 23, 2012, 22:08:58 »
bundan sonra ki zamlar 5 ve katları şeklinde olsun,ne onlar yorulsun ne biz yorulalım nasıl olsa kimse tepki göstermez..........
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 23, 2012, 22:13:13 »
Bisiklet satışlarında artış oldu mu acaba?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Eylül 23, 2012, 22:21:25 »
bundan sonra ki zamlar 5 ve katları şeklinde olsun,ne onlar yorulsun ne biz yorulalım nasıl olsa kimse tepki göstermez..........

Vallahi haklısın. Hem ortalama ne yakıyoruzun hesabını da daha kolay yapmış oluruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 24, 2012, 00:05:26 »
MAALESEF BU ZAMLARIN SEBEBİ TERÖR ARKADAŞLAR TERÖRE İNANILMAZ DERECEDE KAYNAK GİDİYOR ŞU YAZIYA Bİ GÖZATIN

Ümit bey,

Bunun sebebi terör falan değil. Bir düşünün; bütün dünya ekonomik kriz yüzünden kıvranırken, dünyanın devleri bile harcamalarını kısarken bizde ekonominin güllük gülisatanlık olması ne derece doğru? Elbette bütün dünya ekonomkik kriz yaşarken bizde de kriz hat safhada ancak maalesef bizde ekonomideki açık işte böyle zamlar ile vatandaşın sırtından hafifletilmeye çalışılıyor. Ayrıca malum bir sene sonra mahalli seçimler var. Birileri para toplamalı ki seçimler yaklaştığında seçim ekonomisi uygulayabilsinler. Otobüs paraları, gösteri salonlarının paraları, şakşakçı paraları, ışık ve havai fişek gösterilerinin paraları, parti bayrakları ve flamalar nasıl ödenecek?
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akroenos 03
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #46 : Eylül 24, 2012, 00:14:05 »
Yıllardır terör var yıllardır Otobüs paraları, gösteri salonlarının paraları, şakşakçı paraları, ışık ve havai fişek gösterilerinin paraları, parti bayrakları ve flamalar bi şekilde yapılıyor AMA 80.000 Suriye li beslemek kolay değil. Acaba biz aynı durumda olsak onlarda bize bakarmıydı ? (Nasıl yaşarsan öyle yönetilirsin...)
I love my Corolla & Yaris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Eylül 24, 2012, 01:18:38 »
Yıllardır terör var yıllardır Otobüs paraları, gösteri salonlarının paraları, şakşakçı paraları, ışık ve havai fişek gösterilerinin paraları, parti bayrakları ve flamalar bir şekilde yapılıyor AMA 80.000 Suriye li beslemek kolay değil. Acaba biz aynı durumda olsak onlarda bize bakarmıydı ? (Nasıl yaşarsan öyle yönetilirsin...)
sanmam bakmazlardı.yıllardır pkk kamplarını besleyen bir ülke.şimdi sınırdan kim gelirse alıyoruz. 3 ay geziyor sonra 5 ay uzatıyor.sonra ya kampa ya sınır dışı edilecek.sınırdaki adam pkk lı olsa gelip girebiliyor.kilis ili 84000 nüfüslü,tabiri caizse bir ilçe,kim neden il yapmış anlamakta pek mümkün değil.doğan güreş ve tansu çiller döneminde olmuş.neyse gelen sığınmacı 84000 bini geçti.hatay antep vs de de var.3 öğün yemek yatak su okul vs veriyoruz.deli para.birde beğenmeyip yangın-isyan vs çıkarabiliyorlar.burası (kilis) şu an arap memleketi gibi çarşıda arapça bağırış çağırış var.marketler arapça bilen kasiyer arıyor.araplara kiralar 1000 tl falan oluyor.yaşamanız lazım.görmeniz lazım.kilis gene problemsiz.hayatda durum daha kötü.ve benim paralarımla yapılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 24, 2012, 01:58:00 »
Yetmez ama devam...
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #49 : Eylül 24, 2012, 03:13:45 »
sanmam bakmazlardı.yıllardır pkk kamplarını besleyen bir ülke.şimdi sınırdan kim gelirse alıyoruz. 3 ay geziyor sonra 5 ay uzatıyor.sonra ya kampa ya sınır dışı edilecek.sınırdaki adam pkk lı olsa gelip girebiliyor.kilis ili 84000 nüfüslü,tabiri caizse bir ilçe,kim neden il yapmış anlamakta pek mümkün değil.doğan güreş ve tansu çiller döneminde olmuş.neyse gelen sığınmacı 84000 bini geçti.hatay antep vs de de var.3 öğün yemek yatak su okul vs veriyoruz.deli para.birde beğenmeyip yangın-isyan vs çıkarabiliyorlar.burası (kilis) şu an arap memleketi gibi çarşıda arapça bağırış çağırış var.marketler arapça bilen kasiyer arıyor.araplara kiralar 1000 tl falan oluyor.yaşamanız lazım.görmeniz lazım.kilis gene problemsiz.hayatda durum daha kötü.ve benim paralarımla yapılıyor.

Memleketim Kilis ve il olması doğan güreş falan değil, 95 yılında vurulan belediye başkanının yerine DYP genel seçim öncesi araseçimde referanduma dönen Kilis seçimini alabilmek için seçime 1 gün kala il yaptı. Kilis işsizlikten dolayı sürekli nüfus kaybeden bir yer, bir ara 60.000'e kadar düşmüştü sonra toparladı. İnsanları ülkelerini severler askerine polisine saygı duyarlar. Bana göre güneydoğuda en temiz kalmış bir yerdi. Ta ki mülteciler gelene kadar.

Evet kayıtlı kayıtsız en az 20.000 suriyeli vardır, kimi kampta, kimi akrabalarında, kimi kiralarda, kimi ev aldı, kimi parklarda, halkın çoğunluğu istemiyor bunları, hastaneye bir gittik suriyelilerden bize sıra gelmedi, ev fiyatları, kiralar uçtu gitti, zaten su sıkıntısı olan bir şehir, bu gidişle olan suda bitecek, Allahtan bu sene yağış vardı da idare edildi.

Birde bu suriyeliler anlamadım ama genelde sarışınlar ve Kilis halkı, kızlarına rağbet göstermeğe başladı, kimi 2.hanım peşinde, kimi yaşlı başlı olup kız alma peşinde. Birde duyduğuma göre, tapulu bir evin, sigortalı işin var ve bekar isen, bu suriyeli kızlardan alınca devlet sana 25.000 lira para ödüyormuş.

Yani Bu suriyeliler kendi halindeki bir memleketin bütün düzenini altüst ettiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Eylül 24, 2012, 05:35:28 »
şok mu, ben nedense pek şaşırmadım, allahtan gemiye mazotu gümrüksüz alıyoruz, yoksa bizim maaştan da keserlerdi
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 24, 2012, 08:36:39 »
şok mu, ben nedense pek şaşırmadım, allahtan gemiye mazotu gümrüksüz alıyoruz, yoksa bizim maaştan da keserlerdi
Aynen ben şoku bu zamda değilde bundan hemen önce benzine gelen indirimde yaşadım kendi kendime ne oluyoruz dedim ve ardından bu zam geldi bende kendime geldim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #52 : Eylül 24, 2012, 16:37:29 »
Evet arkadaşlar hükümetten açıklama geldi zam değilmiş .Ayarsızlar enflasyon ayarı yapmışlar .

http://www.bigpara.com/haber-detay/gundem/zam-degil-enflasyon-ayari/830387/

Hay sizin güncellemenize de ayarınıza da  gelmişinize de geçmişinize de geleceğinize de daha bir çok şeyinize de .........

Pes diyorum millete kazığı sok sonra enflasyon ayarı de . Yüzsüz herifler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Eylül 24, 2012, 16:51:23 »
Evet arkadaşlar hükümetten açıklama geldi zam değilmiş .Ayarsızlar enflasyon ayarı yapmışlar .

http://www.bigpara.com/haber-detay/gundem/zam-degil-enflasyon-ayari/830387/

Hay sizin güncellemenize de ayarınıza da  gelmişinize de geçmişinize de geleceğinize de daha bir çok şeyinize de .........

Pes diyorum millete kazığı sok sonra enflasyon ayarı de . Yüzsüz herifler .

yakıt ucuzken 2 tanker yakıt alan petrol ofisi sahibleri 1 gecede kazandıgı parayı düşünebilirmisiniz acaba

2  tanker   yakıt alsa ve 1 tanker 20,000  ve o yakıtı 2 gün önce 4,38 den gelse sabah yakıt oldu mu size 4,74

hesaba vurursanız deli para ki o alan adam da 4,38'den almıyor bızım gibi. iş birliği de olabilir. adam 1 gecede mercedes parası kazanıyor nerdeyse
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Eylül 24, 2012, 16:55:36 »
Neyse bugün fulleyelim depoyuda yarın sabah 25 kuruş zam gelebilir. Hayır yarın gelmezse ertesi gün %100 gelecek kesinlikle. Haksızsam söyleyin? Bence herkes deposunu fullesin. Sonuçta almak zorundayız ve itiraz etmek gibi bir hakkımız bulunmamaktadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #55 : Eylül 24, 2012, 16:55:55 »
yakıt ucuzken 2 tanker yakıt alan petrol ofisi sahibleri 1 gecede kazandıgı parayı düşünebilirmisiniz acaba

2  tanker   yakıt alsa ve 1 tanker 20,000  ve o yakıtı 2 gün önce 4,38 den gelse sabah yakıt oldu mu size 4,74

hesaba vurursanız deli para ki o alan adam da 4,38'den almıyor bızım gibi. iş birliği de olabilir. adam 1 gecede mercedes parası kazanıyor nerdeyse

Serdar kazansın helali hoş olsun .

Mesele petrol sahiplerinin kazandığı para değil . Bu yüzsüz heriflerin milleti salak yerine koyması zam haberini ilk duyduğumda bu kadar sinirlenmedim ama hem zam yapıp milletin anasını ağlatıp hemde ondan sonra iyi bir halt yemişler gibi ya biz zam yapmadık sadece ayar yaptık demelerinin tek açıklaması var milleti salak yerine koymalarıdır.

Birde sorarım bu güncelleme ve ayarlar maaşlara neden yapılmıyor . Gerçi kendi maaşlarına fazlasıyla yaptılar haklarını yememek lazım bu yüzsüz şerefsiz heriflerin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Eylül 24, 2012, 17:06:07 »
 :nija:
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Eylül 24, 2012, 21:01:05 »
Sonra kaçakçılığın önünede geçemezler adam gider yurtdışından bir güzel kaçak getirir daha ucuza mal olur :D Kaçak getiren varsa benimle irtibata geçerse sevinirim.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Eylül 24, 2012, 22:12:32 »
Ağustos ayında 400 TL benzin masrafım oldu. Eylül'de "0 TL"   "Hiçbişeyyy olmaz tut şunun ucunu döşeyelim abiiiiii..." İyisi mi artık zevk almaya bakın. Ben öyle yapıyorum da. Kurunun yanında yaş da yanıyor. 20 gündür arabayı hareket ettirmedim/ ettiremedim. Bisiklete biniyorum. Okuluma yürüyerek gidiyorum. Evdekiler mırın kırın ediyor. Ne yani benzin zamlandı diye dolaşmıyacak mıyız serzenişlerini duymazdan geliyorum.  Yazacak çok şey var ama demooookrasimiz ileri olduğu için fazla yazamıyorum yoksa ağzıma acı biber sürerler valla.... Durmak yok abbiiiiii döşemeye  devam...devam...oynattım galiba ..... oynatttııımmmmm.... >:( >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Eylül 24, 2012, 22:19:00 »
Bundan en zararlı çıkan lpg kullanıcıları oldu.  Arabayı lüks görüyorlar insanlara