0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir japon atasözü derki .... giren şemsiye açılmaz..Buradan diyecek çok şey var ama helal olsun bu kadar zammı yapıyorlar hala sıgır gibiyiz...
venezuela'da benzinin litresi 10 cent'ten 11 cent'e yükselse millet chavezi kurşuna dizer, bizde hala taa abdülhamit zamanında yerleri belirlenen petrol yataklarına kuyu vurmadan ya da bor rezervlerimizi kullanmadan 2023'e gelene kadar ülkede nasıl bir kurmaca ile iç karışıklık çıkartıp da kıvrak bir senaryoyla batıya peşkeş çektiririz onu düşünelim.. bence burada ötv zammını eleştirmek yerine "kendi düşen ağlamaz" sözüyle bir özeleştiri yapmak daha doğru.. ya da biraz daha sert ama duruma daha çok uyan "eşek olana semer vuran çok olur" sözüyle son 30 yılın bizi getirdiği noktayı özetleyebiliriz..
bu sene yazın bisiklet aldım ne olur ne olmaz diye. herkesede tavsiye ediyorum. en büyük tepki ancak bu şekilde olur yakında motorsiklet almayı düşünüyorum hondanın yeni modeli 100 kmde 2 litre harcıyor.....?
Arkadaşlar ben bu olaya biraz farklı bakıyorum.Benzine yapılan zam bence çok az. 5 liracık bile olamadı daha. Eğer benzin pahalı olsaydı her sabah trafikte 10 dakikalık yolu 60 dakikada gitmezdim. Eğer benzin pahalı olsaydı insanlar işe arabayla gitmezdi. Ne zaman yola çıksam trafik var. Her yer tıklım tıklım. AVM'lerde araba parketmeye yer bulamıyorum, gezmeye bir sahile ineyim diyorum trafik kilit. Gece bir hız denemesi yapayım dedim (yeni aldığım avensisle 150-160 falan yapmayı planlıyordum uygun yol bulabilseydim) ama gece bile yollar resmen dolu. Gece 3 te merterde aldığım benzinin kredi kartıyla ödemesini yapmak için önümdeki 4 kişiyi bekledim. Nerde pahalı benzin? Nerede hani?Benzin sadece 3-5 kişiye pahalı arkadaşlar. Ben böyle inanıyorum...Not: Yapılan hortum başka bir konu tabi...